27 травня Велодень-2012 в Житомире
|
|
niknik | Дата: Ср, 16.05.2012, 15:22:02 | Сообщение # 1 |
Майор
Награды: 2
Украина, Житомир
|
ПОЛОЖЕННЯ про проведення всеукраїнської акції «Велодень-2012» у Житомирській області
27 травня 2012 року велосипедисти міста Житомира вже вшосте приєднаються до всеукраїнської акції «Велодень», який проходитиме у понад 30 містах України. Минулого, 2011 року, відзначити цей символічний день зібралось понад 350 житомирян. З кожним роком зростає чисельність прихильників велосипеду в м Житомирі та Житомирській області. 1. Мета і завдання «Велодня-2012»: - популяризація фізичної культури та спорту як важливого засобу оздоровлення; - популяризації велосипеду серед широких верст населення; - популяризація екологічно чистого виду транспорту та збереження екології міста; - виховання толерантного ставлення до велосипедистів як повноцінних учасників дорожнього руху та сприяння розвитку велосипедної інфраструктури (велопарковки); - залучення мешканців до змістовного дозвілля, раціонального використання вільного часу; - встановлення дружніх та спортивних стосунків між велосипедистами.
2. Строки і місце проведення: 27 травня 2012 року, м. Житомир та околиці міста.
3. Організатори заходу: Житомирський велоклуб – http://www.velo.zt.ua; Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Центр розвитку туризму».... - приєднуйтесь
4. Попередня програма заходу: 10:00-11:00 – збір учасників на майдані Соборному (поблизу Драмтеатру); 11:00-11:45 – Проїзд колони велосипедистів вулицями міста: майдан Соборний – вул. Перемоги – вул. Лесі Українки – вул. Щорса – вул. Київська – Вокзал (кільце під мостом) – вул. Київська – вул. Мануїльського – вул. Дмитріївська – вул. І. Франка – вул. В. Бердичівська – майдан Корольова. 12:00 – Урочистості, змагання, конкурси на майдані Корольова. 15:00 – Довільна програма (вело стрибки в ярах за мостом в парку ім. Ю. Гагаріна, вело орієнтування у Зарічанському лісі).
5. Учасники: До участі запрошуються всі бажаючи велосипедисти. Вік учасників не обмежений.
6. Участь у конкурсах та нагородження: Участь у конкурсах можуть брати всі бажаючі. За рішенням організаторів та спонсорів переможці можуть нагороджуватись грамотами та призами.
7. Фінансування: Фінансування заходу здійснюється за рахунок бюджетних коштів та спонсорської допомоги.
Як це було у минулому році - можна подивитись тут
Обговорення та організація Велодня-2012 - тут
|
(Украина)
|
|
|
Admiral8 | Дата: Пн, 21.05.2012, 19:57:16 | Сообщение # 2 |
Генерал-полковник
Награды: 26
Украина, Житомир
|
ураа!
|
(Украина)
|
|
|
kos_strw | Дата: Пн, 21.05.2012, 20:17:09 | Сообщение # 3 |
Grammar nazi
Награды: 55
Украина, Житомир
|
Есь вел сделаю, то буду.
|
(Нидерланды)
|
|
|
Kvan | Дата: Ср, 23.05.2012, 16:46:30 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
Награды: 15
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
Yur4ik61 | Дата: Ср, 23.05.2012, 17:18:25 | Сообщение # 5 |
Генералиссимус
Награды: 92
Украина, Zhitomir
|
Дааааа. Нам о таком только мечтать. Жена летала в Бухарест. Сфоткала вело и пешеходную дорожку.
|
(Украина)
|
|
|
blond | Дата: Ср, 23.05.2012, 19:26:27 | Сообщение # 6 |
Генерал-полковник
Награды: 113
Украина, zhitomir
|
Войдем в Евро и у нас так будет, Бухарест был темней Житомира 10 лет назад, а в Европе - велодорожки - норма
|
(Украина)
|
|
|
Yur4ik61 | Дата: Ср, 23.05.2012, 19:48:07 | Сообщение # 7 |
Генералиссимус
Награды: 92
Украина, Zhitomir
|
Нам надо не в зону входить, а менталитет менять.
|
(Украина)
|
|
|
niknik | Дата: Ср, 23.05.2012, 22:52:44 | Сообщение # 8 |
Майор
Украина, Житомир
|
Саня, такое на ровном месте не рождается. К счастью, Велосипедистов у нас становится все больше, что хоть чем-то приближает нас к "нормальным" странам. Что-то требовать (предлагать, обсуждать, поднимать.....) уже можно, потому что нас становится много. "Велодень" - это один из поводов заявлять о том что нас много, мы хотим перемен и мы готовы их делать.
