Журнал Житомир инфо

УКР | РУС        Сегодня: Воскресенье, 17.11.2019    10:30:09
Модератор форума: Admin  
Форум Житомира » Свободные темы » Юмор, приколы » Оливье-шоу или интересные рецепты
Оливье-шоу или интересные рецепты
MasterXДата: Четверг, 22.01.2015, 16:44:51 | Сообщение # 1226
Генералиссимус
Сообщений: 4887
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Та солоное, не солоне то таке...

Головне щоб коли вийшло смачно, чоловік казав, що смачно.
А коли не смачно, то щоб мовачав.
smile

А взагалі то, дівчата, не бійтесь експерементувати на кухні.
Усі бліни колись були першими. Як оцей. smile



Сообщение отредактировал MasterX - Четверг, 22.01.2015, 18:50:21
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
Tasha27Дата: Четверг, 22.01.2015, 17:28:49 | Сообщение # 1227
Генерал-лейтенант
Сообщений: 712
Репутация: -243
Награды: 114

Барбадос, пляж
MasterX, правильный совет)  victory
Offline (Канада)  
  Блог пользователя Tasha27   
VandaДата: Четверг, 22.01.2015, 21:26:55 | Сообщение # 1228
Генералиссимус
Сообщений: 2072
Репутация: 1175
Награды: 137

Украина, Житомир
Ukka, завтра спробую спекти Київський торт по вашому рецепту.
Єдине, що мене бентежить - калорійність. Я порахувала по вказаних інгридієнтах, увесь торт виходить 10 тис. 457 кал. Завжди рахую калорійність усього, що готую, тоді знаю, скільки мені чого можна з'істи  smile

А це 522 кал. на 100 грамів. Тоді як один мій прийом їжі не повинен перевищувати 500 кал.
Не знаю, може зменшу за рахунок цукру та горіхів  wacko
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
UkkaДата: Четверг, 22.01.2015, 21:53:40 | Сообщение # 1229
Генерал-полковник
Сообщений: 1407
Репутация: 581
Награды: 122

Соединенные Штаты, LA
сахар не уменьшайте, безешка может не получится. возьмите вдвое меньше орехов. масло в крем тоже желательно не меньше 73%, в идеале 82.

Добавлено (22 Январь 2015, 21:53:40)
---------------------------------------------
можно уменьшить количество крема, его ооочень много по рецепту, на треть уменьшайте смело, это тоже понизит калорийность.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Ukka   
VandaДата: Четверг, 22.01.2015, 22:12:02 | Сообщение # 1230
Генералиссимус
Сообщений: 2072
Репутация: 1175
Награды: 137

Украина, Житомир
Цитата Ukka ()
возьмите вдвое меньше орехов. масло в крем тоже желательно не меньше 73%, в идеале 82
Ага, зрозуміло, дякую, що так оперативно відгукнулися smile
Значить, горіхів зменшимо удвічі і крему на третину. Масло в мене 73%, відкопала пачку в морозилці, уже яке є, таке буде. Бо я масло тільки на креми для тортів використовую, більше ні на що - для цього воно там і валялося  smile
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
СalikusuДата: Четверг, 22.01.2015, 22:32:14 | Сообщение # 1231
Припадочная
Сообщений: 1149
Репутация: 10976
Награды: 653

Украина, Житомир
Vanda, напишете фотозвіт?
Дуже цікаво.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Сalikusu   
VandaДата: Четверг, 22.01.2015, 23:56:39 | Сообщение # 1232
Генералиссимус
Сообщений: 2072
Репутация: 1175
Награды: 137

Украина, Житомир
Цитата mrs_HOOLIGAN ()
напишете фотозвіт
Якщо торт буде вийде таким, що не соромно людям показати, то напишу  smile
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
СalikusuДата: Пятница, 23.01.2015, 16:11:06 | Сообщение # 1233
Припадочная
Сообщений: 1149
Репутация: 10976
Награды: 653

Украина, Житомир
Цитата Vanda ()
Якщо торт буде вийде таким, що не соромно людям показати, то напишу

Можна і без фото, можна відгуком. smile

Я сьогодні робила творожні кекси із рибною пастою.
Спеціально для теми, але вигляд їх на фото вийшов, м"яко кажучи, хєровий.
Тому відзвітую текстом.
Отже на 6 кексів потрібно
2 яйці
100 гр сиру будь-якої жирності (в мене 0 % )
2,5 ст.л. борошна
1/3 ч.л. розпушувача
0,5 ч.л. солі (як на мене, солі можна менше, бо трохи солонкуваті вийшли).

