Межигір'я - екскурсійний тур "Володіння Януковича"
Кожної соботи
В 9:00 збір групи на пл. Перемоги (біля танка)
В 11:30 приїзд в Межигір'я
Прогулянка по території колишнього президента України
«Межигір'я» — колишня приватна резиденція Віктора Януковича в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, яку він займав з 2002 по 2014 роки. З 1935 до 2007 року Межигір'я було державною урядовою резиденцією, поки не було виведено в приватну власність.
Резиденція президента Янукович Межигір'я, яка стала доступною для відвідувачів, вражає своїми масштабами та розкішшю. У резиденції містяться величезний корабель, і гараж з багатьма раритетними автомобілями та мотоциклами, і кілограмова золота монета з зображенням Януковича, і золотий батон, зоопарк та багато іншого.
Межигір'я - вже охрестили "музеєм української корупції".
Також на території резиденції є зоопарк з різними тваринами (такими як кенгуру, австралійський ему, американський нанду, павичі, фазани, австралійські гусаки, земляний заєць).
На території розбито штучне озеро, яке живиться водою з десяти артезіанських свердловин. На одному з виїздів з резиденції влаштовано гараж на 70 одиниць техніки.
В 16:00 збір та виїзд в Житомир.
В 18:30 прибуття в Житомир на пл. Перемоги
Ціна туру: 100,00 грн.В Ціну туру входить: Дорога в обидва кінці, супровід групи, страховка.
Додатково сплачується: 20 грн. вхід на територію резиденції
Детальна інформація: www.smile-tour.com.ua
063-336-40-48; 097-117-00-92; 095354-67-66Добавлено (09 Апрель 2014, 18:03:39)
---------------------------------------------
Завтра будем заказывать автобус!!! кто ещё не успел подать заявку на экскурсию, есть время до 10.04.2014
Места будут точно, а дальше уже в очень ограниченном количестве