Живий Журнал
 
  • Страница 7 из 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • »
Модератор форума: Admin, kefir  
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » Правый сектор: перестрелка в Мукачево
Правый сектор: перестрелка в Мукачево
OptimistenДата: Ср, 15.07.2015, 11:42:23 | Сообщение # 151
Я не пойму, чего правосеки добиваются? Чтобы Украина развалилась? Они затеяли эту перестрелку, напугали местных жителей, те сразу задумались про ЗНР, в Закарпатье активизировались венгерские шпионы. Венгры даже не постеснялись в этом признаться. Правосеки называют себя патриотами, а сами делают все против украинской государственности. Им, что, мало ДНР и ЛНР? А ведь если отколется Закарпатье, пойдет цепная реакция и развал страны будет не остановить. Зато венгры очень рады. Они ведь считают Закарпатье своей землей. И тут такой шанс, наконец, вернуть его в свой состав. Венгры эту возможность вряд ли упустят.
И, главное, Яценюк поддержал правосеков, а козлами отпущения назначил сотрудников МВД. Кролик случайно не венгерский шпион?
(Канада)  
  Блог пользователя Optimisten   
Yur4ik61Дата: Ср, 15.07.2015, 12:01:41 | Сообщение # 152
Генералиссимус
Сообщений: 3731
Репутация: 2389
Награды: 92

Украина, Zhitomir
Комбат “Правого сектора” “Червень” розказав, що насправді відбувалось в Мукачеві
Перший постріл пролунав зі сторони людей нардепа Ланьо, запевняє комбат. Андрій Гергерт. Командир 8 окремого батальйону ДУК “ПС” Андрій Гергерт (Червень) запевняє, що перший постріл у Мукачеві зробили люди нардепа Михайла Ланьо, а представники “ПС” у Мукачеві попалися в пастку, яку підготували для них місцеві правоохоронці і кримінальники.

Про це та багато іншого Червень розповів виданню Обозреватель по телефону, перебуваючи в центрі подій – в горах біля Мукачева, де ховаються від МВС обвинувачені в перестрілці бійці “Правого сектора”, повідомляють Патріоти України. - Чи визнаєте ви провину ваших бійців з “ПС” Закарпаття в тому, що трапилося в Мукачеві 11 липня? – Вина наших хлопців в тому, що піддалися на провокацію. Їм варто було розуміти всю серйозність ситуації. Вони знали – наскільки інтегрований в структури МВС внутрішній ворог, як він пов’язаний з криміналом.

Контрабанда в Закарпатті кришується СБУ та МВС. Бандюки інтегровані і кришують наркобізнес. Але по іншому вони і не могли – вони на зустріч з бандюками з квітами повинні були прийти чи з рішенням суду? Не буде такого рішення – зупинити контрабанду в Закарпатті. Тому, вони прийшли зі зброєю. - Війна (або АТО) йде на Сході. Чому на заході України, в мирному місті, у ваших людей виявилася зброя? – Вони добули цю зброю у важких боях. Без зброї їм не можна. Так як ті виклики, які приймає “ПС” – виклики Системи … Люди, які ці виклики приймають, вони повинні бути озброєні. Наш ворог – внутрішній ворог з МВС (у тому числі), він при зброї. Виклик цей прийняти з квітами ми не можемо. Ярошем зареєстрований законопроект, який передбачає дозвіл на купівлю зброї всьому населенню. Що владі не вигідно, звичайно. - Хто першим вистрілив? – Однозначно, що це зробили провокатори. Застрелили свого охоронця, це зрозуміло абсолютно, і ви побачите – мої слова з часом підтвердяться. Ми знаємо, що це не наші хлопці стріляли. Треба дістати кулю і досліджувати – звідки вона прилетіла.

Це була продумана провокація. На місце зустрічі були підтягнуті міліцейські кордони. – А хто ці хлопці ваші – учасники конфлікту – з “ПС” Закарпаття? – Всі місцеві, з простих сімей. Ні бізнесу, ні вілл, у них немає, ні “Лендроверів”, як у бандюків. Весь свій час ці хлопці проводили або на сході, або на вишколі. - Кажуть, що Віктор Балога був спонсором “ПС” у Закарпатті, що ваші хлопці обслуговували його інтереси. Чи так це? – Мені особисто була від нього допомога. Балога дав машину на схід, для нього це копійки. А чи допомагав він Закарпатському “ПС” – мені важко сказати. Мені особисто він допоміг – дав “опель” броньований, приблизно 3-4 місяці тому. Щоб ви розуміли рівень наших потреб – тільки в мене в батальйоні зараз 17 підірваних машин. Потреба дуже велика і доводиться йти до олігархів. Але Закарпатський “ПС” ніколи не був кишеньковою організацією Балоги. - Чому “ПС” раніше не заявляв про проблему контрабанди, а тільки зараз оголосив? Чому Ярош НЕ кинув клич: всі – на боротьбу з контрабандистами? – Ми багато місяців говорили про контрабанду в Закарпатті. 

Наші хлопці муляж гранати ставили на стіл прокурору – вимагаючи припинити контрабанду. Ми наші машини – “ПС” – ставили на кордоні. Щоб дивитися, як працюють митники. І водії підходили до нас і казали: “Спасибі, хлопці, що ви тут спостерігачами стоїте”. - Яка зараз ситуація? – Хлопців шукають силовики. А ми ведемо переговори. Вимагаємо, щоб не було кровопролиття. У нас 1 загиблий і 5 поранених. Однозначно, що ситуація була спланована заради дестабілізації. І зараз буде активізація бойових дій на сході. Поки ми тут, в Мукачеві. Тут стільки міліції і така кількість спецслужб, що дивуємося. Раз говорять, що у нас антитерористична операція, яку повинні проводити СБУ та МВС, що роблять тут ці тисячі представників міліції та СБУ? З такими силами ми можемо зачистити Широкине за 5 хвилин, а Донецьк звільнити за 2 години. Ми дивимося, і дивуємося – стягнули тисячі людей, а там нікому на блокпостах стояти. Аваков і Порошенко, я питаю у вас: що це? На сході недоукомплектовані батальйони, а тут на вертольотах літають. А де це озброєння на сході? Чому там вертольотів нема? - Ви кажете, що “на сході недоукомплектовані батальйони”, але зараз у багатьох виникло питання – чому ПС “воює” на заході? Ваші бійці не мають покинули свої позиції на сході? – Наші бойові підрозділи на своїх місцях, позицій не здають.

І ми проводимо мобілізацію, щоб на фронті наша присутність було ще більшою. Зараз багатьом політсилам і впливовим людям, хто заробляє на цій війні, вигідно дестабілізувати ситуацію в країні шляхом дестабілізації “ПС” і виведення конфлікту в середину країни. Ми чітко розуміємо важливість сьогоднішніх рішень, і ні в якому разі не будемо вестися на провокації. Ніякого наказу від Яроша йти на Київ, захоплювати установи – немає, ми абсолютно контрольована політична сила і ми абсолютно патріотично налаштовані, не хочемо розхитувати ситуацію. - Ви вважаєте, що НП в Закарпатті могла бути спланованою, щоб допомогти терористам на сході? – Я впевнений, що сталася повномасштабна провокація – як на сході, так і в середині країни. П’ята колона активізувалася, агенти Кремля хочуть нас взяти під контроль, але ми підконтрольні українському народу. Ми великою ціною заслужили авторитет всього народу, і я знаю багатьох патріотів з батальйонів МВС, які проти нас не будуть піднімати зброю. Хлопці з інших батальйонів дзвонять: “Ми з вами, ми з тобою, Андрюха”. Але активізувався внутрішній ворог. Методи будуть різними – від дискредитації “ПС” до терактів. Будуть намагатися розгойдати Одесу і Харків.

Тому ми повинні зараз діяти дуже виважено і спокійно, не на гарячу голову. І на сході тримати руку на пульсі. Так, ми поки в горах, у нас велике горе, у нас загинув наш побратим, загинув наш хлопець. Але ми хочемо вирішити цю проблему, цю ситуацію. - Яким чином? – По-перше, не можна допустити кровопролиття, не можна допустити, щоб спецслужби ліквідували хлопців. Ми сядемо і поговоримо, покараємо винних. Держава зі свого боку, а ми – зі свого боку. По-друге, вимагаємо відставки міністра МВС Арсена Авакова, який допустив цю ситуацію і віддав наказ на ліквідацію наших хлопців. Якщо не він, то хтось із його підлеглих віддав такий наказ. З хлопцями ніхто не намагався розмовляти. І чому на зустрічі з бандюками присутня міліція? Коли вони прийшли на цю зустріч, там уже все було підготовлено, там вже їх чекала (в засідці) міліція. - Ви кажете, що готові “покарати винних”. Кого саме ви маєте на увазі? І як конкретно ваших хлопців “втягнули в пастку”? – Ми вважаємо винуватим Ланьо. Але щоб дати відповіді на всі питання, треба провести розслідування. Треба зрозуміти – що сталося. Зараз всі дають коментарі – так, ніби знають, що сталося.

