Новый Налоговый кодекс или обман общества!
|
|
catmanul | Дата: Ср, 15.01.2014, 14:07:56 | Сообщение # 1676 |
Полковник
Награды: 6
Украина, Житомир
|
спасибо
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Ср, 15.01.2014, 16:46:42 | Сообщение # 1677 |
Генералиссимус
Награды: 480
Украина, Житомир
|
А что за ужасное поломничество было сегодня в налоговой?! Я даже к своему инспектору не попал...
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Ср, 15.01.2014, 17:36:07 | Сообщение # 1678 |
РЕАЛИСТ
Награды: 801
Украина, Житомир
|
Цитата Cobalt ( ) А что за ужасное поломничество было сегодня в налоговой?! Возможно поджимают сроки проплат с помощью ключей, приемных дней остается мизер до 20.01.
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Ср, 15.01.2014, 17:38:54 | Сообщение # 1679 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
А-а, по этому там очередь в сотый кабинет была аж до второго этажа...
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Ср, 15.01.2014, 17:54:32 | Сообщение # 1680 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Цитата Cobalt ( ) А-а, по этому там очередь в сотый кабинет была аж до второго этажа.. 100%
Я уже сдал по электронке оба отчета. По ЕН был в 110 (и не зря), потом в гостях у инспектора (никого не было). И инспектор и в 110 говорят, что очень многие не получаются квитанции 2 (это как раз принятие на местном - нашем - уровне).
|
(Украина)
|
|
|
Karab | Дата: Ср, 15.01.2014, 18:52:09 | Сообщение # 1681 |
Генерал-полковник
Награды: 52
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
yulyayulya | Дата: Ср, 15.01.2014, 19:50:35 | Сообщение # 1682 |
тролль в законе
Награды: 113
Украина, Житомир
|
vasilisualiy, чтото Ваш бухгалтер перемудрил.
Вот список из официального источника http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1878-13/paran218#n218 Нету там 104. СПИСОК кодів видів сплати
101
Сплата суми податків і зборів / єдиного внеску*
107
Повернення сум податків і зборів, помилково або надміру зарахованих до бюджету / єдиного внеску
108
Перерахування коштів з одного рахунку на інший
109
Оплата податкового векселя*
110
Відшкодування ПДВ на рахунок платника
111
Відшкодування процентів за бюджетною заборгованістю
121
Сплата адміністративного штрафу*
125
Авансові внески, нараховані на суму дивідендів та прирівняних до них платежів*
130
Сплата грошового зобов’язання, визначеного за результатами камеральної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту*
131
Сплата грошового зобов’язання, визначеного за результатами документальної/фактичної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту*
132
Сплата грошового зобов’язання, визначеного за результатами документальної перевірки підрозділів оподаткування та контролю об’єктів і операцій*
128
Сплата суми податків і зборів / єдиного внеску, визначених за результатами камеральної перевірки підрозділів доходів і зборів з фізичних осіб*
133
Сплата суми податків і зборів / єдиного внеску, визначених за результатами документальної перевірки підрозділів доходів і зборів з фізичних осіб*
134
Сплата грошового зобов’язання, визначеного за результатами перевірки підрозділів податкового та митного аудиту (інші надходження)*
135
Сплата фінансових санкцій, визначених підрозділом контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів *
140
Надходження до бюджету коштів у рахунок погашення податкового боргу
141
Стягнення податкового боргу за рішенням суду шляхом стягнення коштів з рахунків клієнтів банків
142
Стягнення податкового боргу за рішенням суду шляхом стягнення готівки, що належить платникові податків
143
Стягнення податкового боргу за рішенням суду за рахунок реалізації майна платника податків, що перебуває у податковій заставі
144
Стягнення податкового боргу за рішенням суду шляхом погашення за рахунок додаткових джерел (дебіторської заборгованості, боргу відокремлених підрозділів юридичних осіб тощо)
054
Погашення суми податкового боргу юридичних осіб*
055
Погашення суми податкового боргу фізичних осіб*
056
Погашення суми податкового боргу з акцизного податку*
057
Погашення суми податкового боргу за результатами контрольно-перевірочної роботи*
017
Надходження до бюджету коштів платника податків, щодо якого порушено провадження у справі про визнання банкрутом платника податку (юридичних осіб)*
018
Надходження до бюджету коштів платника податків, щодо якого порушено провадження у справі про визнання банкрутом платника податку (фізичних осіб-підприємців)*
019
Надходження до бюджету коштів платника податків, щодо якого порушено провадження у справі про визнання банкрутом платника податку (з акцизного податку)*
139
Надходження до бюджету коштів платника податків, щодо якого порушено провадження у справі про банкрутство (за результатами контрольно-перевірочної роботи)*
196
Надходження розстрочених (відстрочених) сум юридичних осіб*
197
Надходження розстрочених (відстрочених) сум фізичних осіб*
198
Надходження розстрочених (відстрочених) сум з акцизного податку*
199
Надходження розстрочених (відстрочених) сум за результатами контрольно-перевірочної роботи*
147
Стягнення в межах виконавчого провадження
148
Надходження в бюджет коштів від погашення податкового боргу в міжнародних правовідносинах
149
Надходження в бюджет коштів від реалізації безхазяйного майна, знахідок, спадкового майна, валютних цінностей і грошових коштів, власники яких невідомі, а також скарбів
160
Сплата грошового зобов’язання, визначеного територіальним органом Міндоходів за результатами перевірки підрозділів оперативного управління*
161
Сплата грошового зобов’язання, визначеного територіальним органом Міндоходів за результатами перевірки підрозділів слідчого управління фінансових розслідувань*
за митними платежами
350
Передоплата (доплата) митних платежів*
351
Перерахування до бюджету суми митних платежів
352
Повернення коштів, що обліковуються на відповідних рахунках митного органу як передоплата
353
Повернення коштів митних платежів, помилково та/або надміру сплачених до бюджету
354
Сплата грошового зобов’язання, визначеного за результатами документальної невиїзної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту*
355
Сплата грошового зобов’язання, визначеного за результатами документальної виїзної перевірки підрозділів податкового та митного аудиту*
356
Погашення суми податкового боргу за результатами контрольної роботи підрозділів податкового та митного аудиту*
357
Надходження до бюджету за результатами рішення про коригування митної вартості
358
Надходження до бюджету за результатами рішення щодо класифікації товарів
359
Надходження до бюджету за результатами рішення про визначення країни походження
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Ср, 15.01.2014, 21:13:45 | Сообщение # 1683 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Passionar ( ) что очень многие не получаются квитанции 2 Passionar, что за квитанции?
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Ср, 15.01.2014, 21:24:36 | Сообщение # 1684 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Cobalt, имею ввиду электронные квитанции при сдаче отчетности. квитанция 1 - принятие на центральном уровне (Киев) квитанция 2 - принятие на местном уровне (у нас уже в налоговой в Житомире)
между 1 и 2 было при сдаче отчета по ЕН - 30 минут при сдаче ПФ - 5 минут.
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Ср, 15.01.2014, 22:17:01 | Сообщение # 1685 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Passionar ( ) имею ввиду электронные квитанции при сдаче отчетности. А-а. Ну, у меня и компьютера вообще нету...
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Ср, 15.01.2014, 22:20:50 | Сообщение # 1686 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Цитата Cobalt ( ) Ну, у меня и компьютера вообще нету Везет же людям ))))
Но что касается квитанций, то много и при мне выясняли что и как. Видимо программами пользуются разными, а сделаны они криво-руко, отсюда и все хвосты.
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Чт, 16.01.2014, 01:51:25 | Сообщение # 1687 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Пасс, у меня эти калечи-ключи вообще не запускаются!
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Чт, 16.01.2014, 01:56:00 | Сообщение # 1688 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Cobalt, коллеги тоже плевались. Думаю причина в том числе и в сыром предлагаемом ПО.
Я вот ради интереса перелопатил кучу предлагаемых демо, бесплатных и прочей хрени, всучаемой, в том числе, и в Налоговой. Нормальному человек там разобраться весьма проблематично. Поэтому все выбросил и использую Тaxer.
Давно уже подписан на этот сайт, весьма полезен. Подвязал на него ключи, решил проверить. Все сработало - и формирование отчетов, и отправка, и даже оплата через Webmoney, так что пока буду пользоваться этим способом, а до конца года посмотрим.
Сейчас пробую еще виртуальный кабинет, но там тоже еще все сыро. В общем, пока все в процессе изучения.
|
(Украина)
|
|
|
Marina | Дата: Чт, 16.01.2014, 16:04:14 | Сообщение # 1689 |
Генерал-майор
Награды: 13
Украина, Житомир
|
Цитата Karab ( ) Кому потрібен перелік рахунків для сплати єдиного соціального внеску з 1 жовтня,можете знайти по вище вказаній ссилці.
Karab, спасибо а код платежа надо куда-то писать, или он нам не нужен?
|
(Украина)
|
|
|
Karab | Дата: Чт, 16.01.2014, 16:58:56 | Сообщение # 1690 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Попрошу допомогти в деяких питаннях,тих,хто більш досвідченний. Я ФОП на єдиному податку,3 група. Оформлений в цьому році,працюю з 2 кварталу.Двіччі подавав вже податкову декларацію платника єдиного податку ФОП: за 2 та 3 квартали. Оплати робив згідно декларації до податкової та до ПФ. Такі питання: 1. В кінці року подається до податкової тільки звітна декларація (галочка за рік) чи якісь додаткові декларації чи папери? 2. Ніколи не подавав ніяких документів до ПФ,лише платив щоквартально внески. Наскільки я розумію,треба подати також якусь декларацію річну до ПФ? Якщо так,то що це за декларація,як вона називається і куди її подавати? 3.Мені потрібна довідка про мої прибутки за 2013. Хто її видає?Добавлено (16 Январь 2014, 15:58:56) ---------------------------------------------
Цитата Marina ( ) Karab, спасибо а код платежа надо куда-то писать, или он нам не нужен? Я точно не скажу Вам. ПФ перенесли до податкової і там я отримав ці реквізити для оплати коштів до ПФ в жовтні. Я просто підкреслив свої потрібні реквізити і дав їх касиру в Ощадбанку.
Сообщение отредактировал Karab - Чт, 16.01.2014, 16:55:49 |
(Украина)
|
|
|
yulyayulya | Дата: Чт, 16.01.2014, 17:00:37 | Сообщение # 1691 |
тролль в законе
Награды: 113
Украина, Житомир
|
Цитата Karab ( ) 1. В кінці року подається до податкової тільки звітна декларація (галочка за рік) чи якісь додаткові декларації чи папери? звітна декларація, галочка за рік
Цитата Karab ( ) 2. Ніколи не подавав ніяких документів до ПФ,лише платив щоквартально внески. Наскільки я розумію,треба подати також якусь декларацію річну до ПФ? Якщо так,то що це за декларація,як вона називається і куди її подавати? Це зараз теж в податкову. До якого числа не пам"ятаю, здається до 20 лютого. Може й помиляюсь. Який бланк не знаю.
|
(Украина)
|
|
|
Karab | Дата: Чт, 16.01.2014, 17:43:40 | Сообщение # 1692 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Цитата yulyayulya ( ) звітна декларація, галочка за рік Цитата yulyayulya ( ) Це зараз теж в податкову. До якого числа не пам"ятаю, здається до 20 лютого. Може й помиляюсь. Який бланк не знаю. Те,що в податкову,я вже з жовтня знаю. Дякую за відповіді! Надіюсь хтось ще допоможе! P.S. був сьогодні в податковій, то ппц. черга тільки до канцелярії тільки від самого входу+ переплітається з чергою до каб. 100. Не пройти,не протиснутися!
Сообщение отредактировал Karab - Чт, 16.01.2014, 17:44:24 |
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Чт, 16.01.2014, 17:45:39 | Сообщение # 1693 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Цитата Karab ( ) був сьогодні в податковій, то ппц. черга тільки до канцелярії тільки від самого входу+ переплітається з чергою до каб. 100. Не пройти,не протиснутися ЖЕСТЬ!
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Чт, 16.01.2014, 17:57:11 | Сообщение # 1694 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Passionar ( ) ЖЕСТЬ! Страна правителей-жестянщиков...
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Чт, 16.01.2014, 17:59:03 | Сообщение # 1695 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Цитата Cobalt ( ) Страна правителей-жестянщиков... Да, впрочем как и части любителей сдавать все в последний момент!
|
(Украина)
|
|
|
Tata | Дата: Чт, 16.01.2014, 18:26:36 | Сообщение # 1696 |
Генералиссимус
Награды: 604
Украина, Житомир
|
Karab,вчера с очередью была аналогичная ситуация.
|
(Нидерланды)
|
|
|
Karab | Дата: Чт, 16.01.2014, 18:38:05 | Сообщение # 1697 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Цитата Passionar ( ) Да, впрочем как и части любителей сдавать все в последний момент! Ту скорее всего не так люди,как большие выходные виноваты.
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Чт, 16.01.2014, 18:50:08 | Сообщение # 1698 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Цитата Karab ( ) как большие выходные виноваты Увы, и они тоже. Хотя я вот был 9-10 - людей было на порядок меньше. Хотя можно было бы неделю и добавить на крайний срок, не убыло бы!
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Чт, 16.01.2014, 19:53:16 | Сообщение # 1699 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Passionar, так это что получается, сдаёшь звит по электронке, а потом отстаиваешь очереди с квитанциями, чтобы отчёт подтвердить?
|
(Украина)
|
|
|
Passionar | Дата: Чт, 16.01.2014, 20:02:40 | Сообщение # 1700 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Цитата Cobalt ( ) так это что получается, сдаёшь звит по электронке, а потом отстаиваешь очереди с квитанциями, чтобы отчёт подтвердить? Нет, если есть квитанция 2 - все - сдано!
Вот поэтому я и писал выше, что после первого раза сдачи в электронной форме стоит ОДИН раз сходить и убедиться в работоспособности данной системы. После этого посещение инспектора будет только в случае каких-либо вопросов как с одной, так и с другой стороны.
Если же при заполнении будет допущена ошибка, то все это отразится в квитанциях и надо будет переделав, опять закинуть до принятия. Так что схема вполне работоспособна, иное дело насколько и как это все было организовано и налажено. Как видим - все через Житомирское Областное Податковое Управление!
|
(Украина)
|
|
|