Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, kefir  
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » «Закон Фельдмана» проти українського народу
«Закон Фельдмана» проти українського народу
ІванДата: Вт, 10.06.2008, 20:42:00 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Сообщений: 556
Репутация: 134
Награды: 8

Украина, Житомир
Окупаційний статус засобів масової інформації, зареєстрованих на території України, підтверджується випусковим продуктом. Щоденно з голубих екранів безкарно розпалюють українофобську міжнаціональну ворожнечу гельмани, міграняни, арфуші, лєонтьєви, павловські та інші рабиновичі - для них завжди є ефірний час в прайм-тайм, приязні ведучі, наймерзотніші ток-шоу. З брудних сторінок ліберально-комуністичних газет і гламурного глянцю ллються мегатонни українофобських екстремістських помиїв. Українським трудящим пропонують бути толерантними до лікарів-вбивць, елітних вбивць-аварійників, мігрантів-вбивць, сексуальних збоченців. Екстремісти-українофоби дуже хочуть переконати трудящих, що спротив вбивцям, збоченцям та іншій еліті – це фашизм, расизм і ксенофобія.

14 травня Комітет по законодавчому забезпеченню правоохоронної діяльності Верховної ради республіки схвалив поданий ліберальним депутатом Фельдманом (БЮТ, хазяїн гігантського харківського ринку Барабашово) проект закону №1395, загальний зміст тексту якого зводиться до репресій щодо українців у разі самозахисту від екстремістської агресії збоченців та мігрантів. Законопроектом Фельдмана пропонується збільшити суми штрафів за «нетолерантні», на думку Фельдмана, висловлювання щодо меншин до розміру від 50 до 1000 неоподатковуваних мінімумів або обмежувати свободу українців терміном до п’яти років, а за аналогічні дії, що в разі самозахисту фактично супроводжуються насильством або важкими фізичними ушкодженнями — позбавленням українців волі від трьох до десяти років. Увага - в тексті законопроекту Фельдмана немає жодного слова про кримінальну відповідальність за українофобію. Таким чином законопроект Фельдмана відповідає інтересам організаторів та виконавців Голодомору 1932/33 років та їхніх елітних послідовників, які масово і безкарно грабують та вакцинують українських трудящих, крадучи землю українських селян-трударів.

Під дію «закону Фельдмана» підпадають твори класиків української літератури Івана Франка, Олени Пчілки, Лесі України. Відповідно до «закону Фельдмана» слід заборонити геніальну поему Великого Кобзаря «Гайдамаки», на якій нині виховується нове покоління правих українців. Відповідно до «закону Фельдмана» чорне заборонено називати чорним, а негра – негром. Відповідно до «закону Фельдмана» треба висадити в повітря Софіївський Собор, бо там величні фрески-свастики. Відповідно до «закону Фельдмана» національно-визвольна боротьба українського народу – це фашистська ксенофобія. Відповідно до «закону Фельдмана» українці, щоб вижити, повинні всіляко виправдовуватися і відмежовуватися. «Закон Фельдмана» - квінтесенція антифашизму. «Закон Фельдмана» - в інтересах еліти, а тому проти народу.

«Закон Фельдмана» – українофобський і ультрарадикальний за формою та змістом – повинен юридично обґрунтувати масові репресії проти українців, які не хочуть бути толерантними для власного геноциду. Таким чином депутати, які мають намір підтримати «закон Фельдмана», фактично оголосять себе войовничими українофобами. Українофоби не можуть творити законодавство для українців за визначенням. Хіба що в якості окупантів.

Автор: Ф.Крюгер, Народний оглядач

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Іван   
wolandДата: Вт, 10.06.2008, 21:04:30 | Сообщение # 2
Інтернет-козак
Сообщений: 1521
Репутация: 56
Награды: 37

Украина, Житомир
Це карма - воювати у своїй державі за неї ж.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя woland   
PassionarДата: Вт, 10.06.2008, 23:12:49 | Сообщение # 3
РЕАЛИСТ
Сообщений: 23188
Репутация: 3066
Награды: 801

Украина, Житомир
Думаю вместо стенаний, нужно просто взять и снять хороший и добротный фильм с привлеченим больших денег и известных актеров. Сделать хорошую пиар-компанию и в итоге получить не только достоные сборы, но и сильнейший моральный стимул.
Однако..... сами знаете....
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Passionar   
KAPJICOHДата: Ср, 11.06.2008, 00:00:05 | Сообщение # 4
Генералиссимус
Сообщений: 4896
Репутация: 1361
Награды: 123

Украина, Житомир
А хде ссылка на текст антифашисткого закона? Хочу почитать энту "квінтесенцію антифашизму".

Добавлено (11/06/2008, 00:00:05)
---------------------------------------------
Кстати, а какие фашисткие законы для трудящихся пылятся на полках партии "Свобода"? Кстати от слова трудящиеся так сталинщиной повеяло....

Offline (Украина)  
  Блог пользователя KAPJICOH   
wowaДата: Ср, 11.06.2008, 00:10:31 | Сообщение # 5
Генералиссимус
Сообщений: 2564
Репутация: -208
Награды: 60

Германия, Житомир
Мля, ну Ванёк... Опять у него эти клятые жиды жить мешают. Законы блин тут всякие создают и продыхнуть не возможно. wacko
Offline (Германия)  
  Блог пользователя wowa   
PassionarДата: Ср, 11.06.2008, 00:14:05 | Сообщение # 6
РЕАЛИСТ
Сообщений: 23188
Репутация: 3066
Награды: 801

Украина, Житомир
Забавная у народного глядача фамилиЁ! biggrin
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Passionar   
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » «Закон Фельдмана» проти українського народу
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: