Где в Житомире готовят хороший кофе
|
|
ВиК | Дата: Пт, 17.12.2010, 23:11:20 | Сообщение # 1 |
Генерал-лейтенант
Награды: 175
Украина, Житомир
|
Quote (OldPoliceman) ВиК, ты столько пива не выпьешь !!! Предпочитаю хороший кофе + сигареты
Сообщение отредактировал ВиК - Пт, 17.12.2010, 23:14:29 |
(Украина)
|
|
|
OldPoliceman | Дата: Сб, 18.12.2010, 17:35:27 | Сообщение # 2 |
Подполковник
Награды: 21
Украина, Житомир
|
Quote (ВиК) Держу пари - курить там нельзя Quote (Hydrogenaza) и где?(можно в личку smile -страсть,как кофе люблю) Мне понравилось кофе в кафе около Радуги, что на бульваре. Прямо рядом с Радугой в одном здании. Там принесли горячий, вкусный и хорошо сваренный кофе. Было приятно пить. И ещё там пол стеклянный, это довольно прикольно...
|
(Украина)
|
|
|
sharm | Дата: Ср, 22.12.2010, 11:49:07 | Сообщение # 3 |
Генералиссимус
Награды: 206
Украина, Житомирская область
|
Quote (Admin) Тема была разделена. И очень правильно... Та тема была интересная, а эта мне особенно нравится... Пан Марципан, Прокофий....
|
(Украина)
|
|
|
HummerOk | Дата: Ср, 22.12.2010, 12:42:13 | Сообщение # 4 |
Полковник
Награды: 3
Украина, Житомир
|
Прокофій, +Кава. до літа було затишно і приємно посидіти у "віденській каві" - зараз "столовка"
|
(Украина)
|
|
|
Анонимус | Дата: Ср, 22.12.2010, 13:26:47 | Сообщение # 5 |
Полковник
Награды: 15
Украина, Житомир
|
Неплохой качественный кофе на мехалке - возле квартала. Coffetea. но там курить нельзя...
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Ср, 22.12.2010, 13:27:51 | Сообщение # 6 |
Генерал-полковник
Награды: 93
Украина, Житомир
|
CofeeTea на Михайлівській... Місць мало, без апломбу, всі свої, гарна музика... А головне: кава: вибираєш сорт, при тобі її мелють і готують так, як ти хочеш... Щодня там п"ю каву... А ще "Дім Кави" на розі Татральної і В.Бердичівської... Теж - все щойно змелене, свіже і гаряче... Бо є гарні кав"ярні зі смачною кавою, але її поки дрнесуть до столика - ледь не льодяною доводиться пити...
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Ср, 22.12.2010, 14:09:39 | Сообщение # 7 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Кава з кардамоном або ваніллю, ням-ням.. Але з закладами все непевно.. може бути гарна кава, а поряд сидітимуть лаятимуться відвідувачі або бомжі проситимуть гроші у тих же відвідувачів.. бр-р.. псує всю насолоду.. Якщо так любите каву, краще навчитися готувати вдома... а якщо мати кавоварку, то взагалі.
|
(Украина)
|
|
|
Анонимус | Дата: Ср, 22.12.2010, 14:44:24 | Сообщение # 8 |
Полковник
Награды: 15
Украина, Житомир
|
Quote (Vanda) а якщо мати кавоварку, то взагалі. Побутова кавоварка не дасть того еффекту, тих умов приготування, які дає "професійна" . ...Хіба що якісна джезла...
Сообщение отредактировал Анонимус - Ср, 22.12.2010, 14:51:04 |
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Ср, 22.12.2010, 15:15:08 | Сообщение # 9 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Ну ясна річ... але тільки задля того, щоб попити смачної кави кудись вибиратися.. це напряг тим більше, що смачну каву я люблю пити щодня я собі таку хочу принаймні таку кавоварку - Saeco Nina Plus
|
(Украина)
|
|
|
Баба_на_роликах | Дата: Ср, 22.12.2010, 15:16:47 | Сообщение # 10 |
флудерша с транспортом
Награды: 96
Украина, New Zhitomir
|
Ofelia, правду глаголет.. "Дом кофе" там можно мягкий, средний, крепкий кофе выбрать.. с горчинкой-кислинкой. ну и "Прокофий" вот мои любимые места.
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Ср, 22.12.2010, 17:55:27 | Сообщение # 11 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Ofelia) Це - суперова кава! Від неї іскри в очах і маса енергії! Ого скільки емоцій))) Це теж моя улюблена А що ще можна у туди накидати, щоб поекспериментувати? З чим ви там її пєте у кавярнях? Тільки перець і алкоголь не пропонуйте.
|
(Украина)
|
|
|
HummerOk | Дата: Ср, 22.12.2010, 18:54:53 | Сообщение # 12 |
Полковник
Награды: 3
Украина, Житомир
|
Quote (Ofelia) А ще "Дім Кави" на розі Татральної і В.Бердичівської. щось не згадаю- а де саме там?
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Чт, 23.12.2010, 13:25:41 | Сообщение # 13 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Quote (Oxygen) Я навить думала була на початку шо Ванда це клон Офелии У мене намає клонів - я досить самодостатня і досить занята, щоб подібним страждати - це раз...)))))))))) Те, що Vanda спілкується українською, не робить її моїм клоном - то два... Пристрасть до кави з кардамоном, прагнення до матеріальної незалежності й ментальної самодостатності - це гарні звички, але же неднієї Офелії чи Ванди...))) Quote (Vanda) Ого скільки емоцій))) Це теж моя улюблена А що ще можна у туди накидати, щоб поекспериментувати? З чим ви там її пєте у кавярнях? ))) Це класно))) Люблю ще каву з корицею (як би банально не звучало), з вершками (ту, що по-віденськи), і так звану по-королівськи: розтираєш яєчний жовток, по чайній ложечці меду і коньяку чи рому (можна і без них) до білого кольоро, обережно доливаєш свіжозвареню кавою....
Сообщение отредактировал Ofelia - Чт, 23.12.2010, 13:26:42 |
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Чт, 23.12.2010, 13:28:35 | Сообщение # 14 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Quote (HummerOk) щось не згадаю- а де саме там? Підвальчик у скверику з памятником Марксу...
|
(Украина)
|
|
|
OldPoliceman | Дата: Чт, 23.12.2010, 13:47:00 | Сообщение # 15 |
Подполковник
Награды: 21
Украина, Житомир
|
Quote (Ofelia) Бо є гарні кав"ярні зі смачною кавою, але її поки дрнесуть до столика - ледь не льодяною доводиться пити... Это болезнь многих кафешек. Подают холодный кофе, да ещё зёрна перемелют в пыль так, что даже через фильтр проходит. Бр-р-р-р-р !!!
|
(Украина)
|
|
|
Ofelia | Дата: Чт, 23.12.2010, 17:23:00 | Сообщение # 16 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Quote (OldPoliceman) Это болезнь многих кафешек. Подают холодный кофе, да ещё зёрна перемелют в пыль так, что даже через фильтр проходит. Бр-р-р-р-р !!! Якось в барі кінотеаотру "Україна" подрузі принесли американо світло-брунатого кольору, в якому плавала ота сама пилюка... За 6 грн. ))) Вона ледь на такий самий порох бармена не розтерла, а він пояснював, що ще не вміє користуватися кавовою машиною, як слід... Більше там кави не пємо.. Як і в "Михайлівськів-стріт" - теж чемпіони з негативного обслуговування...
|
(Украина)
|
|
|
Знающий_почти_все | Дата: Пт, 24.12.2010, 00:20:00 | Сообщение # 17 |
Сержант
Награды: 1
Украина, Житомир
|
Quote (Vanda) я собі таку хочу принаймні таку кавоварку - Saeco Nina Plus Вот достойный аппарат: а пока приходится варить в "Боше".
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пт, 24.12.2010, 02:50:01 | Сообщение # 18 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Щодо клонів Офелія дала доволі вичерпне пояснення, сподіваюся, більше ні в кого сумнів не залишилося.. І це ж треба таке, лише на підставі української мови Тепер по каві.. Quote (Ofelia) Люблю ще каву з корицею (як би банально не звучало) .. а чому банально - дуже смачна і головне корисна кава. Кориця, до речі, захищає від цукрового діабету. Quote (Ofelia) розтираєш яєчний жовток, по чайній ложечці меду і коньяку чи рому (можна і без них) до білого кольоро, обережно доливаєш свіжозвареню кавою.... а от цього рецепту не знала, дякую, завтра спробую.. Ще я дуже любила влітку варити каву на свіжому молоці. Все те саме як кава з молоком, але роль молока відіграє вода, тобто її у каві мало Нереально смачно, але ДУЖЕ калорійно. Quote (Знающий_почти_все) Вот достойный аппарат Н-да непоганий... але трохи завеликий
|
(Украина)
|
|
|
Dmitry | Дата: Ср, 05.01.2011, 03:52:46 | Сообщение # 19 |
Полковник
Награды: 7
Украина, Zhitomir
|
Quote (OldPoliceman) Мне понравилось кофе в кафе около Радуги, что на бульваре. Прямо рядом с Радугой в одном здании. Там принесли горячий, вкусный и хорошо сваренный кофе. Было приятно пить. И ещё там пол стеклянный, это довольно прикольно... biggrin В самой "Радуге" стоят разные кофейные аппараты. Тот, который совковый, древний, дает лучший кофе. А вот какое, собственно, зерно они туда сыплют - этого не знаю.
|
(Украина)
|
|
|
Opytnaya | Дата: Ср, 01.06.2011, 17:06:38 | Сообщение # 20 |
Рядовой
Награды: 0
Украина, Житомир
|
Я знаю где самый вкусный кофе делают. Ни с одним кафе не сравниться - это моё личное мнение. Сходите на автовокзале маркет Вопак, на первом этаже Дом Кофе. Меня как-то угостили кофе с коньяком, 6 грн стоит.
|
(Украина)
|
|
|
nika2010 | Дата: Ср, 01.06.2011, 17:54:23 | Сообщение # 21 |
Генерал-полковник
Награды: 119
Украина, Житомир,десь на окраїні
|
ой, тема наболевшая! вчера с кумой в "Милано " ходили заказали два эспрессо (там оно у них не издешёвых).так я думала,что оно у меня назад выйдет!у меня с рождения водопроводной воды нет в доме-скважина своя и насосная станция!а этот кофе был с адским привкусом хлорки и ржавчины!ужас полнейший!
|
(Украина)
|
|
|
Arina | Дата: Ср, 01.06.2011, 18:10:03 | Сообщение # 22 |
Генерал-полковник
Награды: 81
Украина, Житомир
|
Может чуть не в ту тему, но хороший кофе я пила в Олди на Витрука ( автомат, но вкус замечательній)
|
(Иран)
|
|
|
sebast | Дата: Ср, 01.06.2011, 18:12:29 | Сообщение # 23 |
Генерал-полковник
Награды: 86
Украина, Город-герой!
|
В "гАйках" ничего кофеёк.
|
(Украина)
|
|
|
baba | Дата: Ср, 01.06.2011, 18:26:51 | Сообщение # 24 |
Генерал-полковник
Награды: 119
Украина, Житомир
|
Quote (sebast) В "гАйках" ничего кофеёк там без водки, много кофе не выпьешь.
|
(Испания)
|
|
|
sergio_zh | Дата: Ср, 01.06.2011, 18:45:00 | Сообщение # 25 |
Генералиссимус
Награды: 539
Украина, Житомир
|
Quote (Opytnaya) Сходите на автовокзале маркет Вопак, на первом этаже Дом Кофе. Таки да, согласен, там вкусный кофе А еще хорошие чаи и кофеи в Эко-маркете на Черняховского на втором этаже "Чайна країна" и главное цены вполне приемлимые
|
(Украина)
|
|
|