ДЕПУТАТ ОТ «СЛУГИ НАРОДА» ВОЗМУТИЛСЯ ФОРМАТОМ ПЕРЕЗАХОРОНЕНИЯ СОЛДАТ СС
А что не так? У нас в стране действует закон об осуждении коммунистического и национал-социалистического (нацистского) тоталитарных режимов в Украине и запрет пропаганды их символики. И тут с почестями перезахоранивают нацистов, да еще и задействуют при этом личный состав ВСУ. Это прямое нарушение закона.
И тут с почестями перезахоранивают нацистов, да еще и задействуют при этом личный состав ВСУ. Это прямое нарушение закона.
Закони не діють, оскільки нав'язана Путіним децентралізація веде до анархізації і розквіту "ригианальних особливостей". На Донбасі голосують за будь-яке лайно, яке їздить з поклонами до Москви. В Галичині салютують будь-якому лайну, яке вдягло німецьку каску.
И тут с почестями перезахоранивают нацистов, да еще и задействуют при этом личный состав ВСУ.
... тут есть нюанс. эти нацисты - галичане. а как раз руками их потомков (и примкнувшим к ним отщепенцев) в нашей стране многие годы уничтожается, как минимум, историческая правда и справедливость. как максимум - государственной строй единой независимой Украины...(((
А вот интересно о Пучиче, Фурлете и остальной компании
хорошее видео. Показывает всю подноготную писающих мальчиков и всю другую подноготную шоблу. Если Сухомлин никак не отреагирует, то существенно понизит свой рейтинг на будкщих выборах.
Марио, Ти про лікарів? Кацапе, а їдь в Крим! Всі блага в наявності. Там ваші русофашисти створилий "рай" для хворих. Тепер для них камні з неба наяву, бо рай був при Україні
ЦитатаМарио ()
А вот интересно о Пучиче, Фурлете и остальной компании
А шо цього гандо шаронутого гомесекса ще хтось дивиться? А, зрозумів ,дивиться і пропагує його збочена команда. От же ж педофільотіна розвелась на ЖЖ.
ЦитатаSams2 ()
И тут с почестями перезахоранивают нацистов, да еще и задействуют при этом личный состав ВСУ. Это прямое нарушение закона.
Русофашист. А чому ти не возмущався коли з почестями хоронили російських фашистів моторолу чи гіві чи інших вбивць українського народу? Вони в твоєму розумінні були не окупанти чи нацисти ?
ЦитатаStoics ()
... тут есть нюанс. эти нацисты - галичане. а как раз руками их потомков (и примкнувшим к ним отщепенцев) в нашей стране многие годы уничт ожается, как минимум, историческая правда и справедливость. как максимум - государственной строй единой независимой Украины...(((
Кацапе йокнутий. Термін "нацисти" видумало КГБ і ліпило це до всіх громадян бувших республік СССР. В кацапії були патріоти, а в інших республіках, хто захищає свої права від дебільного поребрика, вішались ярлики нацисти і автоматом направлялись в расход. То ти щось зрозумів, поребрик, з цієї ситуації чи откровенний ватник? Але ще питання. Чому твоя команда кацапів зруйнувала в Нов.Волинському пам"ятники воїнам української армії, котрих вбив путіт і твоя команда? Це твоя робота чи все під керівництвом пассіонара?
А тобі що одному скучно в 6-й палаті без мене? Ну сам розумієш, доктор не може бути постійно біля пацієнта. Тож ти тримайся, такий заповіт тупій ваті від кремля.
У нас в стране действует закон об осуждении коммунистического и национал-социалистического (нацистского) тоталитарных режимов в Украине и запрет пропаганды их символики.
