События в Украине
|
|
Sams2 | Дата: Пт, 02.08.2019, 09:39:12 | Сообщение # 8101 |
Генерал-лейтенант
Награды: 81
Украина, Житомир
|
Цитата Dimm ( ) ДЕПУТАТ ОТ «СЛУГИ НАРОДА» ВОЗМУТИЛСЯ ФОРМАТОМ ПЕРЕЗАХОРОНЕНИЯ СОЛДАТ СС А что не так? У нас в стране действует закон об осуждении коммунистического и национал-социалистического (нацистского) тоталитарных режимов в Украине и запрет пропаганды их символики. И тут с почестями перезахоранивают нацистов, да еще и задействуют при этом личный состав ВСУ. Это прямое нарушение закона.
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пт, 02.08.2019, 10:03:49 | Сообщение # 8102 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата И тут с почестями перезахоранивают нацистов, да еще и задействуют при этом личный состав ВСУ. Это прямое нарушение закона. Закони не діють, оскільки нав'язана Путіним децентралізація веде до анархізації і розквіту "ригианальних особливостей". На Донбасі голосують за будь-яке лайно, яке їздить з поклонами до Москви. В Галичині салютують будь-якому лайну, яке вдягло німецьку каску.
Системний занепад держави.
|
(Украина)
|
|
|
Stoics | Дата: Пт, 02.08.2019, 10:12:37 | Сообщение # 8103 |
Майор
Награды: 5
Украина, Житомир
|
Цитата Sams2 ( ) И тут с почестями перезахоранивают нацистов, да еще и задействуют при этом личный состав ВСУ. ... тут есть нюанс. эти нацисты - галичане. а как раз руками их потомков (и примкнувшим к ним отщепенцев) в нашей стране многие годы уничтожается, как минимум, историческая правда и справедливость. как максимум - государственной строй единой независимой Украины...(((
|
(Украина)
|
|
|
Karab | Дата: Пт, 02.08.2019, 13:44:44 | Сообщение # 8104 |
Генерал-полковник
Награды: 52
Украина, Житомир
|
Цитата Марио ( ) А вот интересно о Пучиче, Фурлете и остальной компании хорошее видео. Показывает всю подноготную писающих мальчиков и всю другую подноготную шоблу. Если Сухомлин никак не отреагирует, то существенно понизит свой рейтинг на будкщих выборах.
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Пт, 02.08.2019, 14:35:09 | Сообщение # 8105 |
Генерал-лейтенант
Награды: 15
Канада, Москва
|
Марио, Ти про лікарів? Кацапе, а їдь в Крим! Всі блага в наявності. Там ваші русофашисти створилий "рай" для хворих. Тепер для них камні з неба наяву, бо рай був при Україні
Цитата Марио ( ) А вот интересно о Пучиче, Фурлете и остальной компании А шо цього гандо шаронутого гомесекса ще хтось дивиться? А, зрозумів ,дивиться і пропагує його збочена команда. От же ж педофільотіна розвелась на ЖЖ. Цитата Sams2 ( ) И тут с почестями перезахоранивают нацистов, да еще и задействуют при этом личный состав ВСУ. Это прямое нарушение закона. Русофашист. А чому ти не возмущався коли з почестями хоронили російських фашистів моторолу чи гіві чи інших вбивць українського народу? Вони в твоєму розумінні були не окупанти чи нацисти ?
Цитата Stoics ( ) ... тут есть нюанс. эти нацисты - галичане. а как раз руками их потомков (и примкнувшим к ним отщепенцев) в нашей стране многие годы уничт ожается, как минимум, историческая правда и справедливость. как максимум - государственной строй единой независимой Украины...((( Кацапе йокнутий. Термін "нацисти" видумало КГБ і ліпило це до всіх громадян бувших республік СССР. В кацапії були патріоти, а в інших республіках, хто захищає свої права від дебільного поребрика, вішались ярлики нацисти і автоматом направлялись в расход. То ти щось зрозумів, поребрик, з цієї ситуації чи откровенний ватник? Але ще питання. Чому твоя команда кацапів зруйнувала в Нов.Волинському пам"ятники воїнам української армії, котрих вбив путіт і твоя команда? Це твоя робота чи все під керівництвом пассіонара?
|
(Украина)
|
|
|
Semen1952 | Дата: Пн, 05.08.2019, 09:16:08 | Сообщение # 8106 |
Генерал-майор
Награды: 11
Украина, w.Buky
|
Верните преди взад, в палату №6 !
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
predi | Дата: Пн, 05.08.2019, 12:22:38 | Сообщение # 8107 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Semen1952 ( ) Верните преди взад, в палату №6 ! А тобі що одному скучно в 6-й палаті без мене? Ну сам розумієш, доктор не може бути постійно біля пацієнта. Тож ти тримайся, такий заповіт тупій ваті від кремля.
|
(Украина)
|
|
|
Semen1952 | Дата: Пн, 05.08.2019, 16:13:46 | Сообщение # 8108 |
Генерал-майор
Украина, w.Buky
|
Ты отравляешь атмосферу в Житомире. На Гуйве тебе место.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
Dimm | Дата: Пн, 05.08.2019, 18:43:55 | Сообщение # 8109 |
Полковник
Награды: 10
Украина, Житомир
|
Цитата Sams2 ( ) У нас в стране действует закон об осуждении коммунистического и национал-социалистического (нацистского) тоталитарных режимов в Украине и запрет пропаганды их символики. Ну я тоже так думал
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Пн, 05.08.2019, 21:50:38 | Сообщение # 8110 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Semen1952 ( ) Ты отравляешь атмосферу в Житомире. На Гуйве тебе место. Хм. А якщо тебе взагалі необхідно ізолювати від українського суспільства як пропагандона російського фашизму, то де повинно бути твоє місце?
|
(Франция)
|
|
|
Koron | Дата: Вт, 06.08.2019, 15:44:55 | Сообщение # 8111 |
Генерал-лейтенант
Награды: 3
Украина, Z
|
Предлагаю возгордиться
Наказ МОЗ України від 05.06.2019 № 1269 "Про затвердження та впровадження медико-технологічних документів зі стандартизації екстреної медичної допомоги" ... НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Новий клінічний протокол «Екстрена медична допомога: догоспітальний етап» (далі – Новий клінічний протокол), що додається. (перезалил)
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 06.08.2019, 16:09:42 | Сообщение # 8112 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Koron, все правильно, Уляна Супрун використовує досвід передової американської медицини. А не дефективної росіянської, наприклад. Що не так?
|
(Украина)
|
|
|
Koron | Дата: Вт, 06.08.2019, 18:33:55 | Сообщение # 8113 |
Генерал-лейтенант
Награды: 3
Украина, Z
|
TarasS, почему не так? Всё так, я ж и предлагаю возгордиться. За страну, за людей.
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Ср, 07.08.2019, 12:39:04 | Сообщение # 8114 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Koron, я помню, я гаржусь, а ти нитік.
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Ср, 07.08.2019, 15:43:07 | Сообщение # 8115 |
Генералиссимус
Награды: 222
Украина, Житомир
|
TarasS, гардісь-гардісь... а коли отруїшься ти, чи хтось з твоїх рідних, дзвони на безкоштовний номер 0 800 222-1-222 і отримуй безкоштовну консультацію з будь-якої точки США. Супрун допоможе з перекладом)))
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Ср, 07.08.2019, 19:21:32 | Сообщение # 8116 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS, гардісь-гардісь... а коли отруїшься ти, чи хтось з твоїх рідних... Звідки у тебе така інформація? Ти щось знаєш і приховуєш?
|
(Украина)
|
|
|
Semen1952 | Дата: Ср, 07.08.2019, 20:18:23 | Сообщение # 8117 |
Генерал-майор
Украина, w.Buky
|
Не понимаем мы этих житомирян. Их просят про "Ларису Ивановну хочу", а они все о Супрун.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
Artmaker | Дата: Ср, 07.08.2019, 21:01:59 | Сообщение # 8118 |
Генералиссимус
Награды: 222
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS ( ) Звідки у тебе така інформація? Ти щось знаєш і приховуєш? Тут нема чого приховувати. Супрун телефон всім дала, так що дзвони, коли припече)
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 15.08.2019, 13:16:11 | Сообщение # 8119 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
бачу корупція подолана, зубожіння теж, бариги сидять, бурштин не копають, нарід процвітає. Де ж це поділися всі борці за краще життя? в темі з анекдотами. Тьху! Вимкнули команду фас? ото заживемо тепер.
|
(Украина)
|
|
|
Muz | Дата: Чт, 15.08.2019, 13:36:10 | Сообщение # 8120 |
Генерал-полковник
Награды: 76
Украина, Житомир/Коростень
|
Цитата Hoakina ( ) бачу корупція подолана, зубожіння теж, бариги сидять, бурштин не копають, нарід процвітає. Де ж це поділися всі борці за краще життя? в темі з анекдотами. Бааа.....скільки сарказму)) 28 рочків плодились корупція і бариги, процвітало зубожіння народу, а Хоакіну не влаштувало, що то все не побороли за два місяці.
