Artmaker, а собрание хендмейдеров у вас в Ажуре можно провести?
qikread, хенд-КАВОкеров?)))
Добавлено (08 Ноябрь 2012, 15:49:50) --------------------------------------------- Hydrogenaza, Passionar, Жита, З_О_Я, Ofelia, спасибо!!! Я вот так себе это и представлял)))))))))))))))))))
Artmaker, грешна, грешна, чего уж тут... Но если серьезно, то суши в данном заведении совершенно излишни. Пирожено-морожено-кино-вино-и-домино, одним словом СЮР и суши????? Моветоном паПАХивает (цэ) СУШИте весла, сэр!
З_О_Я, я более склонен в данном случае употреБЛЕАТЬ слово ЭКЛЕКТИКА (не путать с котлеткикой!!!)))
А если взглянуть на ситуацию беспристрастно? Что несуразного Вы находите в том, что зайдя в Ажур, слегка выпить в приятной компании, в то время, как Ваш желудОк настоятельно ставит гастрономический вопрос ребром, у Вас есть возможность (пардон за тавтологию) есть суши, а не высказывать бармену претензии о том, что в меню практически нечем прилично закусить??? (что, кстати, и натолкнуло меня на мысли о суши)))))))))))))))))))
Сообщение отредактировал Artmaker - Пт, 09.11.2012, 00:51:53
деКілька(в томаті)... то давайте вже по українські-голубці.а то -суші...а як же запах їдальні?самі ж казали- не для того,щоб бухати,а для естетичного вживання .як не бухати то нашо закусь?
а поїсти можна ..ну наприклад в поліському чаї -навмисне звернула увагу,нічо так зробили.з погляду ззовні.не заходила.
то давайте вже по українські-голубці.а то -суші...а як же запах їдальні?самі ж казали- не для того,щоб бухати,а для естетичного вживання .як не бухати то нашо закусь?
Hydrogenaza, ВИбачте, але при всій повазі, Я НІЧОГО ПОДІБНОГО НЕ КАЗАВ:) Чомусь всі дебати про відпочинок частіш за все зводяться у нас до примітивного: "БУХАТИ, ЧИ НЕ БУХАТИ?" Друзі, відкрию Вам страшну таємницю - є третій варіянт - помірно вживати в приємній компанії і отримувати задоволення (і естетичне в т.ч.))) Так от, суші для такого виду відпочинку підходять ідеально, бо, по-перше, саме похлодження цієї їжі зумовлене естетикою споживання, а, по-друге, і це дуже важливо в нашому випадку, суші не мають такого характерного аромату, як наприклад, голубці, або борщ (що, звичайно ж, ніскільки не принижує гастрономічні якості зазначених страв, які особисто я дуже шаную в повсякденному житті) Які ще будуть думки на цю тему?:)
Сообщение отредактировал Artmaker - Пт, 09.11.2012, 01:30:09
у мене специфічне почуття гумору ...але інтернетом погано вдається передавати емоціі.і натикані по моїх постах смайли допомагають не дуже значить мало натикала(смайлів) то була посмішка:голубці та бухло.не переймайтесь моєю товстолобістю і невмінням підтримати веселі діалоги,як то гарно у вас з Зоєю виходить
виду відпочинку підходять ідеально, бо, по-перше, саме похлодження цієї їжі зумовлене естетикою споживання, а, по-друге, і це дуже важливо в нашому випадку, суші не мають такого характерного аромату
Згодна, кохаю сушi, ще можна жаб"ячи лапки- французський делікатес, вони теж не смердять
blond, полюбляти суші, то я розумію, але кохати! - це вже геть безвихідь!!!)))))))))) P.S. Страшніше цього мо тіко кохати лапки жабки)))))))))))))))))))
Добавлено (09 Ноябрь 2012, 00:58:41) ---------------------------------------------
Quote (Hydrogenaza)
у мене специфічне почуття гумору
Hydrogenaza, зато біцуха респектова без варіянтів!)))
Сообщение отредактировал Artmaker - Пт, 09.11.2012, 01:57:17
Самые лучшие суши - это колбаса!!! А в скоромные дни - икра.
А если серьёзно, несколько видов ХОРОШЕЙ колбаски, сыра - чем не быстрый перекус?!? Можно предложить в виде бутерброда, можно подать отдельно хлеб-масло-колбасу по типу - "хочешь сделать хорошо и как любишь - сделай сам!" Но опять же - по желанию, тоесть оф-ант может ненавязчиво предложить два варианта - готовый бутерброд или "конструктор"
А суши... ну не люблю я этот продукт! А вообще, в арсенале может и быть, но это будет напоминать уже мини-суши-бар, чем СЮР-АЖУР.
я теж люблю... але для суші нехай буде проазійська за стилем Сушія, для кави-вина - проєвропейський за стилем Ажур... як на мій смак, суміш жанрів - то є несмак (соррі за тавтологію)...
А если серьёзно, несколько видов ХОРОШЕЙ колбаски, сыра - чем не быстрый перекус?!? Можно предложить в виде бутерброда, можно подать отдельно хлеб-масло-колбасу по типу - "хочешь сделать хорошо и как любишь - сделай сам!" Но опять же - по желанию, тоесть оф-ант может ненавязчиво предложить два варианта - готовый бутерброд или "конструктор"
Quote (Жита)
... для меня - колбаса!!! на булочке с маслом, сверху разрешаю украсить кусочком сыра!
Жита, Всё это в меню Ажура есть и именно так, как описано выше, только вместо булочки хрустящие тосты.
Quote (Ofelia)
як на мій смак, суміш жанрів - то є несмак
Ofelia, ІМХО, то якщо змішувч позбавлений смаку і мотиви змішування незрозумілі Екле́ктика (грец. εκλεκτός, «вибраний»; від грец. εκλέγω, «обирати») — у найширшому значенні — поєднання різнорідних, органічно несумісних елементів, які запозичуються з протилежних концепцій. Чому б зі смаком не змішати відбірні пропозиції зодля найбільш повного задоволення потреб інтелегентної і вибагливої публіки, піднявшись над стереотипами? Тим більш, що формат СЮР це прямо передбачає!)))
Добавлено (09 Ноябрь 2012, 12:33:18) ---------------------------------------------
Quote (qikread)
це еклектика. Однак ідея суші в Ажурі, хоч я туди збираюся тільки завтра, якось не приваблює.
qikread, дякую за підказку:) До речі, якщо Вас щось не приваблює, його варто просто не помічати. Під носа тицяти сушами звісно ніхто не буде. Але якщо, наприклад, побачивши на сусідньому столику майстерно виконані і естетично оформлені суші, Ви вирішите змінити своє до них ставлення, Вам теж ніхто не відмовить))))))))))