5-6 листопада - Кам'янець-Подільський-Кривче-Бакота
|
|
kvim_travel_zt | Дата: Пт, 14.10.2011, 18:08:24 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Награды: 3
Украина, Житомир
|
Кам'янець-Подільський-Джуринський водоспад-Кривче-Бакота
Програма туру.
День 1
5:00 Виїзд з Житомира. 9:30 Прибуття в Кам'янець-Подільський. 09:30-10:15 Сніданок. Поселення в готель. 10:15-14:30 Екскурсія на Джуринський водоспад. Це чудовий і найбільший (16м висоти, 4 каскади) водоспад рівнинної території України. Джуринський каньйон, саме там знаходитися водоспад, входить в десятку найкрасівейшіх місць Україні. Поруч зруйновані оборонні споруди XVII ст. 14:30-15:30 Переїзд до печери «Кришталева». 15:30-17:00 Екскурсія в печеру «Кришталева». Захоплююча екскурсія під землю в застиглу казку з кришталю - мерехтливі кристали, колони сталактитів і сталогнатов. 17:00-18:00 Повернення в Кам'янець-Подільський. 18:00 Вечеря. Вільний час. Ночівля.
День 2
8:30-9:00 Сніданок. 9:00-13:00 Оглядова пішохідна екскурсія по місту: Кам'янець-Подільський - одне з найдавніших міст Україні. Завдяки унікальному поєднанню історико-архітектурного, містобудівного спадщини, ландшафту каньйону річки Смотрич, «Старе місто» проголошено державним історико-архітектурним заповідником. Кількість пам'яток архітектури ХІ-ХІХ ст. налічує близько 200 будівель та споруд. Потужні оборонні укріплення «Старого міста», фортеця та фортечний міст, поєднання культових споруд різних релігій залишають неповторне враження. Оборонні укріплення в Кам'янці-Подільському вважаються прекрасним зразком кращих фортифікацій Східної Європи. Екскурсія: Старе місто, Кафедральний собор, Тріумфальна арка, Домініканський костел, вірменська і російська квартал з їх самобутньою архітектурою, міська Ратуш, Стара фортеця (вежа Кармелюка, боргова яма, діорама штурму фортеці турками, підземелля). 13:00-13:30 Обід. 13:30-17:30 Екскурсія на Бакоту. Відвідування унікального куточка природи заповідника - Подільські товтри («Подільська Швейцарія»). Сходження до підніжжя Білої гори і відвідини залишків тисячолітнього християнського храму - церкви скельного чоловічого монастиря Святого Михайла та келій монахів-самітників. 17:30-23:00 Повернення до Житомира.
Ціна - 450 грн. У вартість туру входить:
Транспортне та екскурсійне обслуговування; Проживання; Страховка.
У вартість туру не входить:
Харчування, вхідні квитки
Сообщение отредактировал kvim_travel_zt - Пт, 14.10.2011, 22:15:53 |
(Украина)
|
|
|
krismesa | Дата: Сб, 15.08.2015, 11:00:19 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
Награды: 16
Украина, житомир
|
Бакота это здорово! Пару лет назад ездили дикарями отдыхать! Скальный монастырь-вещь конечно-думаю побывать там стоит каждому
|
(Украина)
|
|
|
Yur4ik61 | Дата: Сб, 15.08.2015, 11:16:23 | Сообщение # 3 |
Генералиссимус
Награды: 92
Украина, Zhitomir
|
krismesa,
|
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Сб, 15.08.2015, 15:37:00 | Сообщение # 4 |
Припадочная
Награды: 654
Украина, Житомир
|
Yur4ik61, задвиньте шухляду, все четко и правильно сказано. Места потрясающие.
|
(Украина)
|
|
|
krismesa | Дата: Вс, 16.08.2015, 08:53:35 | Сообщение # 5 |
Генерал-лейтенант
Награды: 16
Украина, житомир
|
Цитата Yur4ik61 ( ) krismesa, shok че это было???Сalikusu -правильно сказано!! мало того,что места потрясающие-так еще и целебные.За 3 дня нашего прибывания у меня на стопе был сухой мазоль,который жил там 2 года-никак не могла с ним справится,я приехала домой-и обнаружила-что он попросту исчез!!!!!!!!!!!!!!причем бесследно,ходила в основном босиком-там галька,а потом еще родничек в скальном монастыре есть,я им воспользовалась- может быть и он помог-незнаю,но в этом однозначно что то есть!! А полки какие маленькие в монастыре!!!!это типа кровати для монахов были-капец-как дети малые !!! наверное калачиком спали-да и то свалится можно в глубину наверное сантиметров 40-50. Будет возможность едьте туда,посмотрите!!Единственное,что неудобно,по крайней мере где мы были-ето спуск с горы к реке-жуть как страшно!!!ваще непонятно,как там встречные разьезжались!!!места на дороге 3 метра,очень крутой спуск.Я все три дня пребывания думала-как наверх заезжать будем???? Ездили бусом ,ну ниче-видимо Бог помогал!!места Святые.
|
(Украина)
|
|
|
Dante28 | Дата: Сб, 07.12.2019, 19:19:09 | Сообщение # 6 |
Рядовой
Награды: 0
Украина, Житомир
|
А я би сам в Кам'янець-Подільский їхав, щоб подивитись всі цікаві місця)) Можна і готель вибрати на ніч https://kamianetshotels.com.ua/ З цим проблем нема
|
(Франция)
|
|
|
Ustimova | Дата: Чт, 23.09.2021, 15:02:54 | Сообщение # 7 |
Рядовой
Награды: 0
Украина, Житомир
|
Як я хочу в це місто потрапити! Все щось не виходить. а ще там можна на повітряній кулі політати!!! Це моя мрія!!!!
|
(Украина)
|
|
|