Интервью с KARSTEN
|
|
zirka | Дата: Пн, 21.11.2011, 11:39:32 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Награды: 55
Украина, Киев
|
Этот молодой человек не может оставить равнодушным никого. Сочетание мужественности, компетентности, обаяния - та горючая смесь, которая, видимо, помогает KARSTENу решать самые сложные вопросы в жизни.
Симпатичный молодой человек, в свое время работавший в Дании, знает все тонкости флоры и, я так подозреваю, что фауна перед ним тоже не устоит. Активная жизненная позиция не позволяет стоять на месте, будь то конкурс колясок, в котором KARSTEN участвовал со своей семьей, или форумская высадка деревьев.
KARSTEN, очень рада, что знакома с тобой, и первый вопрос от меня:
Андрей, ты - один из старожилов форума, скажи, чего по твоему мнению, не хватает форуму ЖЖ, в частности форумчанам?
|
(Украина)
|
|
|
KARSTEN | Дата: Пн, 21.11.2011, 19:12:40 | Сообщение # 2 |
Генерал-лейтенант
Награды: 73
Украина, Zhytomyr
|
Вітаю! Дякую за рекламу. Відпрацюю.
zirka, мені також приємно з Вами працювати. Буду радий відповісти на ваші запитання.
Quote (zirka) чего не хватает форуму ЖЖ, в частности форумчанам? форумчанам: поваги до чужої думки та стриманності в емоціях. Але то від того, що форумчани мало знають один про одного, а тому й нема причини на повагу. Інтерв"ю - це чудовий проект, що дозволить познайомитись та взнати про кожного багато, а відповідно і дисциплінує постійних форумчан.
форуму:... побільше позитивних новин. Кримінал і ДТП щодня - це занадто.
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 21.11.2011, 19:44:27 | Сообщение # 3 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
KARSTEN, я Вас очень уважаю и всегда ставлю Вас в пример знакомым и особенно студентам. Раскройте секрет Вашей работоспособности? Кто научил Вас так работать и не бояться трудностей. Кто Ваш если не кумир, то пример достойно прожитой жизни и успеха?
|
(Украина)
|
|
|
KARSTEN | Дата: Пн, 21.11.2011, 22:12:15 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
Quote (Hoakina) Раскройте секрет Вашей работоспособности? нема ніякого секрета. просто працюю як і всі інші, іноді, думаю що і як правильно зробити.
Quote (Hoakina) Кто научил Вас так работать и не бояться трудностей. я Вас розчарую: я також боюся. трохи не зрозуміло: "так работать" це як?
Quote (Hoakina) Кто Ваш если не кумир, то пример достойно прожитой жизни и успеха? та всі потроху. в кожному є свої переваги та вади, тому намагаюся в людях, з ким маю справу, звертати увагу на позитивні речі.
|
(Украина)
|
|
|
Жита | Дата: Вт, 22.11.2011, 10:14:08 | Сообщение # 5 |
...та ещё штучка
Награды: 121
Украина, Житомир
|
Ребёнок на аватаре Ваш? Вы женаты?
|
(Норвегия)
|
|
|
KARSTEN | Дата: Вт, 22.11.2011, 19:06:42 | Сообщение # 6 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
Quote (Жита) Ребёнок на аватаре Ваш? Вы женаты? дитя інтернетне фото так жонатий, маю дівчинку та двійнят хлопців.
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Вт, 22.11.2011, 19:32:35 | Сообщение # 7 |
Генералиссимус
Награды: 480
Украина, Житомир
|
KARSTEN, на сколько я знаю, Вы озеленяете, ухаживаете, лелеете не только наш Сквер, но и двор, в котором Вы живёте! От куда такое искреннее желание украсить мир?
|
(Украина)
|
|
|
KARSTEN | Дата: Ср, 23.11.2011, 07:38:48 | Сообщение # 8 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
Cobalt, хочеться жити як біла людина, де і вдома гарно, і біля будинку, і в місті, і все оточуюче. От і приходиться праацювати.
|
(Украина)
|
|
|
Жита | Дата: Ср, 23.11.2011, 09:57:51 | Сообщение # 9 |
...та ещё штучка
Украина, Житомир
|
Quote (KARSTEN) маю дівчинку та двійнят хлопців ой, как класно! KARSTEN, как часто Вы балуете свою жену? Чем балуете? В каком духе воспитываете дочь и сыновей? Строгий ли Вы отец? Прихоилось ли надолго оставаться "на хозяйстве" с детьми одному?
|
(Норвегия)
|
|
|
KARSTEN | Дата: Ср, 23.11.2011, 22:00:38 | Сообщение # 10 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
Жита, не повірите: балую по ночам - просто даю їй виспатись, а в цей час я дітьми піклуюсь.
Quote (Жита) В каком духе воспитываете дочь и сыновей? в католицькому + до роботи привчаємо. Якщо ще з хлопцями рано домовлятись, то з Євою в її 2 роки вже є результати: з дитиною можна домовитись зробити те, що просиш, навіть коли вона капризує. Головне не кричати на неї. Хоча бувають моменти, що може зловити і по рукам та по дупі.
Quote (Жита) Прихоилось ли надолго оставаться "на хозяйстве" с детьми одному? приходиться, в основному на вихідних. Але то не є так страшно, як здається. Нам часто кажуть, що троє дітей, це хоч і добре, але нестерпно, мовляв тут з однією не можуть справитись, а троє... Насправді, коли в тебе троє, то розумієш, що з однією було складніше. Тут вже закриваєш очі на багато речей, де б з однією дитиною прийшлося сердитись (помальвані стіни, побитий посуд, впала та забила ногу, самі включають пральну машинку, компютер на перезагрузку, коли пишеш це повідомлення - це все пусте, на що вже не звертаєш увагу).
|
(Украина)
|
|
|
Жита | Дата: Чт, 24.11.2011, 10:54:09 | Сообщение # 11 |
...та ещё штучка
Украина, Житомир
|
KARSTEN, читаю Ваши ответы о детках и даже не спрашиваю - любите ли Вы их - сразу чувствуется, что любите! И, как любящий отец, скажите, пожелали ли бы Вы своей дочке такого мужа, как Вы, а сыновьям жён, как Ваша?
|
(Норвегия)
|
|
|
KARSTEN | Дата: Чт, 24.11.2011, 17:59:26 | Сообщение # 12 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
Хлопцям таку дружину як їхня матір, то ТАК, звичайно. А от донечці такого впертюха як я, то... напевно також так, якщо закрити на це очі. А взагалі будуть самі вибирати хто їм потрібен, сподіваюсь ми дамо їм адекватного сприйняття речей.
|
(Украина)
|
|
|
Egor_Goodman | Дата: Чт, 24.11.2011, 21:11:23 | Сообщение # 13 |
Генерал-полковник
Награды: 66
Украина, Житомир
|
а дочь случайно не в 5 классе?
|
(Украина)
|
|
|
nik41 | Дата: Чт, 15.12.2011, 22:56:38 | Сообщение # 14 |
Генерал-майор
Награды: 23
Украина, Zhitomir
|
Quote (KARSTEN) Хлопцям таку дружину як їхня матір ....а по факту,Ваша жена похожа на Вашу маму?
|
(Украина)
|
|
|
HOOLIGAN | Дата: Пн, 26.12.2011, 23:31:32 | Сообщение # 15 |
тырнет-хулиган
Награды: 1116
Украина, Матоязычная часть населения
|
Твоё пожелание форумчанам в канун Нового Года?
|
(Нидерланды)
|
|
|
KARSTEN | Дата: Вт, 27.12.2011, 11:53:53 | Сообщение # 16 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
Quote (nik41) а дочь случайно не в 5 классе? ні, їй 2,4 рокиДобавлено (27 Декабрь 2011, 10:53:53) ---------------------------------------------
Quote (nik41) ....а по факту,Ваша жена похожа на Вашу маму? Дивне питання. а Ви знали мою матір?
Quote (HOOLIGAN) Твоё пожелание форумчанам в канун Нового Года?
Бажаю всім форумчанам бути добрішими один до одного та оточуючих в Новомі Році. Тоді життя яскравіше засяє
|
(Австрия)
|
|
|
Ofelia | Дата: Вт, 27.12.2011, 12:53:41 | Сообщение # 17 |
Генерал-полковник
Награды: 93
Украина, Житомир
|
KARSTEN, в тебе в житті є принципи? Якщо так, то які?
|
(Украина)
|
|
|
KARSTEN | Дата: Вт, 27.12.2011, 21:03:43 | Сообщение # 18 |
Генерал-лейтенант
Украина, Zhytomyr
|
Ofelia, є один: відноситись до всіх і всього так, як хотів би до себе такого відношення.
|
(Украина)
|
|
|
nik41 | Дата: Сб, 31.12.2011, 15:48:49 | Сообщение # 19 |
Генерал-майор
Награды: 23
Украина, Zhitomir
|
Quote (KARSTEN) Дивне питання. а Ви знали мою матір? Нiчого дивного.Чоловiки ,як правило,обирають дружин схожих на iх матiнку.Так сверджують психологи. А як у Вашому выпадку?
|
(Украина)
|
|
|
Жита | Дата: Вт, 10.04.2012, 10:49:17 | Сообщение # 20 |
...та ещё штучка
Украина, Житомир
|
Можно ли нежелание ответить на последний вопрос считать желанием закрыть интервью с Вами?
|
(Украина)
|
|
|