Вот думаю на зиму подстричься. Чем грозит подобное?
Мурзяня, длинные волосы (или средней длинны) это красиво и женственно всегда при любых обстоятельствах. А прическа которую показала ты мало кому идет. А если честно совсем,то эта стрижка такой совдеп шо пипец, еще добавить 2 цвета и будет как базарная торговка. Не порть себя
дивлячись,як зачісувати волосся та як його сушити .можна і з відмінної стрижки зробити совдеп.і з совдепа нормальну зачіску.
Quote (мурзяня)
так есть ужо
Quote (З_О_Я)
як корова языком лызнула.
якщо кіло воску+півлітри лаку,то знявши шапку просто трохи підправити руками -буде нормально більш-менш(ну це я по собі кажу ).можна до роботи без зачіски і просто на роботі з феном та засобами для укладання зробити зачіску , приходячи на 15 хвилин раніше.
Quote (мурзяня)
реально не идет?
покажи?
Сообщение отредактировал Hydrogenaza - Вт, 13.11.2012, 17:44:49
це твоя фотка?я бачила тебе тільки на фото в старій темі,нізащо б не впізнала в цій фотці тебе.стрижка сама по собі ніби й нічого,але зачісано якось не дуже...не дуже по модньому.може спокійніший об*єм або агресивніший стайлінг.на фотці доросла жінка.а ти ж молодша за мене?
мурзяня, я вже подумала,щось з пам*яттю моєю стало так може до твого обличчя пасує?я питала про твою реальну фотку. ну як не хочеш,не показуй або в лічку скинь цікаво,що ви тут обговорюєте
моя стрижка"Бріт-поп"вже трохи набридла за 1.5 року.не можу визначитися,як краще підстригтись.обираю між ультрамодною «Гітлерюгенд» та (ультрамодною )версією "Полубокс"(сзаду зістрижене волосся перевернутим трикутником верхівка якого на потилиці) для консервативних скептиків та відсталих від останніх модних тенденцій скажу,що так підстригається половина жінок у північній Європі(данмарк та швеція точно)
Сообщение отредактировал Hydrogenaza - Ср, 28.08.2013, 13:17:30
щодо цієї зачіски для дівчат,означає:у нас ще ніхто так не робить.але незабаром декому сподобається виключна креативність та сміливість носія,будуть послідовники.але більшість не насмілиться переступити через стереотипну класику і казатиме"сучасна мода-це жахливо.хлопчика від дівчинки не відрізнити"