Причому – ті люди, які повністю себе дискредитували, як Михайло Ланьо – вони беруться давати коментарі. Я можу сказати, що наш провідник обов’язково зробить свої висновки і по лінії “ПС” буде окрема розмова, у нас дуже строго. Сам Ярош зараз в Мукачеві, і хоче розібратися. - У Президента повідомляють, що два хлопці з “ПС” захопили 6-річну дитину, втікаючи від погоні. Що про це скажете? – Мені важко і боляче говорити про це. Не можу спростувати. І підтвердити не можу. Дуже важко про це говорити.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Yur4ik61   
HoakinaДата: Ср, 15.07.2015, 12:36:20 | Сообщение # 153
Генералиссимус
Сообщений: 10974
Репутация: 6192
Награды: 666

Украина, Житомир
Yur4ik61, і без цих багатьох слів все всім ясно.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
СмелыйДата: Ср, 15.07.2015, 12:48:55 | Сообщение # 154
Подполковник
Сообщений: 145
Репутация: 185
Награды: 10

Украина, Киев
Цитата Optimisten ()
А ведь если отколется Закарпатье, пойдет цепная реакция и развал страны будет не остановить.
и не надейся

Цитата Optimisten ()
Зато венгры очень рады. Они ведь считают Закарпатье своей землей. И тут такой шанс, наконец, вернуть его в свой состав.
бред. Венгры так не считают 

Цитата Optimisten ()
И, главное, Яценюк поддержал правосеков, а козлами отпущения назначил сотрудников МВД. Кролик случайно не венгерский шпион?
где он говорил про поддержку?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Смелый   
mightyДата: Ср, 15.07.2015, 12:50:02 | Сообщение # 155
Генералиссимус
Сообщений: 2150
Репутация: 5708
Награды: 66

Бурунди, Севастополь
Цитата MasterX ()
Медведчук та Ланьо зібрали в Ужгороді Антимайдан

О чем я и говорю, технику тудя стягивают не для того, чтобы ловить правосеков, а чтобы она оказалась в руках мукачевской народной республики. Ведь такого как на донбассе не будет - гумконвои от российских фашистов туда не доедут. Поэтому техники надо сразу и много. Кстати даже кремлебот и то подтверждает мои слова biggrin
Offline (Украина)  
  Блог пользователя mighty   
HoakinaДата: Ср, 15.07.2015, 12:55:03 | Сообщение # 156
Генералиссимус
Сообщений: 10974
Репутация: 6192
Награды: 666

Украина, Житомир
mighty, ну а далі що? воювати хто буде? Угорщина в ЄС, вона побоїться встрявати. Хай собі хоч три республіки організують. Кацапні там теж робити нічого, бо там угроськоязичніє, захищать нікого. І як влізуть? Як варіант - влізли туди, щоб розхитати ситуацію. Ну то пристати на все, що вони хочуть і хай валять.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
Пятница13Дата: Ср, 15.07.2015, 13:40:45 | Сообщение # 157
Рядовой
Сообщений: 319
Репутация: -414
Награды: 24

Украина, Житомир
В НСЖУ раскритиковали журналистское удостоверение Николая Йовбака.Национальный Союз журналистов Украины опровергает информацию, что мукачевский охотник Николай Йовбак является журналистом. Об этом сообщил первый секретарь НСЖУ Сергей Томиленко.
По его словам журналистское удостоверение скандального Николая Йовбака, который засветился в Мукачево с оружием в руках в окружении милиционеров, является поддельными.

"По информации Закарпатской облорганизации НСЖУ в Союз Николая Йовбака не принимали и на учете он не состоит. Основное удостоверение члена НСЖУ имеет вид книги, а распространяемое в соцсетях фото - похоже на вкладыш к основному удостоверения (пресс-карту). В то же время - вкладыш так же должен заверяться печатью облорганизации НСЖУ. Печать ставится на фото. А "удостоверение", которое имеет М.Йовбак - не заверено печатью ", - написал он на своей странице в Facebook.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Пятница13   
MasterXДата: Ср, 15.07.2015, 13:43:02 | Сообщение # 158
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
Berserk80Дата: Ср, 15.07.2015, 15:24:44 | Сообщение # 159
Генералиссимус
Сообщений: 3991
Репутация: -1618
Награды: 190

Украина, Zhitomir
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Berserk80   
garoldДата: Ср, 15.07.2015, 17:21:51 | Сообщение # 160
Генералиссимус
Сообщений: 3868
Репутация: 7560
Награды: 232

Украина, Zhitomir
"Восстание боевиков правого сектора " wacko  ,а что по этому поводу говорит ОБСЕ?


