Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Sandra  
Форум Житомира » город Житомир » Житомир, новости » Українофобський колаборант з "Ланселота". (Захісник російського фашизму.)
Українофобський колаборант з "Ланселота".
prediДата: Пн, 08.03.2021, 16:28:51 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Сообщений: 744
Репутация: 218
Награды: 15

Канада, Москва
В Житомирі завівся колаборант і зрадник України Евгений (Artmaker) котрий відбілює і відкрито пропагує російський фашизм, а тим українцям, котрі стали відстоювати Україну і її державність відкрито погрожує фізичною розправою за їх державницьку позицію.
Агент ФСБ в Україні вже навіть погрожує фізичною розправою українцям!
То що ж це за такий колоборант, котрий виразився, що я і СБУ мав у жопі, чи крутив на чомусь...?
Давайте познайомимось з його закладом, котре перевіріли "Ревізор" і на кухні якого гірша антисанітарія з тараканами ніж в туалетах нормальних людей. А про туалет з гівном (вибачте), то це окрема мова. То ж дивимось на заклад  представника "руського міру" відео:


Відео з "Ревізора"

А тепер іще цікавіше. Цього неперевершеного хамла і відкритого циніста мокають з головою в його ж дерьмо про що він навіть не здогадується, навіть аплодуючи сам собі, весь час корчачи рожу в подобії посмішки.
Жоден з присутніх не підтримав цю нечись і всі відкрито заявили про те що це недорозвинена людина і за своїм станом залишилась в 80-х роках, а по всім іншим парамерам є хамло пропагуючий вульгарність і відкритий аморальний цинізм.
Дивіться відео:.


Тож оцей аморальний дебіл і тепер постить на сторінках ЖЖ різні фейки і провокації ФСБ.

Тож всім жителям Крошні потрібно вирішити питання чи ви повинні підтримувати росію і його колаборанта котрий відкрив свій ганделик отримавши з росії гроші "на крові" відвідуючи цей заклад під назвою "Ланселота"?
Чи не підтримувати і ігнорувати цей заклад котрий отримується російським фашистом і гроші отримані він потратить потім щоб вбивати українців на фронті чи в тилу.
А оце почитайте що пише цей російський агент з великою ненависть до України:
http://zhzh.info/index/34-6374

Добавлено (08.03.2021, 16:45:52)
---------------------------------------------
Адмін. Чомусь здублювались дві теми. Прошу залишити одну. Дякую.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя predi   
Форум Житомира » город Житомир » Житомир, новости » Українофобський колаборант з "Ланселота". (Захісник російського фашизму.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: