Житомир - не МЁРТВЫЙ город!
|
|
Makedonskii | Дата: Пт, 29.12.2006, 15:29:01 | Сообщение # 326 |
Генерал-полковник
Награды: 28
Украина, Житомир
|
Quote (Tizz) | зацикливаться - плохо! | самокритично
|
(Украина)
|
|
|
vktt | Дата: Пт, 29.12.2006, 15:31:13 | Сообщение # 327 |
Сержант
Награды: 0
Украина, Kyiv
|
Quote (Makedonskii) | То что происходит в Киеве по поводу тарифов исходит не от киевлян | воно хоч якось іде.. чи політики не можуть бути киянами ? :) до речі я не знаю хто саме подав позив :) (це про притання піару) Quote (Makedonskii) | Я сам жил в большом городе и на контрасте понимаю насколько ТАМ люди далеки от действительности. Они считают, что ТАМ виднее, а ТУТ у всех шоры на глазах и сера вушах. | нелюбов жителей невеликих міст до жителей великих міст іде від хибної думки що ті вважають інших нижчими істотами. як на мене - маячня. Quote (Makedonskii) | Вот ВЫ, что лично сделали для Киева? Дешевую рабсилу завезли? | дерево посадив. два. і три галери гостарбайтерів завіз. ажо ? як справжній корінний киянин маю повне право.
|
(Испания)
|
|
|
Makedonskii | Дата: Пт, 29.12.2006, 15:41:53 | Сообщение # 328 |
Генерал-полковник
Награды: 28
Украина, Житомир
|
Quote (vktt) | як справжній корінний киянин | коренному "киянину" не понять проблемі и специфику Житомира, потому прошу не вмешиваться, а лучше еще деревьев посадить, если еще осталось где... Quote (vktt) | до речі я не знаю хто саме подав позив | с легкой руки страдальцев за народ - Бродского и Тимошенко. Этим прожженым интриганам только о вас позаботится не хватало. Quote (vktt) | що ті вважають інших нижчими істотами | 50/50 всякое есть. У меня же нет. Это жителям великих міст здається, що до маленьких міст пошта йде місяць
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пт, 29.12.2006, 15:42:25 | Сообщение # 329 |
Інтернет-козак
Награды: 37
Украина, Житомир
|
Щиро перепрошую не задіяних ще у сварці, але мушу вклинитись. Quote (jejja) | протест проти підняття квартплати потрібно проплачувати ? :) | це ми, житомиряни, маємо спитати ВАС (не житомирян) про київські протести. Quote (Tizz) | давайте ещё начнём цепляться за слова. самая та тема для обсуждений! | Справа не у слові, а у суті. У сприйнятті, якщо хочеш. "дума, председатель, жЫтомир" Гидота. Quote (Надюшище) | Старичёг, хочу услышать лично от тебя конструктивные предложеня по благоустройству Житомира. | Читай не тільки свої пости, тоді й щось, можливо, зрозумієш, хто і що робить і пропонує, а хто тріпається, бо робити більше нєфіг. Quote (Надюшище) | Тему парков прошу не присваивать! | Це далеко не єдина нормальна тема у розділі благоустрою міста. Quote (Надюшище) | Напоминает истерику женщины в период ПМС | таки люблю самокритиків. Шановні, є гілка "К барьєру!" йдіть і собачтесь там. Крапка. Адмін, контролюй, б-ласка ситуацію більш жорстко. Я приєднуюсь до прохання Старичёг про видалення агресивних зайд. Старий, спокійно. І це пройде. Конструктив, позитивне мислення ну і ще що допоможе
|
(Украина)
|
|
|
vktt | Дата: Пт, 29.12.2006, 15:55:31 | Сообщение # 330 |
Сержант
Награды: 0
Украина, Kyiv
|
Quote (Makedonskii) | коренному "киянину" не понять проблемі и специфику Житомира, потому прошу не вмешиваться, а лучше еще деревьев посадить, если еще осталось где... | 1)проблема в тому що всі говорять а не роблять. це не є проблемою Житомира :) це є просто проблемою 2)я чомусь не подумав що це закритий клюб за інтересами... 3)а ось ви посадили хоча б одне дерево ? :) а я цілих два :) і це тільки у Києві. ще сина народив. лампочку у під'їзді замінив. обертки від морозива до урни викидую. ще якісь приклади ? Quote (Makedonskii) | с легкой руки страдальцев за народ - Бродского и Тимошенко. Этим прожженым интриганам только о вас позаботится не хватало. | дякую за інформацію :) імхо - якщо політик не інтриган - який же він політик ? :) Quote (Makedonskii) | 50/50 всякое есть. У меня же нет. Это жителям великих міст здається, що до маленьких міст пошта йде місяць | :))) шановний, в наш час електроники та кібернетики листи йдуть максимум пару хвилин... якщо адмін не п'яний :) але може досить обговорювати особистості :) і повернутись до Житомира ? :)
|
(Испания)
|
|
|
Надюшище | Дата: Пт, 29.12.2006, 16:01:03 | Сообщение # 331 |
ДВОРОВОЙ КОТЯРА
Награды: 22
Украина, Житомир
|
Quote (Makedonskii) | Вот ВЫ, что лично сделали для Киева? Дешевую рабсилу завезли? | не устану возводить тебе похвалу. Ты снова прав!
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Сб, 20.10.2007, 15:38:14 | Сообщение # 332 |
Інтернет-козак
Награды: 37
Украина, Житомир
|
Трошки поновлю гілку. 2 кампанія ЖЖ ось тут Ну і взагалі, пропонуйте нові ідеї!
|
(Германия)
|
|
|