Сообщение отредактировал garold - Ср, 15.07.2015, 17:22:35
Offline (Украина)  
  Блог пользователя garold   
TarasSДата: Ср, 15.07.2015, 18:05:34 | Сообщение # 161
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата mighty ()
В Украине их ждёт тюрьма, а в народной республике они будут по прежнему хозяйствовать.

Не буде і не може бути на кордоні з ЄС ніяких гуанореспублік. Ну, хоч ти маячню не мели.  wink
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
OptimistenДата: Чт, 16.07.2015, 11:58:42 | Сообщение # 162
Сами погуглить не можете? Вот, пожалуйста, Яценюк заступается за "Правый Сектор", а виновниками называет сотрудников МВД http://joinfo.ua/politic/1105251_Premer-Yatsenyuk-zastupilsya-Praviy-sektor-nazval.html
Испугался, что скоро вооруженные правосеки постучат ему в дверь?
(Румыния)  
  Блог пользователя Optimisten   
Tanya_4Дата: Чт, 16.07.2015, 12:40:25 | Сообщение # 163
а вообще Вам не кажется странным что Порошенко не появляется не на телевизоре, не в новостях?
(Турция)  
  Блог пользователя Tanya_4   
СмелыйДата: Чт, 16.07.2015, 13:50:33 | Сообщение # 164
Подполковник
Сообщений: 145
Репутация: 185
Награды: 10

Украина, Киев
Цитата Tanya_4 ()
а вообще Вам не кажется странным что Порошенко не появляется не на телевизоре, не в новостях?

А это тогда кто? http://www.president.gov.ua/photos/all

Добавлено (16 Июль 2015, 14:50:33)
---------------------------------------------
Цитата Optimisten ()
Сами погуглить не можете? Вот, пожалуйста, Яценюк заступается за "Правый Сектор", а виновниками называет сотрудников МВД

Ты говорил что "Яценюк поддержал правосеков" - а по ссылке, в его словах, никакой поддержки нет. Не надо додумывать то чего нет


Сообщение отредактировал Смелый - Чт, 16.07.2015, 13:51:22
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Смелый   
TarasSДата: Чт, 16.07.2015, 14:24:13 | Сообщение # 165
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата Смелый ()
Не надо додумывать то чего нет

Так це ж у подібних істот головний функціональний обов'язок.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
MasterXДата: Чт, 16.07.2015, 15:30:09 | Сообщение # 166
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
HolyWandererДата: Чт, 16.07.2015, 17:29:04 | Сообщение # 167
Генерал-майор
Сообщений: 317
Репутация: -43
Награды: 25

Украина, Житомир
Цитата garold ()
"Восстание боевиков правого сектора %смайл%"  ,а что по этому поводу говорит ОБСЕ?
Зачистить/расформировать все незаконные вооруженные формирования, к которым ПС как раз и относится.
Наперед скажу почему - этому предшествовал в начале июля (2015) отказ подчиняться ВСУ ("мы ВСУ не подчинаемся, у нас есть своё командование") и дерзость по отношению к ОБСЕ.

Цитата mighty ()
О чем я и говорю, технику тудя стягивают не для того, чтобы ловить правосеков, а чтобы она оказалась в руках мукачевской народной республики. Ведь такого как на донбассе не будет - гумконвои от российских фашистов туда не доедут. Поэтому техники надо сразу и много. Кстати даже кремлебот и то подтверждает мои слова

С помощью ПС (в случае успеха с Мукачево) можно:
1. спровоцировать ввод войск Румынии в Одесскую область и не только, например, чтоб туда не достали ЛДНР (Россия), у которых для этого хватает сил. Вспоминаем тер. претензии Румынии, которой воспользоваться нестабильностью у сусида - самое то. Румыны что, просто так войска стягивали. + в Одессе сидит как раз НЕукраинец, на которого можно легко списать косяки и который уже знаменит своим Цхинвалом.
2. Втянуть в войну европейских партнеров. Но они не хотят, потому сопротивляются и толкают свою волну (например, через Британию в сми: "Правый сектор" назвали "фашистской организацией" и по другим фронтам).
3. Получить бенефиты тому, кто курирует ситуацию. А кто же курирует? Просто намекну. Вспомним 7 июля, в Киеве было совещание, которому не придали особого внимания в сми - заседание начальника Генштаба Сухопутных войск США и начальника генштаба Украины. Потом вброс про "предстоящий дефолт", взрывы во Львове. Т.е. политическая ситуация готовиласьк предстоящим событиям, но не сработала, по всей видимости. Почему? Порошенко работает над ситуацией.
Offline (Сингапур)  
  Блог пользователя HolyWanderer   
TarasSДата: Чт, 16.07.2015, 20:35:32 | Сообщение # 168
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата HolyWanderer ()
спровоцировать ввод войск Румынии в Одесскую область

Э, да ты умище чистой воды! Прозрачное, как слеза.  biggrin

P.S. Я всё-таки думал, что притворяешься придурком.

Добавлено (16 Июль 2015, 21:35:32)
---------------------------------------------
Цитата HolyWanderer ()
чтоб туда не достали ЛДНР (Россия), у которых для этого хватает сил

Да? Точно? Хватает? Уже в пути? Проехали Мелитополь?


Сообщение отредактировал TarasS - Чт, 16.07.2015, 20:40:57
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
HasanДата: Чт, 16.07.2015, 21:05:10 | Сообщение # 169
Генерал-полковник
Сообщений: 1199
Репутация: 9232
Награды: 73

Украина, Житомир
Цитата HolyWanderer ()
С помощью ПС (в случае успеха с Мукачево) можно:
...спровоцировать ввод войск Румынии в Одесскую область и не только...
....Втянуть в войну европейских партнеров...

...А кто же курирует? Просто намекну ... заседание начальника Генштаба Сухопутных войск США и начальника генштаба Украины


Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hasan   
MasterXДата: Пт, 17.07.2015, 18:24:32 | Сообщение # 170
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
garoldДата: Пт, 17.07.2015, 21:25:42 | Сообщение # 171
Генералиссимус
Сообщений: 3868
Репутация: 7560
Награды: 232

Украина, Zhitomir
Offline (Украина)  
  Блог пользователя garold   
ScalpelДата: Пт, 17.07.2015, 22:32:12 | Сообщение # 172
Подполковник
Сообщений: 102
Репутация: 256
Награды: 3

Украина, Житомир
garold, Лайно не может давать голос - лишь результат.
Offline (Великобритания)  
  Блог пользователя Scalpel   
HoakinaДата: Сб, 18.07.2015, 13:10:31 | Сообщение # 173
Генералиссимус
Сообщений: 10974
Репутация: 6192
Награды: 666

Украина, Житомир
Цитата Смелый ()
Продолжение истории с мальчиком оказавшимся в заложниках
подівся десь Смєлий і не хоче розповідати про продовження історії і про те, що пригода з хлопчиком дуже схожа на фейк http://ua.112.ua/suspils....36.html
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
sonnetДата: Сб, 18.07.2015, 15:04:20 | Сообщение # 174
Генерал-майор
Сообщений: 414
Репутация: 1345
Награды: 17

Украина, Киев,Житомир
Цитата Scalpel ()
garold, Лайно не может давать голос - лишь результат.

Якщо його затримати і допитати так,як це і потрібно, то оприлюднили би такі речі, що довго ще ми не змогли би оговтатись.

Безперечно, що зв"язки і кришувателі на самому верху, бо без криши і відкатів такі справи не робляться.

Вони всі пов"язані, тому ждіть, що його і його команду будуть всякими методами оправдовувати, щоб спустити все на "тормозах".

Єдине- якщо Президент особисто втрутиться і дозволить вести слідство неупереджено, є надія на вирішення питання по його затриманню і притягненню до відповідальності.

Добавлено (18 Июль 2015, 15:24:09)
---------------------------------------------
Цитата Hoakina ()
подівся десь Смєлий і не хоче розповідати про продовження історії і про те, що пригода з хлопчиком дуже схожа на фейк http://ua.112.ua/suspils....36.html

А вони часом бабульку ніяку не розіп*яли за цей час?

Смелий. Підкажи своїм шеф-ботам таку ідею, хай розтиражують.
А ти попроси за ідею премію.

Добавлено (18 Июль 2015, 16:04:20)
---------------------------------------------



Сообщение отредактировал sonnet - Сб, 18.07.2015, 14:24:52
Offline (Украина)  
  Блог пользователя sonnet   
MasterXДата: Пн, 20.07.2015, 14:27:32 | Сообщение # 175
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » Правый сектор: перестрелка в Мукачево
  • Страница 7 из 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • »
Поиск: