Щось мені підказує що це старе обличчя тільки косить під невмілого додаючи [quote= і інше. Перевзувся в інший клон і маскується. А по стилю догадатись не важко хто це. Що тільки злочинні гроші не роблять...
Е, ти шо робиш? Мене обставив з таким рахунком? А ти ще казав що я лорд. Не знаю це посада, звання, чи начальник, але даю тобі доручення винюхати всі клони Лизуна. Бо виявлено цікавий факт. З тих пір як він знов з"явився на орбіті ресурса, в тих темах де він присутній, в проукраїнських дописувачів пости впали в оцінці і можуть досягати -10. А до його появи все було навпаки. По моїм підрахункам він має не менше 15 клонів... І прослідкуй щоб він поміняв аваторку . Осел це маленька благородна тваринка, але якщо його бачити в образі людини, то йому це буде відповідним бо заслужив тяжкою і непосильною працею на благо путіна. І стосовно тебе. В останній час ти частенько мене згадуєш. Закохався, чи що? Але я не орієнтації Борі Моісеева і твоєї, так що про мене забудь . І на кого ти бабу Маню покинув? ватник та ще й збоченець? Тож коли все зробиш, відзвітуєш. Я ж в твоєму баченні Лорд, а значить насальник.
LTVT, "Лицемер! вынь прежде бревно из твоего глаза и тогда увидишь, как вынуть сучок из глаза брата твоего" (Свт. Иоанн Златоуст) "Денег нет, но вы держитесь"
уважаемый, на нас давят санкции всего "цивилизованного" мира
Що хотіли те і заслужили. Бидло зомбованих озвірілих вбивць хто буде поважати
ЦитатаLTVT ()
а Украине "весь мир помогает".
Чим допомогає? Але люди з людьми завжди знайдуть спільну мову що ти і бачиш, а кацапів вже і в деякі заклади не пускають в цивілізованих країнах.
ЦитатаLTVT ()
При этом на Украине - крах
Це називається крахом, коли економіка розвивається? А не підкажеш, який дебіл зі сходу організував проблеми Україні і собі?
ЦитатаLTVT ()
а в России умудряются космодромы. Не какие то плавучие, а самые настоящие, из бетона и стали.
Умудряється бензозаправка? А якщо земля матінка перестане постачать нафту, в якій ви жопі будете? Да і нафта і газ не кацапський . Ви відкрито грабуєте ті народи на території котрих знаходяться ці копалини. При тому місцеві жителі ледь зводять кінці з кінцями, а основні ресурси йдуть на світовий тероризм, війни, вбивства і отруєння людей. Оце і є ваше звіряче обличчя.
ЦитатаLTVT ()
А что смог бывший президент Порошенко? Заработать себе уголовное дело через день после снятия с должности.И повод до законный. Сейчас опросят моряков и выяснится ВСЁ.
А що ти вже маєш вирок суду що таке верзеш? На це є правоохоронні органи і тільки вони можуть дати правову оцінку його діям. А ось твого путіна на другий день після того як його вонючою тряпкою, як мусор, змиють з п"єдесталу, прикриють і кинуть за грати куди б він не поїхав. Тож ця вонь буде сидіть в своїй країні, за колючим дротом і насолоджуватись засраними під"їздами і вонючими алкашами.