|
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Ср, 23.05.2012, 23:46:54 | Сообщение # 9 |
Генерал-лейтенант
Награды: 49
Украина, турклуб "Поліське Джерело"
|
Quote (niknik) "Велодень" - это один из поводов заявлять о том что нас много, мы хотим перемен и мы готовы их делать. бла-бла-бла Хто заважає робити? Конкретно зробити а не заявляти: цитата із новин: Велодвижение выступает за.......тра-та-та Стосовно Велодня -цього найбільшого в рік шансу публічно шось зрушити кудись, у мене тож були інтєрєсні пропозиції які я мав оргам висказати днями- але не дивлячись на домовленості -на збори активів мене так і не запросили -по сьогодні.Тобто я вже не встиг до Велодня шось просунути. Quote (niknik) уже можно, потому что нас становится много Шоб шось зробити-достатньо і одного, навіть двох-трьох.Я можу прикладів навести, з інших вело- чи турклубів .Але не знаю "кому" я буду доводити? А кількість -це для самозадоволення виключно -з якістю чи то велоруху, чи то велорухівських заходів ототожнювати не можна -на жаль. Канешно -є шанс шо прийде шось подібне до Джазєца як от позатого року, але це річне штучне виключення із правил -основній масі нічо крім покатаццо не хвилює.Імхо але факт. Прально сказав Yur4ik61 - все закладено в нашому менталітеті.Але впливати локально-можна!!! Е..друзі -чую розійдусь щаз..а мене не тягне писаниною займатись.Бувайте.
|
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Ср, 23.05.2012, 23:54:39 | Сообщение # 10 |
Генерал-лейтенант
|
Про велодоріжки -ну кому ви очі....? Забудьте ви вже цю лабуду нездійсненну нівжисть. А от що практично можна було б втілити на Житомирщині, мій прискіпливий моск зафіксував та мався вам розказати -я вважаю чимало бачив на Київщині,ЛЬвівщині,Закарпатті.
|
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Чт, 24.05.2012, 08:06:41 | Сообщение # 11 |
Генералиссимус
Награды: 291
Украина, Житомир
|
Quote (niknik) это один из поводов заявлять о том что нас много, мы хотим перемен и мы готовы их делать. звучит как лозунг перед гей-парадом Quote (MOKRIZZONNI) Забудьте ви вже цю лабуду нездійсненну нівжисть я об этом несколько раз на веложж говорил когдато. Нереально это в житомире. У нас бедному меру VIP парковку негде сделать, а вы тут с велодорожками. Давайте лучше продолжим развивать тему велопарковок. А еще можно подробно расписать многие интересные веломаршруты для катальщиков, ато многие, кого я знаю, катают максимум за мост в парк и по городу. Сделать это структурировано и подробно описать, с картой, фотографиями и т.п. А не в стиле обычного отчета об очередной покатушке по ШШ и т.д. Как в той книге, веломаршруты украины, или как там ее, только лучше. Еще я мечтаю в перспективе договорится с властями о выделении кусочка земли в парковой зоне, например на корбутовке, вместо всяких тех руин херсонеса, что там есть. Скинутся и построить несколько нормальных рамп по всем американским гостам. Пусть бээмэхеры там прыгают. Вместо отбивания гранита под Сергеем Палычем и этим... как его там... в кэпке на площади...
Сообщение отредактировал 3DSchuminator - Чт, 24.05.2012, 08:19:33 |
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Чт, 24.05.2012, 10:37:32 | Сообщение # 12 |
Генерал-лейтенант
|
Quote (3DSchuminator) Еще я мечтаю в перспективе договорится с властями о выделении кусочка земли в парковой зоне Дааа..згадую як задовго до появи Веложитомира наш Велорух навколо "Вовки з Житнього" таке пробивав у колишнього помічника мера з гуманітарних питань (тоді Шелудченко була, а оцей зам її -здоровенне таке) і він навіть шось пообіцяв! Купив велосипед в Велоексперті, кілька настроювань-консультацій..і згинув Да-кста по велопарковкам -у мене є грусний досвід..я стіко магазинів десь там відвідував. Основна проблема велопарковок -вони роблять заїзд для вела -вузьким))) Дорожній велосипед влазить -мій-ні.Також зустрічав жлобські велопарковки, які були такі невисокі що не діставали до середини радіуса колеса-трохи навантажений снарягою вел перевертався))). Хз, але при наявності велозамка на 1метр -це насправді-то не актуально..сильно. А от шо є проблемою, яку тра викорінювать, це культура велосипедистів на дорозі, і відношення водіїв до велосипедистів.Тут тра викорінювать.. Слу Шумі..я тута задумав..я тобі постучу-може стрінемось на 5хв, обговоримо?
|
(Украина)
|
|
|
lakmus | Дата: Чт, 24.05.2012, 11:00:04 | Сообщение # 13 |
Генералиссимус
Награды: 157
Украина, Житомир
|
Quote (3DSchuminator) Сделать это структурировано и подробно описать, с картой, фотографиями и т.п. А не в стиле обычного отчета об очередной покатушке по ШШ и т.д. MOKRIZZONNI, а що ти скажеш щодо таких ініціатив?
|
(Украина)
|
|
|
Egor_Goodman | Дата: Чт, 24.05.2012, 12:03:37 | Сообщение # 14 |
Генерал-полковник
Награды: 66
Украина, Житомир
|
Quote (3DSchuminator) Сделать это структурировано и подробно описать, с картой, фотографиями и т.п. А не в стиле обычного отчета об очередной покатушке по ШШ и т.д. идея не нова. Мало того niknik, и Шура даже ходили её согласовывать в комитет молодежи и спорта. Планировалось - промаркировать трассы. Создать каталог/карту с промаркированными трассами. Но как всегда дело уперлось в ресурсы - кто это будет делать, на данный момент насколько мне известно Шура единолично промаркировал две трассы.
Quote (MOKRIZZONNI) на збори активів мене так і не запросили -по сьогодні. Паша диссидент Я понимаю что тебе хочется, очень хочется, выглядеть непоняты и обиженным, мол я все за правду, хочу как лучше - а они меня ущемляют. НА самом деле все не так. ты не приходишь, не желаешь принимать какое либо участие в орг.деятельности. Появляешься в конце события с транспарантом - вы все делаете не так. и в очередной раз громко хлопаешь дверью.
не пригласили на сборы - потому что не было, не факт что будут, я лично в них смысла не вижу.
|
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Чт, 24.05.2012, 13:35:07 | Сообщение # 15 |
Генерал-лейтенант
|
Quote (lakmus) а що ти скажеш щодо таких ініціатив? да Олежик -ми про це якось з Шурою говорили...більше того -якщо згадати -то такая тема була створена та успішно забута на ВелоЖЖ..на жаль Гудман -прості-я тебе навіть не читав..не цікаво.
|
(Украина)
|
|
|
Kvan | Дата: Чт, 24.05.2012, 21:26:35 | Сообщение # 16 |
Генерал-майор
Награды: 15
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
lakmus | Дата: Пт, 25.05.2012, 08:48:41 | Сообщение # 17 |
Генералиссимус
Награды: 157
Украина, Житомир
|
Quote (Kvan) Интересно было почитать нашу организацию велодня в 2007г. Як не дивно, але нічого особливо не змінилось.
|
(Украина)
|
|
|
niknik | Дата: Пт, 25.05.2012, 16:48:32 | Сообщение # 18 |
Майор
Украина, Житомир
|
ВСІМ, хто хоче і може брати участь в організації цьогорічного Велодня! Сьогодні (25.05) о 20-00 загальні організаційні збори на майдані Корольова! Вирішуємо основні проблеми.Добавлено (25 Май 2012, 16:48:32) --------------------------------------------- На всі пости, про те, що хтось, щось має робити... Базікати - не мішки тягати. Кількість постів на форумах - це не показник ефективності роботи. Робіть щось і буде результат!
|
(Украина)
|
|
|
MOKRIZZONNI | Дата: Сб, 26.05.2012, 03:55:11 | Сообщение # 19 |
Генерал-лейтенант
|
Quote (niknik) Робіть щось і буде результат! Робили задовго до появи тов.niknik в велорухові... [b]і[/b] Quote (lakmus) Як не дивно, але нічого особливо не змінилось. Колєги -ви шо не поставили до відома niknik що на подібні пости накладено мораторій із вчорашнього дня?
|
(Украина)
|
|
|
KAPJICOH | Дата: Вс, 27.05.2012, 13:04:54 | Сообщение # 20 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
crow | Дата: Вс, 27.05.2012, 15:33:00 | Сообщение # 21 |
Генерал-майор
Награды: 16
Украина, Zt
|
MOKRIZZONNI, в нашому велоклубі є одна позитивна риса, якщо ти маєш ідеї і пропозиції то двері відкриті кожному хто має бажання, і як намене є люди які можуть заходити без стуку... ви з таких людей, мої фотки... https://plus.google.com/photos....0752657
Сообщение отредактировал crow - Вс, 27.05.2012, 15:34:40 |
(Украина)
|
|
|
Трамплинчик | Дата: Вс, 27.05.2012, 18:42:01 | Сообщение # 22 |
Сержант
Награды: 3
Украина, Житомир
|
Лисапед не мой, я просто...
|