Наказ МОЗ України від 05.06.2019 № 1269 "Про затвердження та впровадження медико-технологічних документів зі стандартизації екстреної медичної допомоги" ... НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Новий клінічний протокол «Екстрена медична допомога: догоспітальний етап» (далі – Новий клінічний протокол), що додається. (перезалил)
TarasS, гардісь-гардісь... а коли отруїшься ти, чи хтось з твоїх рідних, дзвони на безкоштовний номер 0 800 222-1-222 і отримуй безкоштовну консультацію з будь-якої точки США. Супрун допоможе з перекладом)))
бачу корупція подолана, зубожіння теж, бариги сидять, бурштин не копають, нарід процвітає. Де ж це поділися всі борці за краще життя? в темі з анекдотами. Тьху! Вимкнули команду фас? ото заживемо тепер.
бачу корупція подолана, зубожіння теж, бариги сидять, бурштин не копають, нарід процвітає. Де ж це поділися всі борці за краще життя? в темі з анекдотами.
Бааа.....скільки сарказму)) 28 рочків плодились корупція і бариги, процвітало зубожіння народу, а Хоакіну не влаштувало, що то все не побороли за два місяці.
ні, товаришу, не це мене не влаштовує, а те, що раптово припинили про це писати ті, хто тут 5 років дерся на клапті в кожній темі, а ще в блогах. Де вони? щодо Вас, то розкажете мені, коли подолають всі негаразди. У Вашого фаворита для цього є все необхідне, прямо як в путіна. Вертикаль влади, більшість в парламенті, безсумнівна підтримка народу. А я послухаю. А поки зарахована Ваша вірність владі. Чим там зелеботам платять? квитками на Квартал?
не це мене не влаштовує, а те, що раптово припинили про це писати ті, хто тут 5 років дерся на клапті в кожній темі, а ще в блогах.
Ну прям у них зобов"язання перед вами писати тут? Я теж на ЖЖ ще 5 років тому нааабагато більше комментував тут. Потім набридло, з"явились інші справи і захоплення.
ЦитатаHoakina ()
щодо Вас, то розкажете мені, коли подолають всі негаразди.
Не розкажу. Час покаже. Я кожному президенту і його команді даю час на покращення. Не справився - допобачення. 5 років - достатній термін.
ЦитатаHoakina ()
Вашого фаворита для цього є все необхідне, прямо як в путіна. Вертикаль влади, більшість в парламенті, безсумнівна підтримка народу.
Є все необхідне. От тільки ситуація вкрай запущена.
ЦитатаHoakina ()
А поки зарахована Ваша вірність владі. Чим там зелеботам платять? квитками на Квартал?
Меркантильність у вас в крові. Як і у вашого однодумця - Преді. Тей теж все до грошей зводив. Якщо мені колись щось заплатить "слуга Народу", обіцяю, все до копійки віддам вам. А поки я знаю, що обрана достойна людина. Як мінімум порядна і розумна. А далі побачимо. Може ще пощастить тицьнути Вас носом в дійсно якісь покращення.
ні, товаришу, не це мене не влаштовує, а те, що раптово припинили про це писати ті, хто тут 5 років дерся на клапті в кожній темі, а ще в блогах. Де вони?
Марин.. я не вижу смысла спорить с вами. Вы любой мой аргумент пересчитывает в рубли от Путина. С кем еще спорить с Тарасом? ОН мне продался. С Юрком? У него шизофрения!С Киплингом??? У него точно шизофрения. Марин... Вы одна. Удачи!
Сообщение отредактировал Berserk80 - Чт, 15.08.2019, 20:34:58
а нащо сперечатись? жгітє глаголом проблеми. Чи вони раптово кінчились? якраз з виборами зе. Ви ж навіть автором стали. Крім того, я з Вами не сперечалась, а лише викривала численні фейки і напівправду. А тепер все гаразд, я так розумію? нема сенсу розказувати про недоліки ЄС і переваги Московії? Ви це зробили разом. Не подумавши, що зробили це для власних дітей. Хіба посунетесь далі на захід, не убоявшись європейських геїв. А що тут наробили, то пофік