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 15.08.2019, 13:51:43 | Сообщение # 8121 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Muz ( ) що то все не побороли за два місяці. ні, товаришу, не це мене не влаштовує, а те, що раптово припинили про це писати ті, хто тут 5 років дерся на клапті в кожній темі, а ще в блогах. Де вони? щодо Вас, то розкажете мені, коли подолають всі негаразди. У Вашого фаворита для цього є все необхідне, прямо як в путіна. Вертикаль влади, більшість в парламенті, безсумнівна підтримка народу. А я послухаю. А поки зарахована Ваша вірність владі. Чим там зелеботам платять? квитками на Квартал?
|
(Украина)
|
|
|
Muz | Дата: Чт, 15.08.2019, 14:09:38 | Сообщение # 8122 |
Генерал-полковник
Награды: 76
Украина, Житомир/Коростень
|
Цитата Hoakina ( ) не це мене не влаштовує, а те, що раптово припинили про це писати ті, хто тут 5 років дерся на клапті в кожній темі, а ще в блогах. Ну прям у них зобов"язання перед вами писати тут? Я теж на ЖЖ ще 5 років тому нааабагато більше комментував тут. Потім набридло, з"явились інші справи і захоплення.
Цитата Hoakina ( ) щодо Вас, то розкажете мені, коли подолають всі негаразди. Не розкажу. Час покаже. Я кожному президенту і його команді даю час на покращення. Не справився - допобачення. 5 років - достатній термін.
Цитата Hoakina ( ) Вашого фаворита для цього є все необхідне, прямо як в путіна. Вертикаль влади, більшість в парламенті, безсумнівна підтримка народу. Є все необхідне. От тільки ситуація вкрай запущена.
Цитата Hoakina ( ) А поки зарахована Ваша вірність владі. Чим там зелеботам платять? квитками на Квартал? Меркантильність у вас в крові. Як і у вашого однодумця - Преді. Тей теж все до грошей зводив. Якщо мені колись щось заплатить "слуга Народу", обіцяю, все до копійки віддам вам. А поки я знаю, що обрана достойна людина. Як мінімум порядна і розумна. А далі побачимо. Може ще пощастить тицьнути Вас носом в дійсно якісь покращення.
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 15.08.2019, 19:04:31 | Сообщение # 8123 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Muz ( ) А поки я знаю, що обрана достойна людина. Як мінімум порядна і розумна.
Цитата Muz ( ) Може ще пощастить не здається, шо ці фрази тіршки суперечать одна одній? то розумна і порядна чи може пощастить?
|
(Украина)
|
|
|
Berserk80 | Дата: Чт, 15.08.2019, 20:33:21 | Сообщение # 8124 |
Генералиссимус
Награды: 190
Украина, Zhitomir
|
Цитата Hoakina ( ) ні, товаришу, не це мене не влаштовує, а те, що раптово припинили про це писати ті, хто тут 5 років дерся на клапті в кожній темі, а ще в блогах. Де вони?
Марин.. я не вижу смысла спорить с вами. Вы любой мой аргумент пересчитывает в рубли от Путина. С кем еще спорить с Тарасом? ОН мне продался. С Юрком? У него шизофрения!С Киплингом??? У него точно шизофрения. Марин... Вы одна. Удачи!
Сообщение отредактировал Berserk80 - Чт, 15.08.2019, 20:34:58 |
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Чт, 15.08.2019, 21:16:30 | Сообщение # 8125 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Berserk80 ( ) Марин.. я не вижу смысла спорить с вами а нащо сперечатись? жгітє глаголом проблеми. Чи вони раптово кінчились? якраз з виборами зе. Ви ж навіть автором стали. Крім того, я з Вами не сперечалась, а лише викривала численні фейки і напівправду. А тепер все гаразд, я так розумію? нема сенсу розказувати про недоліки ЄС і переваги Московії? Ви це зробили разом. Не подумавши, що зробили це для власних дітей. Хіба посунетесь далі на захід, не убоявшись європейських геїв. А що тут наробили, то пофік
|
(Украина)
|
|
|