зустрі, шоколад, любов... реклама
|
|
marinamarina | Дата: Чт, 21.01.2010, 23:54:59 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Награды: 5
Украина, Горловка
|
Коли мені сумно - я їм шоколад А ви? І ще з усіх реклам я ведусь на найбанальніші - мелодраматично-сльозливі. Колись подобався ролик про "я їду додому". Так, я - сентиментальне дуро) і, в принципі, не переймаюся цим:) Заїдати свої біди шоколадом теж не дуже-то розумно... Коли мені показали цю кіношку, найпоказовіше - що вона мене не роздратувала:) Бо реклами як явища я взагалі-то не зношу. Але тут все чесно і красиво. Тільки, як на мене, надто швидко. Я люблю коли до-овше%) Я так особливо в сенс не встигла в"їхати. Пояснять мені, плз: то він її не знав? А чого тоді подарував їй ту обручку? Чи він її таємно кохав? А тоді чого з нею не лишився?! повна 5-хвилинна версію ролику:
Сообщение отредактировал marinamarina - Чт, 21.01.2010, 23:55:28 |
(Украина)
|
|
|
zirka | Дата: Пт, 22.01.2010, 10:51:38 | Сообщение # 2 |
|
Quote (marinamarina) А чого тоді подарував їй ту обручку? Чи він її таємно кохав? А тоді чого з нею не лишився?! 1.Бо після того, як вона зкуштувала "Корону", її поцілунок був особливо-чуттєвим, солодким та п"янким. 2. Закохався з першого погляду, бо в неї на столі лежав малесенький шматочок "корони" 3. Віддав же їй обручку, яку вкрав, то поїхав назад, до музею, за іншою. Як на мене - трохи нудний ролик.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
)(a0( | Дата: Пт, 22.01.2010, 11:06:17 | Сообщение # 3 |
Генерал-полковник
Награды: 60
Украина, City
|
Quote (marinamarina) Так, я - сентиментальне дуро Я так не думаю, це, навпаки, дуже мило та жіночно. Quote (marinamarina) Заїдати свої біди шоколадом теж не дуже-то розумно Не сказав бы... шоколад справді підвищує настрій, на біохімічному рівні
|
(Украина)
|
|
|
noname | Дата: Пт, 22.01.2010, 11:12:41 | Сообщение # 4 |
Генерал-полковник
Награды: 194
Украина, Житомир
|
Quote ()(a0() Не сказав бы... шоколад справді підвищує настрій, на біохімічному рівні smile підвищує не тільки настрій а й вміст жиру на стегнах
|
(Украина)
|
|
|
Calikusu | Дата: Пт, 22.01.2010, 11:24:47 | Сообщение # 5 |
припадочная
Награды: 518
Арабская Республика Суринам, .
|
Загалом задумка класна. Тільки поки до мене дійшов сюжет кінА.... Quote (marinamarina) Так, я - сентиментальне дуро) А я просто дуро. Не зрозуміла, що то є реклама.
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Пт, 22.01.2010, 13:37:31 | Сообщение # 6 |
воплощение праздности
Награды: 306
Украина, Житомир
|
Quote (noname) підвищує не тільки настрій а й вміст жиру на стегнах явный результат заметен уже через 48 часов после поедания 100 гр шоколадки а я Милку люблю...сознание теряю от одного вида,но бёдра...
|
(Украина)
|
|
|
noname | Дата: Пт, 22.01.2010, 13:38:54 | Сообщение # 7 |
Генерал-полковник
Награды: 194
Украина, Житомир
|
Quote (Hydrogenaza) а я Милку люблю...сознание теряю от одного вида,но бёдра... милка молочная с цельным лесным орехом вкусненькая... я себе иногда позволяю. и то! только до полудня. Quote (Hydrogenaza) явный результат заметен уже через 48 часов после поедания 100 гр шоколадки 5 минут на языке, 2 часа в желудке и всю жизнь на бедрах
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Пт, 22.01.2010, 14:10:46 | Сообщение # 8 |
Генерал-полковник
Награды: 93
Украина, Житомир
|
Quote (noname) підвищує не тільки настрій а й вміст жиру на стегнах Quote (Hydrogenaza) а я Милку люблю...сознание теряю от одного вида,но бёдра... Дівчата! Не розумію: ТАК жертвувати задоволенням від якогось маленького шматочка шоколаду заради бедер... Сама ЗА гарну форму і здоровий спосіб життя, але ж не настільки маніячно...
|
(Украина)
|
|
|
Hydrogenaza | Дата: Пт, 22.01.2010, 14:19:26 | Сообщение # 9 |
воплощение праздности
Награды: 306
Украина, Житомир
|
Quote (Ofelia) маленького шматочка нет!не маленького!!!!!! Мне или всё или ничего -кусочек не годиться.100 гр.как минимум ,или просто понюхать(я часто так делаю-говорю "дай понюхать печеньку или бутер"вдыхаю запах еды раз 10 и всё- а впечатление такое,что 10 раз откусила
|
(Украина)
|
|
|
Баба_на_роликах | Дата: Сб, 23.01.2010, 11:44:07 | Сообщение # 10 |
флудерша с транспортом
Награды: 96
Украина, New Zhitomir
|
Ну вас в баню, так мучаться... (пошла точить чоколядку)
|
(Украина)
|
|
|
Лидия | Дата: Сб, 23.01.2010, 12:35:08 | Сообщение # 11 |
Генерал-майор
Награды: 22
Украина, Житомир
|
Quote (Баба_на_роликах) Ну вас в баню, так мучаться... (пошла точить чоколядку) Я тоже с целыми орехами молочный люблю. Вот счас пойду и куплю.
|
(Украина)
|
|
|
marinamarina | Дата: Вс, 24.01.2010, 19:34:01 | Сообщение # 12 |
Лейтенант
Награды: 5
Украина, Горловка
|
прізвище Art Director`а у титрах "Ondrej Nekvasil" ))
|
(Украина)
|
|
|
BIGor | Дата: Вс, 24.01.2010, 22:03:51 | Сообщение # 13 |
Генералиссимус
Награды: 87
Украина, Житомир
|
А я колекционирую шоколадные обёртки, насобиралось уже более 850 разных :-)
|
(Украина)
|
|
|