Национализм: путь к процветанию или развалу
|
|
|
|
Пятница13 | Дата: Пт, 18.01.2019, 01:22:31 | Сообщение # 276 |
Рядовой
Награды: 24
Украина, Житомир
|
Цитата AntiSvinomir ( ) Ну тогда читаем укронацистку Буддику: Да, это пробитое дно.
Цитата Будикка ( ) Так, по-християнськи молитися, що сатана здох. Ну я так сразу и понял, что буддыка и христианство несовместимы.
Цитата Будикка ( ) Це для тебе вони окупанти, а для моєї родини вони такими не були. На той момент вони були ворогами окупантів. Так, зустрічали з хлібом і це було на той момент правильно. Шкода лише, що Гітлер не впорався з Московією. Мда. Клиника.
|
(Украина)
|
|
|
Drug | Дата: Пт, 18.01.2019, 10:02:57 | Сообщение # 277 |
Генерал-полковник
Награды: 30
Украина, Zt
|
Цитата Будикка ( ) Це для тебе вони окупанти, а для моєї родини вони такими не були. На той момент вони були ворогами окупантів. Так, зустрічали з хлібом і це було на той момент правильно. Ты больной...
Цитата AntiSvinomir ( ) У меня там укронацист Drug интересовался списочком укронацистов. Так вот, Drug, смотри-ВСЕ, кто когда-либо ставил + Буддике, и есть укронацисты. AntiSvinomir, похоже, у тебя проблема: придется ввести градацию укронацистов, по глубине укронацистности. Справишься?
|
(Украина)
|
|
|
Koron | Дата: Пт, 18.01.2019, 10:12:56 | Сообщение # 278 |
Генерал-лейтенант
Награды: 3
Украина, Z
|
Сообщение отредактировал Koron - Пт, 18.01.2019, 11:36:26 |
(Украина)
|
|
|
Будикка | Дата: Пт, 18.01.2019, 11:44:48 | Сообщение # 279 |
Майор
Награды: 2
Украина, Житомир
|
Цитата У меня там укронацист Drug интересовался списочком укронацистов. Так вот, Drug, смотри-ВСЕ, кто когда-либо ставил + Буддике, и есть укронацисты. Ну? І далі що? Ти думаєш, що твоя думка когось цікавить зараз? Ти ще про дєдівоєватєлєй не розповів. Так, я націоналіста до мозга кісток і я цим пишаюсь. За моїми поглядами майбутнє. А ти минуле, яке вже відмирає. Тобі і лишається хіба , що сидіти на забутому нікчемному форумі і виливати свій трунок на всіх.Добавлено (18.01.2019, 11:46:45) ---------------------------------------------
Цитата Сегодня, Президент демонстрировал житомирянам Томос. На каком он был языке? Кто видел? Я бачила. Він був древнєгрецькою мовою.
Чекаємо коли свій Томос покаже російська церква.... підписаний Сталіним.... бггггДобавлено (18.01.2019, 11:51:08) ---------------------------------------------
Цитата Что, соответственно, ведёт к развалу. Так. Уже давно пора розвалювати цю совєтчину. Саме ви совки тягнете мою Україну на дно. Але нічого ми з вами розберемось. Ми і так вже вас достатньо притисли, ще буде.
|
(Украина)
|
|
|
sax | Дата: Пт, 18.01.2019, 13:09:30 | Сообщение # 280 |
Генерал-полковник
Награды: 53
Соединенные Штаты, Чикаго
|
Человек из общества антисвиней ,не должен быть в согласии с антикуриным или антигусиным миром. Это потому ,что гусь -свинье не товарищь. Я знаю одного дегенерата из Буков, который противник антикуриного и антигусиного мира. Он начальник Буковского свинарника. Призываю всех домашних животных, к миру и согласию.
|
(Австралия)
|
|
|
Artmaker | Дата: Пт, 18.01.2019, 13:19:35 | Сообщение # 281 |
Генералиссимус
Награды: 222
Украина, Житомир
|
Цитата Koron ( ) В принципе, тему можно закрывать - что ещё обсуждать? Наглядно показано к чему ведёт национализм. Да и результаты голосования это подтверждают!
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пт, 18.01.2019, 13:46:06 | Сообщение # 282 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Наглядно показано к чему ведёт национализм.
Koron, о, до речі, покажи наочно, до чого привів націоналізм:
1) в Індії (під керівництвом націоналіста Ганді) 2) в Єгипті (під керівництвом націоналіста Насера) 3) у Франції (під керівництвом націоналіста де Голля) 4) у Великій Британії (під керівництвом націоналістки Тетчер)
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пт, 18.01.2019, 13:56:55 | Сообщение # 283 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
TarasS, я скажу чесно, що не дуже в націоналізмі розбираюсь як в ідеології, але недавно прочитала таку дивну для себе думку, бо цього не знала, що виявляється Назарбаєв є одним з провідних мислителів націоналізму. Тепер ясно, чому московити тільки зубами на нього клацають. Ну і відмова від кирилиці виглядає теж логічно
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Пт, 18.01.2019, 14:07:19 | Сообщение # 284 |
Генерал-лейтенант
Награды: 15
Канада, Москва
|
Цитата Koron ( ) Наглядно показано к чему ведёт национализм. Сказав російський фашист Koron. Дивимось до чого довів російський фашизм:
Добавлено (18.01.2019, 14:15:13) ---------------------------------------------
Цитата TarasS ( ) Koron, о, до речі, покажи наочно, до чого привів націоналізм: Згідно совкової ідеології в раші можуть бути тільки патріоти, а в інших республіка чи країнах патріотів бути не може, а можуть бути тільки націоналісти, нацисти чи хунта. Це москвинська людоненависницька ідеологія рашських вбивць. А цей дегенерат Корон якраз і є предводителем "руського мира" в нашому регіоні. І жде його ось це: Дама вже спочиває на нарах.
Сообщение отредактировал predi - Пт, 18.01.2019, 18:25:45 |
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пт, 18.01.2019, 14:39:45 | Сообщение # 285 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата виявляється Назарбаєв є одним з провідних мислителів націоналізму Hoakina, саме так. Раджу подивитися казахський фільм "Алмазный меч" (на Ютубі), автором ідеї якого є Назарбаєв. Казахи вигадують собі героїчну костюмовану історію - геть не схожу на історичну правду і загалом, і в деталях. І вкладають у це мільйони доларів. "Казахи самый благородный народ" - це типовий комент типового сучасного казаха. Але ніякого шовінізму чи бодай націоналізму рашка у цьому не бачить. От якщо українець говорить українською, а білорус білоруською - це для залупутінців фашизм та неонацизм.
|
(Украина)
|
|
|
Алекс_Юстасу | Дата: Пт, 18.01.2019, 16:02:51 | Сообщение # 286 |
Сержант
Награды: 0
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Пт, 18.01.2019, 16:57:33 | Сообщение # 287 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Алекс_Юстасу ( ) Вот уровень президента Украины.Порошенко назвал мужчину провокатором за вопрос о коррупции на русском Ого який непорядок. Рівнявся б на плешивого карлика, чи що?
Сообщение отредактировал predi - Пт, 18.01.2019, 16:58:20 |
(Украина)
|
|
|
Алекс_Юстасу | Дата: Пт, 18.01.2019, 17:01:46 | Сообщение # 288 |
Сержант
Украина, Житомир
|
Цитата predi ( ) Ого який непорядок.Рівнявся б на плешивого карлика, чи що? При чем тут Путин? Мы в Украине живем. Не знал, не?
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Пт, 18.01.2019, 18:20:35 | Сообщение # 289 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Алекс_Юстасу ( ) Мы в Украине живем. Не знал, не? Ми це хто? 5-та колона кремлівського недоумка? Якщо це образливо, і ви претендуєте на патріотичність, то покажіть добрі наміри і справи котрі вами проведені в цьому напрямку. Бо поки що наяву явні ознки ватоподібного, тому так і написав, Зрозуміло перепоказатель.?
Сообщение отредактировал predi - Пт, 18.01.2019, 18:27:30 |
(Украина)
|
|
|
Алекс_Юстасу | Дата: Пт, 18.01.2019, 18:28:54 | Сообщение # 290 |
Сержант
Украина, Житомир
|
Цитата predi ( ) Ми це хто? Ну я во всяком случае.
Цитата predi ( ) 5-та колона кремлівського недоумка? А ты не в Украине проживаешь?
Цитата predi ( ) Якщо це образливо, і ви претендуєте на патріотичність, то покажіть добрі наміри і справи котрі вами проведені в цьому напрямку.Бо поки що наяву явні ознки ватоподібного, тому так і написав, зрозуміло перепоказатель.? Абсолютно никому не интересно, какие ты там признаки видишь. Пусть тебе жена показывает.
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Пт, 18.01.2019, 18:39:25 | Сообщение # 291 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Алекс_Юстасу ( ) Ну я во всяком случае. А я це хто 5-та колона кремлівського недоумка?Цитата Алекс_Юстасу ( ) А ты не в Украине проживаешь? Так я живу тут. А ти коли їдеш додому? Скрепи ж зовуть....
Цитата Алекс_Юстасу ( ) Абсолютно никому не интересно, какие ты там признаки видишь. Пусть тебе жена показывает. О, хамло! Значить точно верноподданий его ничтожества педофила, бо і сам весь в нього.
Сообщение отредактировал predi - Пт, 18.01.2019, 18:41:45 |
(Украина)
|
|
|
Алекс_Юстасу | Дата: Пт, 18.01.2019, 18:44:16 | Сообщение # 292 |
Сержант
Украина, Житомир
|
Цитата predi ( ) А я це хто 5-та колона кремлівського недоумка? Ну очевидно, что да, ты 5-та колона кремлівського недоумка
Цитата predi ( ) Так я живу тут. А ти коли їдеш додому? Скрепи ж зовуть.... Куда домой, болезный? Я и так дома.
Цитата predi ( ) О, хамло!Значить точно верноподданий его ничтожеству педофилу, бо і сам весь в нього. Рад за тебя.
|
(Украина)
|
|
|
predi | Дата: Пт, 18.01.2019, 18:55:16 | Сообщение # 293 |
Генерал-лейтенант
Канада, Москва
|
Цитата Алекс_Юстасу ( ) Ну очевидно, что да, ты 5-та колона кремлівського недоумка Відрікаєшся від скрепів? Дивись премію зажмуть і запишуть в іудиЦитата Алекс_Юстасу ( ) Куда домой, болезный? Я и так дома. А, якщо хворий, то підлічись і їдь потім. З головою, якщо вона ще й пуста, шутки погані.Цитата Алекс_Юстасу ( ) Рад за тебя. Якщо я тобі приніс радість, то краще поділись гонораром. Тоді і я за тебе порадію.
|
(Украина)
|
|
|
Алекс_Юстасу | Дата: Пт, 18.01.2019, 19:06:52 | Сообщение # 294 |
Сержант
Украина, Житомир
|
Цитата predi ( ) Відрікаєшся від скрепів?Дивись премію зажмуть і запишуть в іуди Что за скрепы? Кто запишет?
Цитата predi ( ) А, якщо хворий, то підлічись і їдь потім.З головою, якщо вона ще й пуста, шутки погані. Л-логика. Ты болезный, а мне зачем лечиться?
Цитата predi ( ) Якщо я тобі приніс радість, то краще поділись гонораром.Тоді і я за тебе порадію. Я юродивым не подаю. Иди работай.
|
(Украина)
|
|
|
Drug | Дата: Пт, 18.01.2019, 21:08:03 | Сообщение # 295 |
Генерал-полковник
Награды: 30
Украина, Zt
|
Цитата Будикка ( ) Так, я націоналіста до мозга кісток і я цим пишаюсь. Ти ДУЖЕ помиляєшся. Ти не націоналістка, а скоріше нацистка або націонал-шовіністка. Боронь Боже, щоб такі як ти будували країну та виначали її обличчя. Я сам, наприклад, за думкою Калгаряна, укронацист. І він можливо правий. Я проти совковості у всіх проявах і ненавиджу "країну-агресора" на чолі з її сволотою. Принаймні зараз. Та в порівнянні з тобою та твоїми поглядами... Вважай це також відповіддю на лс.
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Пт, 18.01.2019, 21:10:26 | Сообщение # 296 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
predi, ne perdi)))Добавлено (18.01.2019, 21:15:28) ---------------------------------------------
Цитата Drug ( ) Я проти совковості у всіх проявах Drug, хочу запитати, а створення найдовших ланцюгів з живих людей, найбільших вишиванок, найбільших флагів ЄС, постійне массове виконання гімну, централізоване звезення людей на підтримку томаса і т. ін. - це прояв совковості, чи ні?
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Пт, 18.01.2019, 21:57:36 | Сообщение # 297 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата AntiSvinomir ( ) Артмейкер, ну ты же знаешь, что укронацист Drug НИКОГДА не отвечает на неудобные вопросы;) AntiSvinomir, нет, не знаю... На ВСЕ мои вопросы Drug ответил. Я уважаю его и его точку зрения, хотя она далеко не всегда совпадает с моей. Но это нормально). Зато я знаю, что за этим ником стоит живой, адекватный человек. А с кем ещё общаться, дискутировать и спорить? Ну не с perdi же, ей богу)))
|
(Украина)
|
|
|
Пятница13 | Дата: Пт, 18.01.2019, 21:58:00 | Сообщение # 298 |
Рядовой
Награды: 24
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) створення найдовших ланцюгів з живих людей, найбільших вишиванок, найбільших флагів ЄС, постійне массове виконання гімну, централізоване звезення людей на підтримку томаса і т. ін. - це прояв совковості, чи ні? Нє, оно то канєшно ежелі зналі на шо они ідут, то таки да, але що якщо вони нє зналі, то тут ось питання.
|
(Украина)
|
|
|
Marek | Дата: Пт, 18.01.2019, 22:04:49 | Сообщение # 299 |
Подполковник
Награды: 2
Украина, Житомир
|
Граждане, Вы забыли как В.Киплинг инструктировал Вас применению методов борьбы с троллями. Он утверждал, что бесовщина боится Света и если ее взять за ухо и вытянуть на солнышко, то она успокоится и снова нырнет в болото. Давайте проверим, кто же скрывается под ником "predi" . Будем приписывать "преди" биографию некоего "лорда", а "преди" будет все опровергать или подтверждать.
Итак, отдавая дань уму и изворотливости некоего житомирянина, свет узнал,что он потомок Виндзоров. Но этого оказалось мало и он невзлюбил за это совок. А хотелось славы и денег. И тогда , он воспел в газете "Радянська Житомирщина" Оду первому секретарю Обкома КПСС Кавуну Василию Михайловичу. Молодое дарование заметили и разрешили "петь" дальше. О,как он запел,как запел -"Слава КПСС". Как соловей. -Ув. "predi", я правильно излагаю вехи биографии житомирского "лорда"? (далi буде)
|
()
|
|
|
Artmaker | Дата: Пт, 18.01.2019, 22:25:03 | Сообщение # 300 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Marek, з цього моменту будь-ласка, докладніше! Я занотовую до цитатника))) Доречі, а чого саме Лорд? Він шо, тюхлі цієї хвірми носив?)))))))Добавлено (18.01.2019, 22:29:02) ---------------------------------------------
Цитата Marek ( ) И тогда , он воспел в газете "Радянська Житомирщина" Оду первому секретарю Обкома КПССКавуну Василию Михайловичу. Якщо Ваша ласка, не могли б Ви дати посилання на Оду? Як поету, мені це д-у-у-у-у-же цікаво!!!
Сообщение отредактировал Artmaker - Пт, 18.01.2019, 22:26:25 |
(Украина)
|
|
|