Історії за філіжанкою кави
|
|
Патріот | Дата: Чт, 26.02.2015, 15:58:04 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Награды: 7
Украина, Житомир
|
Клуб Мандрів «Патріот» започатковує нові традиції! Новий і дуже цікавий проект «Історії за філіжанкою кави»! Абсолютно новийформат «посиденьок» для нашого міста! Замість банальних екскурсій ми пропонуємо Вам зібратись у затишному місці, з кавою і десертом)) Послухати цікаві історичні розповіді Г.П. Мокрицького. Це буде не просто суха розповідь, а можливість поспілкуватись з відомим краєзнавцем у комфортних умовах, поставити свої цікаві запитання) подивитись на проекторі портрети людей, про яких йде розповідь, порівняти як виглядала архітектура нашого міста в різні часи…
Перша зустріч відбудеться 7.03 о 12:00 к «Корольов ПАБі» за адресою: м. Житомир, проспект Миру 21. Буде вона присвячена видатним Житомирянкам)) Приєднуйтесь! Буде цікаво!
У вартість вже входить кава, десерт і цікава розповідь) Наш сайт
|
(Украина)
|
|
|
lakmus | Дата: Чт, 26.02.2015, 16:21:18 | Сообщение # 2 |
Генералиссимус
Награды: 157
Украина, Житомир
|
з тєкстухою варто було б щось зробити
Цитата Патріот ( ) Абсолютно новийформат «посиденьок» для нашого міста! Замість банальних екскурсій ми пропонуємо Вам зібратись у затишному місці, з кавою і десертом Цитата Патріот ( ) ?Банальні? Екскурсії по Житомиру і областіЖОМО "Спілка краєзнавців "Патріот" Тел. 466-205, 093-603-22-73 http://www.patriot.zt.ua
Сообщение отредактировал lakmus - Чт, 26.02.2015, 16:22:49 |
(Финляндия)
|
|
|
БандЕрос | Дата: Чт, 26.02.2015, 16:46:36 | Сообщение # 3 |
Граф Чортоліський
Награды: 104
Украина, Житомир
|
може не
Цитата Патріот ( ) цікаві історичні розповіді Г.П. Мокрицького. , а розповідь з історії того чи іншого
|
(Украина)
|
|
|
Mira | Дата: Чт, 26.02.2015, 18:54:26 | Сообщение # 4 |
Подполковник
Награды: 94
Украина, Житомир
|
Может я что-то не понимаю,но Королев паб-это пивное заведение.И идти туда на *филижанку кави* маразм.Для этого есть более специализированные заведение,где пьют кофе в соответствующей обстановке.Я понимаю,что кофе продают и в Файной кнайпе ,и в Час поїсти,и в Шульце и др.,но *зібратись у затишному місці, з кавою і десертом)) Послухати цікаві історичні розповіді Г.П. Мокрицького* нужно в соответствующем месте.
|
(Украина)
|
|
|
Arina1985 | Дата: Чт, 26.02.2015, 22:28:14 | Сообщение # 5 |
Генерал-лейтенант
Награды: 53
Украина, Житомир
|
А я считаю идею удачной В самом пабе не была, за него ничего не могу сказать, но вот сам формат досуга понравился. Думаю, что любители пива в 12:00 еще спят, поэтому должно быть тихо и комфортно. Так держать, молодцы!
|
(Украина)
|
|
|
Патріот | Дата: Пт, 27.02.2015, 10:50:36 | Сообщение # 6 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
lakmus, тут треба розуміти не дослівно) мається на увазі те, що автобусні екскурсії поширені і кожен хоч раз на такій був, а тут щось нове .БандЕрос, з історії нашого міста і видатних Житомирянок. Цитата Mira ( ) Может я что-то не понимаю,но Королев паб-это пивное заведение.И идти туда на *филижанку кави* маразм.Для этого есть более специализированные заведение,где пьют кофе в соответствующей обстановке.Я понимаю,что кофе продают и в Файной кнайпе ,и в Час поїсти,и в Шульце и др.,но *зібратись у затишному місці, з кавою і десертом)) Послухатицікаві історичні розповіді Г.П. Мокрицького* нужно в соответствующем месте. По-перше, "Корольов ПАб" - це єдиний у Житомирі заклад, присвячений нашому відому земляку С.П. Корольову. Такий собі, концепт. Скажіть мені може є такий концепт у "ЧП", ну окрім тарганів у варениках. А каву там готують добре, суміш така ж як і в "кафеджіо". Зате в наявності великий екран, проектор. Якщо Вам ідея не подобається, Вас ніхто не примушує йди. можете піти у "Шульц".. Arina1985, дякую) Погода не дуже вдала для пішої екскурсії, а так буде тепло і цікаво
|
(Украина)
|
|
|
Antoshkin | Дата: Пт, 27.02.2015, 11:54:20 | Сообщение # 7 |
Генерал-майор
Награды: 3
Украина, Житомир
|
Цитата Патріот ( ) По-перше, "Корольов ПАб" - це єдиний у Житомирі заклад, присвячений нашому відому земляку С.П. Корольову. Такий собі, концепт в чому концепт я так і досі не розумію !? Космічні розробки та пиво ну ніяк не концепт!
|
(Украина)
|
|
|
Патріот | Дата: Пт, 27.02.2015, 12:11:12 | Сообщение # 8 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
Antoshkin, ще є фотографіі Корольова і Житомира. Якщо Вам не подобається, то це Ваша справа.
|
(Украина)
|
|
|
Antoshkin | Дата: Пт, 27.02.2015, 12:27:18 | Сообщение # 9 |
Генерал-майор
Награды: 3
Украина, Житомир
|
справа в тому, що подобається чи ні, і розуміння концепту, це зовсім різні речі!
Сообщение отредактировал Antoshkin - Пт, 27.02.2015, 12:59:24 |
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Пт, 27.02.2015, 20:40:38 | Сообщение # 10 |
Генералиссимус
Награды: 480
Украина, Житомир
|
Цитата Arina1985 ( ) Думаю, что любители пива в 12:00 еще спят, Возможно и спят, но снится им пииивоооо... А по теме, то думаю, что задумка неплохая.
|
(Украина)
|
|
|
Ukka | Дата: Сб, 28.02.2015, 09:00:02 | Сообщение # 11 |
Генерал-полковник
Награды: 122
Соединенные Штаты, LA
|
отличная идея, теперь главное-хорошая реализация. Мокрицкого слушать можно часами! обязательно присоединюсь, когда вернусь в город.
|
(Украина)
|
|
|
Патріот | Дата: Вт, 03.03.2015, 12:11:41 | Сообщение # 12 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
Ukka, это да.. слушать-слушать. иногда попадешь к нему в издательство, а там столько интересных людей, столько можно узнать. а книг! читать не перечитать
Добавлено (03 Март 2015, 12:11:41) --------------------------------------------- Шановні туристи! Приносимо свої вибачення, але "Історії" переносяться у зв'язку з хворобою Г.П. Мокрицького( Прочас і місце зустрічі буде повідомлено згодом. Дякую за розуміння
Сообщение отредактировал Патріот - Вт, 03.03.2015, 12:11:59 |
(Украина)
|
|
|
HOOLIGAN | Дата: Вт, 03.03.2015, 12:55:35 | Сообщение # 13 |
тырнет-хулиган
Награды: 1116
Украина, Матоязычная часть населения
|
Цитата Патріот Приносимо свої вибачення, але "Історії" переносяться , ну вот, снова самому всё, а тока конины набрал, чтоб "с собой было"
|
(Нидерланды)
|
|
|
Патріот | Дата: Вт, 03.03.2015, 13:12:17 | Сообщение # 14 |
Генерал-майор
Украина, Житомир
|
HOOLIGAN, Мокрицький пішов на лікарняний( грип. Ми не знаємо чи прийде він у норму до суботи.
|
(Украина)
|
|
|