Дистанция 1 (Козьмещик - Говерла, 7 км) При оплате до 15 мая -50грн При оплате до 10 июня -70грн При оплате в день забега -90грн
Дистанция 2 (Козьмещик - Говерла - Петрос, 14 км) При оплате до 15 мая -60грн При оплате до 10 июня -80грн При оплате в день забега -100грн
Стартовый взнос необходимо осуществить на карточный счет Приватбанка № 5211 5374 4948 8985 платежная система MasterCard, получатель - Викторова Елена. (для жителей РФ удобнее проводить операцию МоскомПриватбанке).
Житомирское ВелоДвижение ------------- на юге есть бешеный кактус на севере - тундра с тайгой и там и сям есть шаманы, мама я тоже шаман - но другой. (с)Аквариум
Сообщение отредактировал Egor_Goodman - Пятница, 10.05.2013, 14:49:34
оплата за участие а все остальное за свои кровные или группой завезут ?
"Життя - це не тире між двома датами.Це кожна прожита тобою хвилина.Сьогодення." Коли хтось тобі каже:"Життя таке важке",- запитай:"Упорівнянні з чим?"
Бред. На территории заповедника с высшим статусом -"Биосферный" -проведение любых массовых спортивных мероприятий КАТЕГОРИЧЕСКИ ЗАПРЕЩЕНО. Но Шура периодически под свои змаганки у дирекции выбивает, то экстрим-марафон в 2008, то вот теперь... ничё..не я..не..ваши дети ваши "подвиги" вспомнють
"Я дерево, я сніг, я все-що я люблю І може це і є моя найвища сутність" Л.Костенко
Я спробую пояснити особливості.. .зимою можна на тій же Говерлі багато шо - без наслідків (говерляни всі ті і пр) . Весною зараз -неможна. Любий еколог скаже, шо щаз дуже вразливий період -квітки, трави оживають і пробують розмножитися... птахи дуже вразливі до шуму -вони отримують шумовий удар і їх потомство в своїх шкаралупах, замість слухати звуки лісу...вони гинуть одразу...це факт. На альпійських висотах Говерли заповідні трав`яні луки...Їх кореневища на таких висотах дуже погано відновлюється. Хз хто таке дозволяє (((
Цитата (lakmus)
Зонуванням теж не передбачене?
Хз, є загальнодоступні райони заповідника (це майже весь , власне заповідник крім розсадників і розплідників ), Є знаковані туристичні стежки ( шо гріха таіть -не ходимо ми ними -своїми плутаємо -але ж з головою), але точно шо спортивні заходи є забороненими.
"Я дерево, я сніг, я все-що я люблю І може це і є моя найвища сутність" Л.Костенко
MOKRIZZONNI, щось мені підказує, що то є твоє особисте. "Забіг" на Говерлу навряд чи буде проходити "по азімуту". Тим стежкам нічого вже не загрожує. А пташечки, які гніздяться на стежках... еволюціонують.
Чому ж не закривають навесні Говерлу для всіх? Не всі ж блукають соло - і де тоді починається "масовий" тиризм? (з палатками, вогнищами, гітарами, пр.) "Бездуховний" спортсмен у даному випадку наносить шкоди В РАЗИ менше: вибіг швидко - і назад. А високодуховний турист теліпається тиждень горами з палаткою, де йому заманеться, вишуковує вдалі ракурси, ще й хропе вночі - "птахи дуже вразливі до шуму -вони отримують шумовий удар і їх потомство в своїх шкаралупах, замість слухати звуки лісу..." :)
Не понимаю смысл такого забега. Когда взбираешься на гору, хочется просто расслабиться и наслаждаться природой. А когда начинаешь с кем-то соревноваться, это просто перерастает в спортивное состязание.
Сообщение отредактировал Immortalgenius - Воскресенье, 19.05.2013, 14:37:19
Житомирское ВелоДвижение ------------- на юге есть бешеный кактус на севере - тундра с тайгой и там и сям есть шаманы, мама я тоже шаман - но другой. (с)Аквариум