Всі ці складові розмішати та розподілити в 6 формочок, випікати при температурі 180 градусів десь півгодини (я орієнтуюсь на ступінь готовності).
Поки кекси печуться, робимо пасту.
Загалом-то за рецептом брали тунця, але в мене і сардина в олії згодилася на УРА!
Отже, 0,5 банки сардини
невеличка цибулина/зелена цибуля
1 відварене яйце
за рецептом майонез, але я його замінили 1 чайною ложкою олії.
Всі складові перемішати та збити блендером на пасту.

Готові кекси вийняти із форомочок і розрізати навпіл.
Кожну половинку щільно промазати рибною пастою, за бажанням прикрасити та ням-ням приємного смаку!

Фото викладати не буду, бо, повторюся, фігня вийшла.


Сообщение отредактировал mrs_HOOLIGAN - Пятница, 23.01.2015, 16:13:08
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Сalikusu   
VandaДата: Пятница, 23.01.2015, 18:03:01 | Сообщение # 1234
Генералиссимус
Сообщений: 2072
Репутация: 1175
Награды: 137

Украина, Житомир
Цитата mrs_HOOLIGAN ()
творожні кекси із рибною пастою
Звучить неймовірно...
А мій торт завершився фіаско. В рецепті всі інгредієнти поділила навпіл, але чомусь борошно пропустила. Отже, коржі не вийшли.. Борошна було забагато, безе впало.
Кулінарна трагедія)
Тому вирішила втішитися оригіналом - київським тортом, на щастя, фірмовий рошенівський магазин недалеко. Але дорога туди пролягала через ринок, де побачила у бабки домашнє козине молоко (якого фанат). Його і ум'яла зі шматком чорного хліба. Тож я сьогодні без торта  sad
Тепер сиджу і думаю, які на смак будуть йогурти і сир з козиного молока  wacko
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
yulyayulyaДата: Пятница, 23.01.2015, 19:44:26 | Сообщение # 1235
тролль в законе
Сообщений: 3150
Репутация: 1359
Награды: 113

Украина, Житомир
Ванда, есди ешь молоко то и творог нормально пойдет. У меня свекровь делает. Но я его есть не могу, как и молоко пить. Ощущаю привкус даже я бы назвала аромавкус козы. Нет он не воняет, свекровь козу всегда моет перед дойкой и впринципе так и от других коз, пробую молоко или творог и ощущаю во рту привкус который мозг ассоциирует с запахом козла...бе-е.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя yulyayulya   
VandaДата: Пятница, 23.01.2015, 22:11:04 | Сообщение # 1236
Генералиссимус
Сообщений: 2072
Репутация: 1175
Награды: 137

Украина, Житомир
Цитата yulyayulya ()
во рту привкус который мозг ассоциирует с запахом козла..
biggrin
Юля, навіть якщо воно і смердить козлом, я цього не знаю, бо козлів нюхати не доводилося))
Коли я відкрила пляшечку трохи відчула якийсь кислуватий запах, чимось на гусячий жир схожий. Це і є козел? Але потім, коли перелила молоко, процідила, підігріла все було Ок) Не парне, звичайно, але непогане.

Я знаю, що в людей є така непереносимість і вона дуже поширена - мої батьки козиного молока також не переносять, тому вмовити їх завести козу ніяк не виходить  sad  

Щодо йогуртів, сирів - в неті пишуть, що з козиного молока йогурт  не густішає, як з коровячого.. А я звикла, що у домашньому йогурті ложка стоїть  wacko
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
Arina1985Дата: Воскресенье, 27.12.2015, 16:55:09 | Сообщение # 1237
Генерал-лейтенант
Сообщений: 559
Репутация: 982
Награды: 53

Украина, Житомир
Хотелось бы на новогодние праздники приготовить что-то новенькое. Может кто-то поделиться секретами вкусняшек?  biggrin

Могу посоветовать легкий и вкусный салатик. 

Берем:
1. лук - 1 шт.;
2. отварная морковь - 2-3 шт.
3. вареные яйца - 4-5 шт.
4. консервированная кукуруза - 1 банка.
5. майонез, соль, приправы - по вкусу.
Все нарезается кубиками, кроме кукурузы естественно  smile Лично я еще лук немного мариную, но можно этого и не делать. Нарезанные продукты смешиваем, добавляем майонез, солим-приправляем и кушаем. Приятного аппетита.

Добавлено (27.12.2015, 16:55:09)
---------------------------------------------
Или может кто-то поделиться, что будет ставить на новогодний стол, можно без рецептов. Чтоб на мыслю натолкнуть.

Красиво смотрится мясо по-французски, делали запеченный картофель, фаршированный фаршем (тавтология, но куда денешься smile ), нравятся всякие канапешки....

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Arina1985   
yulyayulyaДата: Воскресенье, 27.12.2015, 17:51:46 | Сообщение # 1238
тролль в законе
Сообщений: 3150
Репутация: 1359
Награды: 113

Украина, Житомир
Цитата Arina1985 ()
Берем:
1. лук - 1 шт.;
2. отварная морковь - 2-3 шт.
3. вареные яйца - 4-5 шт.
4. консервированная кукуруза - 1 банка.
5. майонез, соль, приправы - по вкусу.

А якщо туди добавити ще крабові палички, та для більшої кількості картоплину - то отримаєм те що моя дочка крабовьє (від слова олів'є) називає. biggrin biggrin
Offline (Украина)  
  Блог пользователя yulyayulya   
HoakinaДата: Воскресенье, 27.12.2015, 17:54:22 | Сообщение # 1239
Генералиссимус
Сообщений: 10912
Репутация: 6014
Награды: 664

Украина, Житомир
yulyayulya, о! хороший рецепт
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
СalikusuДата: Воскресенье, 27.12.2015, 18:07:25 | Сообщение # 1240
Припадочная
Сообщений: 1149
Репутация: 10976
Награды: 653

Украина, Житомир
картопля, цибуля, морква, олія, молоко, вода, сіль, перець, мультиварка - тушкування.
нічого особливого, але дуже смачно.


Сообщение отредактировал Сalikusu - Воскресенье, 27.12.2015, 18:17:39
Offline (Соединенные Штаты)  
  Блог пользователя Сalikusu   
bdaДата: Воскресенье, 27.12.2015, 19:02:09 | Сообщение # 1241
Генерал-майор
Сообщений: 270
Репутация: -663
Награды: 11

Украина, Житомир
Цитата Arina1985 ()
Или может кто-то поделиться, что будет ставить на новогодний стол,
Утка с яблоками (или апельсинами) в пиве - ежегодно;)
Offline (Украина)  
  Блог пользователя bda   
СalikusuДата: Воскресенье, 27.12.2015, 22:07:45 | Сообщение # 1242
Припадочная
Сообщений: 1149
Репутация: 10976
Награды: 653

Украина, Житомир
Цитата Arina1985 ()
Или может кто-то поделиться, что будет ставить на новогодний стол, можно без рецептов. Чтоб на мыслю натолкнуть.
коньяк, водка, вермут, шампанское.
Offline (Соединенные Штаты)  
  Блог пользователя Сalikusu   
VandaДата: Воскресенье, 27.12.2015, 22:35:09 | Сообщение # 1243
Генералиссимус
Сообщений: 2072
Репутация: 1175
Награды: 137

Украина, Житомир
...а от я хочу на НР пончиків з м'ясом і наполеон від Фьодоровни з в. Московської, пардон Небесної сотні, що біля Універмага. Це мій улюблений наполеон, тому замовлю в неї в Київ.. бо у рошена і всіх решта такий відстійний наполеон  dry


Сообщение отредактировал Vanda - Воскресенье, 27.12.2015, 22:35:52
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
MasterXДата: Воскресенье, 27.12.2015, 23:12:47 | Сообщение # 1244
Генералиссимус
Сообщений: 4887
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Цитата Vanda ()
бо у рошена і всіх решта такий відстійний наполеон
 
У нас в Житомире из тортов массового производства ТМ Вацак неплохие "Наполеоны" печет. Сеть магазинов с ихней продукцией уже давненько в Житомире есть. Не знаю или они в Киеве, но если есть полюбившийся частный кондитер, которому вы доверяете - у него, скорее всего, лучше...
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
VandaДата: Воскресенье, 27.12.2015, 23:26:13 | Сообщение # 1245
Генералиссимус
Сообщений: 2072
Репутация: 1175
Награды: 137

Украина, Житомир
Цитата MasterX ()
но если есть полюбившийся частный кондитер, которому вы доверяете - у него, скорее всего, лучше...
От цій бабці й довіряю, ще зі студентських років підсіла на її наполеони, і ніяк злізти не можу)) У всіх інших креми наполеона містять жир або його еквіваленти, а тут легкий, заварний. Вацаки чомусь не пішли мені, не смакують(( хоча більшість знайомих купують і хвалять.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
MasterXДата: Воскресенье, 27.12.2015, 23:30:09 | Сообщение # 1246
Генералиссимус
Сообщений: 4887
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Цитата Vanda ()
Вацаки чомусь не пішли мені, не смакують(( хоча більшість знайомих купують і хвалять.

Це тому, що ви наполеони Федорівни за еталон якості прийнялии. До гарного швидко звикаєш. smile
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
HoakinaДата: Понедельник, 28.12.2015, 09:00:56 | Сообщение # 1247
Генералиссимус
Сообщений: 10912
Репутация: 6014
Награды: 664

Украина, Житомир
Vanda, а що заважає самій спекти? Простіше наполеона торта нема.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
VandaДата: Понедельник, 28.12.2015, 12:27:44 | Сообщение # 1248
Генералиссимус
Сообщений: 2072
Репутация: 1175
Награды: 137

Украина, Житомир
Цитата Hoakina ()
Vanda, а що заважає самій спекти? Простіше наполеона торта нема.
Нічого, зараз печу медовик на корпоратив  :)
Але з наполеоном багато ньюансів, що роблять недоцільним домашнє приготування. Моя порція домашнього торту 100 гр. в силу схильності до зайвої ваги.  Тому, коли я печу торт, я зїдаю ці сто грамів, а решту ділю на порції і заморожую в морозилці.  А наполеон має заварний крем чи то на молоці чи то на воді, тобто взагалі не підлягає заморожуванню. Що я буду з рештою робити?
А так купила у Федорівни четвертинку торта і не парюся..


Сообщение отредактировал Vanda - Понедельник, 28.12.2015, 12:29:44
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Vanda   
HoakinaДата: Понедельник, 28.12.2015, 13:56:55 | Сообщение # 1249
Генералиссимус
Сообщений: 10912
Репутация: 6014
Награды: 664

Украина, Житомир
Цитата Vanda ()
А так купила у Федорівни четвертинку торта і не парюся..
не знаю, чи та це продавчиня чи ні, але ми колись теж купували там торт наполеон. Поки одного разу не прийшлось забирати його в продавчині вдома. Що Вам сказать... перехтілось зразу їсти торти з Московської.

Добавлено (28.12.2015, 13:56:55)
---------------------------------------------

Цитата Vanda ()
в силу схильності до зайвої ваги
Ви вже до того себе заморили, що на НР хочете пончиків з м*ясом. А життя одне, гріх так недоїдати cry
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
СalikusuДата: Понедельник, 28.12.2015, 14:39:08 | Сообщение # 1250
Припадочная
Сообщений: 1149
Репутация: 10976
Награды: 653

Украина, Житомир
Дівчата, а хтось робив брауні?
Бажано, щоб без борошна.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Сalikusu   
Форум Житомира » Свободные темы » Юмор, приколы » Оливье-шоу или интересные рецепты
Поиск: