Художні виставки
|
|
Ofelia | Дата: Пн, 05.10.2009, 17:55:34 | Сообщение # 1 |
Генерал-полковник
Награды: 93
Украина, Житомир
|
Ще одне місце, де я відпочиваю душею - це художні виставки... Чи то художній салон на Театральній, чи то хол або мистецький зал обласної бібліотеки, чи краєзнавчий музей або літературний музей - скрізь є відчуття того, що таки вдалося ВИЙТИ з буденності хоч на хвилинку...Добавлено (05 Октябрь 2009, 17:55:34) --------------------------------------------- До речі, щойно натрапила на непоганий сайт (зважати на те, що це - один із передвиборних вибриків, не варто)... http://100artists.com.ua
|
(Украина)
|
|
|
Infanta | Дата: Пн, 05.10.2009, 19:25:51 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
Награды: 1
Украина, Житомир
|
Quote (Ofelia) Ще одне місце, де я відпочиваю душею - це художні виставки... Ага... Вот несколько лет назад посчастливилось побывать в Третьяковской галерее в Москве. Атмосфера и место - просто нереальные. Чтобы обойти все залы, а их, насколько я помню, больше 100, нужно минимум часа четыре. Но какое впечатление! До сих пор жалею, что не нашла тогда времени еще на музей им. Пушкина. Также интересное место - Центральный дом художника там же, в Москве. Там выставлены работы современных авторов, которые там же можно купить, а также имеется экспозиция предметов старинного искусства. Так что кому выпадет возможность - обязательно посетите! Воспоминаний - просто на всю жизнь.
Сообщение отредактировал Infanta - Пн, 05.10.2009, 19:26:41 |
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Вт, 06.10.2009, 11:45:50 | Сообщение # 3 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Остання нежитомирська виставка, яку я відвідала - це "Реквієм" Хьорста в Пінчук-арт-центрі, в Києві... Купа емоцій! Від бажання плюватися, до непередаваного захоплення...)))) А ще відкрилася виставка скульптур в Мистецькому Арсеналі... Там, до речі, виставковв площі більші, ніж в Третяковці та в Луврі... Проте поки що маю тільки каталоги, а ноги ще не донесли...((((
|
(Украина)
|
|
|
crow | Дата: Вт, 27.10.2009, 00:16:18 | Сообщение # 4 |
Генерал-майор
Награды: 16
Украина, Zt
|
Мдааа я також полюбляю галереї, а ле мої галереї здебільшого портфоліо дизайн студій і рекламних агентств, в наш худ салон вже давно не заглядував....
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Вт, 27.10.2009, 11:31:18 | Сообщение # 5 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Quote (crow) в наш худ салон вже давно не заглядував.... Там зараз Шелудько...
|
(Украина)
|
|
|
amberis | Дата: Чт, 08.07.2010, 23:57:20 | Сообщение # 6 |
Генералиссимус
Награды: 30
Украина, Житомир
|
вул. Московька, 24-Б Молодіжна мистецька галерея «СХОДИ» На 3-у поверсі - зараз проходить художня виставка «TиDиVи»
|
(Украина)
|
|
|
amberis | Дата: Вс, 07.04.2013, 01:36:03 | Сообщение # 7 |
Генералиссимус
Награды: 30
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
DomA | Дата: Вс, 07.04.2013, 11:02:02 | Сообщение # 8 |
Полковник
Награды: 9
Украина, Житомир
|
Кто был на выставке Архитекторов на Театральной,8 ? Или хотя бы слышал о ней... Почему на инфо ресурсах нет информации??
|
(Украина)
|
|
|