Окі, спробую надалі бути більш дипломатичним) Але з приводу аргументацій - якщо вже вимагаєш її від когось, то і сам аргументуй! Можу спробувати трохи подискутувати, якщо є бажання. Але без патетики і голослівного "тіпапатріотизму"
1. найбільше прикололо
Quote (kenu)
І це мені каже бувший націоналіст Роздум
Зізнавайся, звідки ти це взяв? і що я був і що я вже "бувший"??? Ця фраза найбільше приколола) Так, мені небайдужа країна, товаришував з молодіжкою КУНу (і ще товаришую з багатьма і контакти підтримую). Але так само багато в чому я нашими патріотами і націоналістами не погоджуюсь. В мене є власна думка - відколи це погано вже? 2 за оце найбільше прикро
Quote (kenu)
Краще маразматичні аргументи "проти", аніж...
Ти сам визнаєш маразматичність своїх аргументів. Чого ти не розумієш, так це шкідливість такої позиції. Вірніш, тобі просто побарабану і країна і що там з нею буде. Головне - "шота делать" Що саме - діло десяте. Аби "не лишатись в сторонці", аби бути як усі інші "кенюшники". Оце твоя позиція, Кеню. Це як позиція мавпочки, яку посадили в клітку і вона, замість того, шоб обдумати де вона знаходиться і як їй вибиратись, починає бездумно метатись по клітці, битись об прути, ламати собі палльці і кричати... Який сенс? Краще нічого не робити, аніж бездумно шкодити. 3. просто ти не зрозумів
Quote (kenu)
тобі легше і цікавіше писати про мене, аніж про флот.
Не легше, просто я вважаю, що такі як ти - сама пряма загроза країні. І ніякі флоти ніяких іноземних держав не зможуть зробити більшої шкоди за тких як ти!) це сумно. бо ти дійсно вважаєш. що борешся за шось там невідомо шо) 4. погоджуюсь і спробую виправитись
Quote (kenu)
Можна було б найти набагато нормальніши аргументи "за"
це твоє
1. Іноземні війська на майже постійній основі в Україні та ще й в Криму (де ситуація нестабільна) нічого доброго для України не віщає. Чому Росія так хоче залишитись в Криму? Просто так? Подобається сонечко? Наївно.
Може тобі відомі плани Росії по захопленню укаїни? тоді чого ти мовчиш?
де тут хоч один здоровий аргумент? Це просто бла-бла-бла - твоя особиста шизоїдальна параноя. Чи ти в нас спец по військових питаннях? Кинь мені лінк на обгрунтування цього пнукту від компетентних лдей і тобі можна сперечатись.
Скіки років той флот в криму? і шо, щось тобістлось від того? тоді всьо гуд було а тер не віщує? брєд
2. Флот заважає своєї присутністю. Вони не визнають Укази Президента (пам"ятаєш?). Вони пересуваються по Криму, як по своїй території. Вони знахабніли!
Кому і як він заважає? Конкретно і з прикладами! Що вони там не визнають і як? Кого це вони не питають? Поки брєд
кеню, де аргументи проти? Це усьо? Так проти чого ти там виступаєш і чому?