Фрінет ОЗ чи Укртелеком?
|
|
Vanda | Дата: Пн, 24.04.2017, 14:47:48 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Яка зараз ситуація з якістю інтернету Фрінет ОЗ у передмісті Житомира? В інтернеті зустрілися лише негативні відгуки... Нещодавно біля мене в Глибочиці протягнули лінію і от думаю, чи не перейти мені з ОГО Укртелекома на Фрінет ОЗ. Укртелекомівського інтернету більше немає, ніж є... мене навіть питання швидкості не так хвилює, як його фактичної наявності - навіть не відео, а щоб сторінки елементарно відкривалися
Сообщение отредактировал Vanda - Пн, 24.04.2017, 14:49:34 |
(Украина)
|
|
|
current_user | Дата: Пн, 24.04.2017, 15:28:59 | Сообщение # 2 |
Сержант
Награды: 0
Украина, Zt
|
Фрінет ОЗ в приватному секторі: 30 мегабіт швидкість вистачає. Користуюсь пару років. Нещодавно отримав повідомлення, що буде змінена абонплата. Зараз платив 120 грн.
|
(Украина)
|
|
|
anikey | Дата: Пн, 24.04.2017, 16:06:43 | Сообщение # 3 |
Рядовой
Украина, Житомир
|
Хотів поцікавитись якістю Нет-Сити, хтось має чудо провайдера?
|
(Украина)
|
|
|
Arina1985 | Дата: Пн, 24.04.2017, 22:12:55 | Сообщение # 4 |
Генерал-лейтенант
Награды: 53
Украина, Житомир
|
За передмістя не скажу, не знаю. А от у місті Фрінет працює нормально. У нас колись був багатостраждальний укртелекомівський інтернет. Спочатку працював нормально, а потім його практично ніколи не було. Ще й виникла морока з його відключенням. На той час було багато звернень щодо відключення і працівники цієї контори просто не встигали. З Фрінетом наче проблем немає.
|
(Украина)
|
|
|
krulik | Дата: Вт, 25.04.2017, 11:28:46 | Сообщение # 5 |
Генерал-майор
Награды: 4
Украина, Житомир
|
я бы укртелеком рассматривал только если больше ничего другого нету. у них и по городу не все хорошо. Фринет по говроду в частный сектор оптоволокно затягивает (у самого так было). по идее аналогично и в Глубочице (можно у них уточнить)
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Вт, 25.04.2017, 13:34:51 | Сообщение # 6 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Arina1985, krulik дякую вам за відгуки! Просто Укртелеком зараз - це жах якийсь, працювати неможливо.. Хоча спочатку було наче нічого
|
(Украина)
|
|
|
Ering | Дата: Пн, 17.02.2020, 20:19:58 | Сообщение # 7 |
Рядовой
Украина, Житомир
|
Мне он почему то не подошел
|
(Украина)
|
|
|
marush | Дата: Вт, 18.02.2020, 12:29:37 | Сообщение # 8 |
Рядовой
Украина, Житомир
|
Укртелеком как провайдер на заре распространения интернета имел огромную фору для получения огромного количества абонентов... Но как все государственное на тот момент просто раздеребанивалось и банкротилось, что в итоге дало на выходе известный результат. Конкуренцию выдержать он смог только лишь там, где плотность населения очень низкая и в населенных пунктах куда добраться физически дорого. В итоге в этой нише в Житомире появились Net-City, ДКС и MyLan на местном уровне и Киевстар, Фринет крупные провайдеры. О ценах и качестве тут каждый может высказать свое мнение, но я, как патриот своего города, предпочтение отдаю местным провайдерам.Добавлено (18.02.2020, 12:30:48) --------------------------------------------- Из местных провайдоров выделить могу Нет-Сити, т.к. они довольно активно работают по всему региону и предоставляют свои услуги за пределами города на северном, северо-западном, юго-западном и южном направлении...
|
(Украина)
|
|
|