Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, zirka  
Форум Житомира » Свободные темы » Только для взрослых » Телегонія
Телегонія
InggisДата: Вс, 03.03.2013, 23:47:26 | Сообщение # 1
Генерал-полковник
Сообщений: 1486
Репутация: 322
Награды: 63

Украина, Черняхів
Була у мене вівчарка. І таке лихо трапилось, що погуляла вона вперше з якимсь миршавим дворнягою. 
-Все, ппц породі, сказав хтось із рідних. 
На що отримав мій голосний регіт. А чого б було не пореготати? Нещодавно школу закінчив, генетику нам викладала не сама погана баба. Про телегонію і не заікнулась. Товариш мій закінчив біофак. І неодноразово з ним щось обговорювали "вокруг да около" але й він мені нічого не розказував, хоча був одним із кращих студентів. Кандидат біологічних наук зараз. Тож можна було і посміятись. 
Ну, хрін з ним, може й є такий ефект у тварин, хто ж тих тварин розбере? Он самки деякі тримають сперму самця мало не цілий рік, а деякі особливо розумні, можуть мало не все життя. Але у людей? Оце так ппц... Коротка суть телегонії: якимось макаром, сперма першого самця залишає дивний слід у яйцеклітинах самки, тобто при народженні дитини через кілька років від іншого статевого партнера, дитина буде мати (або може мати) зовнішні ознаки першого чоловіка. Пошурупавши мозгой, згадалося, що у дівчинки яйцеклітини всі закладаються на якомусь місяці внутрішньоутробного розвитку. А далі вони дозрівають тільки. Здається. Тобто сперма таким чином, запліднює ще не вилупившися яйцеклітини на хвильовому рівні, фоново. Щось смутно згадується фізика з 10-11 класів про дискретність. 
Фактів телегонії - море. От тобі й анекдот про "мутатор треба мить". Якщо я правильно зрозумів, такий же ефект спостерігається, якщо "ваша коханка на кухні і господарка у ліжку", мала-має коханців. 
Ваш син і донька смутно на вас схожі? Попроси кохану, хай покаже, з ким трахалась.  Знайди у першовідкривача нефритових воріт риси свого сина на обличчі чи у характері і пишайся, якщо це рок-зірка. smile
(після перегляду відповідної передачі на мега)
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Inggis   
Форум Житомира » Свободные темы » Только для взрослых » Телегонія
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: