Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, kefir  
Форум Житомира » город Житомир » Спорт и увлечения » Фестини на Ивана Купала. Йога-Тур (Йога-Тур і не тільки)
Фестини на Ивана Купала. Йога-Тур
zubrovkaДата: Чт, 24.06.2010, 14:57:06 | Сообщение # 1
Фестини на Купала

Українські Карпати – це життєдайне джерело енергії, яке наповнюється теплом сонця, очищується силою вітрів, омивається дощами і росою трав, наповнюється дарами землі. Саме тут Ви відчуєте єднання з природою, віднайдете рівновагу свого внутрішнього світу, отримаєте шалений поштовх до майбутніх звершень.

Ми невипадково пропонуємо Вам відпочинок саме у дні святкування Івана Купала. Це свято з давніх часів наділяється магічною силою, яку в цей час віддає земля, щиро дарує її людині для любові у всіх її проявах: вчить любити себе, наповнює серце коханням, а тіло - сексуальною енергією.

Для самовдосконалення і духовного зростання у Карпатах є все необхідне: час, який наче зупинився; тишина і свіже повітря; вода, що омиває тіло і душу; купальський вогонь, який очищає думки; знання, сконцентровані у віковічній мудрості, традиціях і звичаях гуцулів.
Єдність душі і тіла також є необхідною умовою гарного відпочинку. Тому для Вас пропонуємо походи у гори, спортивні розваги, корисну і екологічно чисту їжу.

Ініціатори і організатори: ТОВ "ВЕРХОВИНА - ДЕВЕЛОПМЕНТ" у співпраці з осередком Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму у Верховинському районі www.verhovyna.com.ua/

Детальніше за інформацією щодо туру звертайтеся за тел.:
+38(067)2332396, +38(093)9477179 – Руслан
+38(093)3123004 - Наталя
+38(050)6701510 - Маріанна
або на e-mail: [email protected] , [email protected]

(Украина)  
  Блог пользователя zubrovka   
Форум Житомира » город Житомир » Спорт и увлечения » Фестини на Ивана Купала. Йога-Тур (Йога-Тур і не тільки)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: