Джаз-блюз ресторанчик
|
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 06.08.2013, 18:14:30 | Сообщение # 51 |
Генералиссимус
Награды: 222
Украина, Житомир
|
Цитата (TarasS) Вдала чи невдала - вирішуєте не ви і не зараз. Авжеж! Куди мені вирішувати! Я ж не закінчував школу ресторанного бізнесу "ILTA Guest Services" і не такий досвідчений піарник, як Ви)))
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 06.08.2013, 18:18:40 | Сообщение # 52 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата (HOOLIGAN) не обессудь,но ты реально сейчас "быкуешь"
...сказав "Хуліган"...
Добавлено (06 Август 2013, 18:18:40) ---------------------------------------------
Цитата (Artmaker) Авжеж! Куди мені вирішувати! Я ж не закінчував школу ресторанного бізнесу "ILTA Guest Services" і не такий досвідчений піарник, як Ви)))
Більше ніяких думок не маєте по темі?
Дякую!
Сообщение отредактировал TarasS - Вт, 06.08.2013, 18:19:43 |
(Украина)
|
|
|
HOOLIGAN | Дата: Вт, 06.08.2013, 18:27:07 | Сообщение # 53 |
тырнет-хулиган
Награды: 1116
Украина, Матоязычная часть населения
|
Цитата (TarasS) ...сказав "Хуліган".. )))))НЭоригинально,я бы сказал:ожидаемо,т.е.БАЙАН!!!
|
(Нидерланды)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 06.08.2013, 18:39:35 | Сообщение # 54 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (TarasS) Більше ніяких думок не маєте по темі? По темі маю чимало, а от про Вас думка сформувалась досить чітка - фантазер:)
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 06.08.2013, 19:07:45 | Сообщение # 55 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Artmaker) По темі маю чимало,
То поділіться! Не тримайте в собі!
Давайте серйозно. "Маєте проект? Покажіть!"
Не маєте?..
Добавлено (06 Август 2013, 19:07:45) ---------------------------------------------
Цитата (Artmaker) а от про Вас думка сформувалась досить чітка - фантазер:)
Фантазія - основа творчості!
Сообщение отредактировал TarasS - Вт, 06.08.2013, 19:08:19 |
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 06.08.2013, 19:15:38 | Сообщение # 56 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
TarasS, залюбки.
Щоб Вам особисто було цікавіше, буду відштовхуватись від Ваших "професійних тез":)
Цитата (Artmaker) Первинні питання тут - район/приміщення. Тільки маючи на руках цю інформацію, я можу щось порадити стосовно загальної концепції, дизайну, стратегії та ін.Цитата (TarasS) Можу точно сказати, що в центрі міста Є ПРОСТІР ДЛЯ НОВОГО УСПІШНОГО РЕСТОРАННОГО ПРОЕКТУ - за умови, що цей проект буде професійним, оригінальним, і жорстко диктуватиме моду, а не поплентається за містечковим мейнстрімом. Можу точно сказати, "за умови, що цей проект буде професійним, оригінальним, ...бла-бла-бла...і жорстко диктуватиме моду, а не поплентається за містечковим мейнстрімом"(залишається тільки забезпечити ЦЕ якщо))), питання - район/приміщення не є первинними (нагальний приклад - культовий київський "Докер Паб", який був відкритий бозна-де, але з перших днів мав шалений успіх) Виходячи з цього щось порадити стосовно загальної концепції, дизайну, стратегії дуже легко. Загальна концепція зумовлена темою - Джаз-блюз ресторан. Дизайн ресторану (якщо тільки він не є основною концептуальної ідеї - а в нашому випадку це не так) зазвичай не має вирішального значення. Йому достатьно не суперечити заявленій концепції.
А далі логічно витікає стратегія. Треба всього-навсього зробити так, щоб "...проект був професійним, оригінальним, і жорстко диктував моду...).
Залишаеться тільки це зробити. Впевнений, Ви знаєте як!)))
Цитата (TarasS) Тут первинне питання - скільки є у Житомирі таких музикантів? що вони грають? як грають? в яких стосунках між собою перебувають? От маючи на руках цю картину буття, я можу відповісти на ваші запитання. Зараз не можу. А я про що? Перед тим, як констатувати, що якась концепція має право бути, відповідайте собі на первинні питання і не будете виглядати 3.14... арщиком:)
Сообщение отредактировал Artmaker - Вт, 06.08.2013, 19:22:00 |
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 06.08.2013, 19:46:55 | Сообщение # 57 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Artmaker) Можу точно сказати, "за умови, що цей проект буде професійним, оригінальним, ...бла-бла-бла...і жорстко диктуватиме моду, а не поплентається за містечковим мейнстрімом"(залишається тільки забезпечити ЦЕ якщо))), питання - район/приміщення не є первинними (нагальний приклад - культовий київський "Докер Паб", який був відкритий бозна-де, але з перших днів мав шалений успіх)
"Докер-паб" розташований на Оболоні. Це великий і, головне, не найгірший зі спальних районів. Порівнювати Оболонь з Крошнею - будемо?
Далі. "Шалений успіх" - це одне. Виручка - це інше. Маєте інфу про реальний стан справ там?
Далі. У ДП оригінальна концепція та "ірландський" шарм. Але другий паб вони відкрили чомусь... у Пасажі. І чого б це?..
Ви промоніторили ринок і побачили, що грати джаз у Житомирі ніхто не вміє. Відтак ідея джазового клубу-ресторану видалася вам нереальною.
Я правильно зрозумів?
Цитата Artmaker Цитата А я про що? Перед тим, як констатувати, що якась концепція має право бути, відповідайте собі на первинні питання і не будете виглядати 3.14... арщиком:)
Так я ж і відповів! Які до мене претензії? Тицяємо пальчиком у #50:
"Можу точно сказати, що в центрі міста Є ПРОСТІР ДЛЯ НОВОГО УСПІШНОГО РЕСТОРАННОГО ПРОЕКТУ - за умови, що цей проект буде професійним, оригінальним, і жорстко диктуватиме моду, а не поплентається за містечковим мейнстрімом."
Де тут слово "джазовий"? Це може бути і щось інше. "Точок" у центрі вистачає. Культових місць, оригінальних закладів, або хоча б "для душі" - критично мало.
Сообщение отредактировал TarasS - Вт, 06.08.2013, 20:04:05 |
(Украина)
|
|
|
Олололя | Дата: Вт, 06.08.2013, 20:53:48 | Сообщение # 58 |
Генерал-лейтенант
Награды: 27
Украина, Житомир
|
Житомир еще долго не будет готов к подобным заведениям типа джаз-бар.
|
(Украина)
|
|
|
vasilisualiy | Дата: Вт, 06.08.2013, 20:56:30 | Сообщение # 59 |
Генерал-полковник
Награды: 59
Украина, Нью-Васюки
|
Цитата (Олололя) Житомир еще долго не будет готов к подобным заведениям типа джаз-бар. дык кто туда пойдет-то, пива нет только дорогой виски еще и джаз какой-то вместо "белый лебедь на пруду" не тот контингент
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 06.08.2013, 21:57:48 | Сообщение # 60 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (vasilisualiy) дык кто туда пойдет-то, пива нет только дорогой виски еще и джаз какой-то вместо "белый лебедь на пруду"
Чув колись такий варіант: А белый лебедь на пруду Засунул клюв в свою п...ду И сразу стало ясно всем Что самка он... Пардон за недосконалу французьку!
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 06.08.2013, 22:02:10 | Сообщение # 61 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (TarasS) "Можу точно сказати, що в центрі міста Є ПРОСТІР ДЛЯ НОВОГО УСПІШНОГО РЕСТОРАННОГО ПРОЕКТУ - за умови, що цей проект буде професійним, оригінальним, і жорстко диктуватиме моду, а не поплентається за містечковим мейнстрімом." Можу точно сказати те саме про будь-яке місто світу! А ще можу не менш сміливо стверджувати, що вогонь вічно горітиме за умови, що ніколи не погасне)))
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 06.08.2013, 22:14:37 | Сообщение # 62 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Artmaker) Можу точно сказати те саме про будь-яке місто світу!
Не знаю. У Бердичеві я б не ризикнув...
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 06.08.2013, 22:53:01 | Сообщение # 63 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (TarasS) Не знаю. У Бердичеві я б не ризикнув... TarasS, навіть "... за умови, що цей проект буде професійним, оригінальним, і жорстко диктуватиме моду, а не поплентається за містечковим мейнстрімом?))))))))) Недооцінюєте Ви потенціал Бердичіва, що-що, а ПРОСТОРУ для проектів там вистачає!
Сообщение отредактировал Artmaker - Вт, 06.08.2013, 22:57:58 |
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 06.08.2013, 23:16:37 | Сообщение # 64 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата (Artmaker) Недооцінюєте Ви потенціал Бердичіва, що-що, а ПРОСТОРУ для проектів там вистачає!
Це точно! Один лише хронічно порожній "Дежа Вю" чого вартий...
|
(Украина)
|
|
|