Прочитавши вищевказану тему, перефразував свого доброго приятеля - кантора Хоральної синагоги в одному великому місті на Дніпрі: "Це вже не імпічмент - це вже обдрочмент получаєцця" Мих-Мих Задорнов, гадаю, якщо поспілкується із житомирцями, престане казати на америкосів "ну тупиє", бо житомирці в цьому плані - попереду планети всій!!!
Смішно, що я вже три роки кажу політично стурбованим міщанам: "Хлопці - мерша-пелікан вилетить з посади від одного вашого доброго копняка", пардонне муа за самоцитування
А ви - голодранці, замахуєтеся (пардон, за лайку) на "важкий і тупий предмет", що в Нашій Країні обіймає посаду Президента - ЯнукОВОЧ, блін!.
Як гласить старе чеченське прислів*я: "Справжній чоловік - не той, хто вміє воювати, а той - хто знає де знаходиться його ворог!" Ваш ворог - ваша неоковирність та пацаватість! З цим, насамперед і борітеся - поборете, хай Бог помагає! (с) Т.Г.Ш.
І наостанок: якщо в твої хаті брудно - НЕ вчи інших чистоті! Якщо в тебе в місті бардак - розберись з ним сам, а тоді вже лізь вище.
Добавлено (25 Май 2010, 14:11:53)
---------------------------------------------
Веселіше голосуймо, громадяни, бо поки роздуплитеся - вже й строк голосування закінчиться.
Що мені вам тут віртуальний бухвєт в тємі відкрити, чи канхвєту "вкусний Тузік" кожному прголосувавшому встромляти?
Добавлено (26 Май 2010, 10:54:51)
За першу добу голосування майже 30 відповідей, причому імпічмент - в лідерах, на другомі місці - даунятки, на третьому - буддисти і злагодолюби!
Покищо все без сюрпризів
Голосуймо ще!!!
Добавлено (27 Май 2010, 15:00:47)
Друга доба голосування - 45 відповідей. Розклад - аналогічний,лиш дауняток побільшало- відрив від любителів гарячого імпічменту - мінімальний
В буддистів - одноосібна бронза.
Нарешті проголосувала Тимохвєєвна, її голос - самотній