Фото пошуків Атлантиди
|
|
Driver1 | Дата: Пн, 23.03.2009, 09:55:45 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Награды: 6
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
irisha | Дата: Пн, 23.03.2009, 13:38:14 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
Награды: 35
Украина, Житомир
|
Сообщение отредактировал irisha - Пн, 23.03.2009, 14:47:37 |
(Украина)
|
|
|
4ertik | Дата: Пн, 23.03.2009, 15:59:00 | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
Награды: 16
Украина, Киев
|
Сообщение отредактировал 4ertik - Пн, 23.03.2009, 15:59:51 |
(Украина)
|
|
|
Antoshkin | Дата: Пн, 23.03.2009, 16:44:46 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
Награды: 3
Украина, Житомир
|
хоть Приятн очто все целы и невредимы !)
|
(Украина)
|
|
|
rozdum | Дата: Пн, 23.03.2009, 17:48:16 | Сообщение # 5 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhitomir
|
гарно провели час, було багато позитиву. Атлантида - таки файна печерка, купа кристалів і різних цікавостей. Щоправда брудно там трохи, але нічо страшного. Хоча по складності більше сподобались Млинки, певно. Дяки сестрі і ще двом сміливцям, що не роздумуючи пішли зі мною на штурм правого китового вуса. Пройшли ми ті викрутаси в бадьорому темпі і на одному диханні. Я аж сам здивувався був. Що значить досвід і тяга до пригод))) Жартівники-провідники часом трохи перегинали з жартами. Але воно і на краще - частіше доводилось згадувати що ми команда і працюати відповідно! Самостійна пргулянка за правилом "лівої"-"правої" стіни страшенно сподобалась. Це набагато цікавіше, ніж йти за провідником, най навіть шанс заблукати був мінімальний. (в правому китовому вусі ми таки блуканули трошки))) От щоправда ночувати в тому пеклі було важко. Жахливо навіть. Зате я встиг зустріти світанок, трохи полазити тими "кручами" і пофотографувати. краєвиди там цікаві і мені особисто сподобались. Воно варто було всіх затрачених зусиль. Як я думав, повернувся ще до того як всі прокинулись))) Кам’янець теж мподобався, вийшло пару гарних фоток) Тепер лишається тільки погратись з равками і витягнути їх для загального пегляду. Вперше за всі мандрівки умудрився втомитись настіки, щоб проспати всю зворотню дорогу)))
|
(Украина)
|
|
|
ЗМЕЯ | Дата: Пн, 23.03.2009, 19:07:27 | Сообщение # 6 |
Генерал-полковник
Награды: 22
Украина, ЖИТОМИР
|
поездка как всегда была СУПЕРОВАЯ! Отличная команда. Хозяева приятно удивили своей гостеприимностью, интелегентностью и прочим позитивом. Согласна с Роздумом, Млынки чище, но Атлантида красивее. Условия ночевки в Млынках, у Доктора, тоже лучше. Но, по моему, эти две пещеры сравнивать нельзя. они разные. и мне понравились обе. фото выложу позже
|
(Индия)
|
|
|
SCORPION | Дата: Пн, 23.03.2009, 20:16:37 | Сообщение # 7 |
Лейтенант
Награды: 1
Украина, Хмельницкая обл.
|
Quote (Driver1) а ось і фото! Виталик класные фото. Огромное спасибо.Quote (rozdum) Дяки сестрі і ще двом сміливцям, що не роздумуючи пішли зі мною на штурм правого китового вуса. Пройшли ми ті викрутаси в бадьорому темпі і на одному диханні. Я аж сам здивувався був. Сергій, шкода тебе розчаровувати, але поки ви блукали правий вус томився над своїм первинцем це як зхавжди була Люда, ми просто добряче від вас відстали, але пішли в правильному напрямку. Згадую слова експедитора, який сказав, що в спелиології не варто поспішети.Добавлено (23/03/2009, 19:16:37) --------------------------------------------- Путишествие очени понравилоси, очень приятная компания, пещера просто оболдеть, ребята, кто не ездил, вы очень много потеряли, советую обизательно сездить туда в следующий раз. Грязь-ето мелочи в сравнении неземной красотой и впечатлениями что мы там увидели. От адреналина кружилась голова.Романтики тоже хватало особенно мне. Серёга, очень жду фоток росвета и месной природы.
|
(Украина)
|
|
|
rozdum | Дата: Пн, 23.03.2009, 20:24:02 | Сообщение # 8 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhitomir
|
Quote (SCORPION) Сергій, шкода тебе розчаровувати ніяких розчарувань, бо з Людою ми вже ходили були)))) Там ще дуже важива злагодженість команди. От з цим я провтикав дійсно. Бо намагвся ніби слідкувати, щоб всі хто пішов - тримались разом і не відставали. Раз так сталось, значить погано справився. Або ви з Людою тим не дуже переймались))) Не важливо і добре що все добре закінчилось і ми пройшли. Причому пройшли легко і швидко і ні в кого не виникло проблем з тим)))
|
(Украина)
|
|
|
ЗМЕЯ | Дата: Вт, 24.03.2009, 01:02:10 | Сообщение # 9 |
Генерал-полковник
Украина, ЖИТОМИР
|
|
(Индия)
|
|
|
Котя | Дата: Вт, 24.03.2009, 14:18:21 | Сообщение # 10 |
Подполковник
Награды: 2
Украина, Киев
|
фотки просто супер!!!! жаль что у меня не получилось поехать :'(
|
(Украина)
|
|
|
pups | Дата: Чт, 26.03.2009, 19:35:43 | Сообщение # 11 |
Рядовой
Награды: 0
Украина, Житомир
|
Првет друзья.Спасибо всем за отличное времяпровождение,экскурсия по пещере вышла отличная,а отдых после(куда вошли шашлыки,большой выбор вин,как в лучших барах Парижа,анекдоты и воспомонинания о предыдущих походах,а так же сон в тесной компании) еще лучше.Вот тут выложил пару фоток http://foto.mail.ru/mail/pups007.dak/39 чаще всего почему то засветились Наташа,Саша и летучие мыши.С нетерпением буду ждать следующих встреч
Сообщение отредактировал pups - Чт, 26.03.2009, 19:39:59 |
(Украина)
|
|
|
ЗМЕЯ | Дата: Чт, 02.04.2009, 18:06:32 | Сообщение # 12 |
Генерал-полковник
Украина, ЖИТОМИР
|
Quote (pups) С нетерпением буду ждать следующих встреч следи за темками. в апреле общие клубные сборы. у кого нет возможности сидеть в нете можно звонить мне на мобильные. они указаны под каждым моим постом
|
(Индия)
|
|
|