Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 162
  • 1
  • 2
  • 3
  • 161
  • 162
  • »
Модератор форума: Admin, kefir  
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » События в мире
События в мире
dakarДата: Вс, 01.02.2015, 21:46:07 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Сообщений: 2098
Репутация: 2924
Награды: 30

Украина, Житомир
Обсуждаем все новости, кроме Путиностана и Украины. Для которых есть отдельные темы.
Я начну:
Греция отказывается от новых траншей кредита
http://korrespondent.net/busines....kredyta

Я уже писал, походу трындец Греции. Скоро объявят дефолт, потом их выпнут из ЕС.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя dakar   
Flint2000Дата: Вс, 01.02.2015, 22:24:49 | Сообщение # 2
Генерал-полковник
Сообщений: 1158
Репутация: 1797
Награды: 70

Украина, Житомир
Греція добре підлизала хуйлу, борги їй відмовилися списувати (їх скоріше спишуть Україні, якщо вона попросить)
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Flint2000   
kefirДата: Вс, 01.02.2015, 22:38:01 | Сообщение # 3
резонёр
Сообщений: 6367
Награды: 165

Украина, Житомир
Цитата dakar ()
Я уже писал, походу трындец Греции. Скоро объявят дефолт, потом их выпнут из ЕС.

согласен.
как бы всех не потянули за собой.
в смысле что ЕС может заметно уменьшиться...
Offline (Украина)  
  Блог пользователя kefir   
dakarДата: Вс, 01.02.2015, 22:45:18 | Сообщение # 4
Генералиссимус
Сообщений: 2098
Репутация: 2924
Награды: 30

Украина, Житомир
kefir, думаю без Греции и Болгарии ЕС будет намного лучше.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя dakar   
kefirДата: Пн, 02.02.2015, 16:33:12 | Сообщение # 5
резонёр
Сообщений: 6367
Награды: 165

Украина, Житомир
Цитата
Член Європейської Комісії [мова йде про Жана-Клода Юнкера, — прим.перекладача] нещодавно погодився з тим, що Європейський Союз «не любить нових облич». Це зізнання підкреслює масштаб того як естеблішмент Континенту бореться з виникненням нових політичних гравців, які пропонують суттєві зміни напрямку європейської політики.

Незважаючи на те чи подобається це офіційній Європі, чи ні, ліва «Сиріза» здобула перемогу в Греції та силуватиме європейців погодитися з першим урядом, який говорить про вихід з єврозони. Що важливіше, це змушуватиме керівництво Європи обирати з-поміж обмеженої кількості варіантів, де всі можуть привести до неочікуваних наслідків.

Перемога «Сирізи» збурює Іспанію, де партія Podemos також проводить кампанію, грунтуючись на обіцянках переглянути борги Іспанії. Іспанські політики бояться того, що успіх уряду у Греції може збільшити популярність Podemos і покласти край традиційній іспанській двопартійній системі. Мадрид планує провести вибори у кінці 2015 року та стикається з перспективою того, що основні партії отримають менше 50 відсотків вперше з тих часів, коли Іспанія повернулася до демократії в кінці 1970-х. Подібне трапилося з Грецією в 2012, востаннє, коли традиційні партії були успішні на виборах.

Поки іспанський уряд хвилюється через політичні події в останній чверті року, уряди в північній Європі приймають більш швидкі рішення. Чутливою є ситуаціяв якій опинилася Німеччина: Берлін все ще переймається гіркою пігулкою політики кількісного пом’якшення, яку Європейський Центральний Банк прийняв 22 січня, незважаючи на застереження Бундесбанку та німецького естеблішменту. Канцлер Ангела Меркель будувала успішну виборчу історію, де гроші німецьких платників податків не могли би витрачатися урядами, які провалюють проведення реформ. Перегляд боргу Греції може cприяти послабленню цього наративу.

Списання частки боргу Греції може мати фінансову віддачу в Німеччині – 80 відсотків боргу Греції належить Європейському Центральному Банку та урядам країн єврозони, однак Берлін більше переймається політичними наслідками такого кроку. Німеччина боїться, що згода з вимогами Греції послабить лідерство Німеччини в ЄС. На домашньому фронті, Меркель змушена вперше домовлятися з правою опозицією – партією «Альтернатива для Німеччини», яка погрожує вкрасти голоси у ХДС. Країна має дві протилежні цілі: зберегти єврозону та при цьому захистити національний добробут. Держави, що покидають єврозону можуть остерігатися першої цілі, однак південноєвропейські країни вимагають перегляду боргів і вимагають ввести фіскальні трансфери з ядра Європи до периферії, що загрожує другій задачі.

Європейська Комісія опинилася в пастці посередині. Влада в Брюселі воліє запропонувати Афінам подовження термінів погашення боргу, зменшення відсоткової ставки та більше гнучкості в проведенні реформ, незважаючи на те, що ці пропозиції недостатні для перманентного вирішення проблем боргів Греції. Ще більш важливим є те, що вони можуть бути недостатніми для заспокоєння грецьких виборців і членів «Сирізи», які прагнуть, щоб Афіни вирвалися геть від своїх кредиторів.

Лідер «Сирізи», новообраний прем’єр-міністр Греції Алексіс Ціпрас також обмежений. Після своєї перемоги в Греції на парламентських виборах 25 січня він оголосив завершення суворої економії в Греції та кінець впливу кредитодавців на Афіни. Ціпрас проводив кампанію, обіцяючи більші соціальні витрати, на що у Афін немає грошей. Він розраховує на те, що Європейський Союз не хоче втрачати жодного члена єврозони, а також на те, що Брюсель згодиться на вимогу щодо реструктиризації боргів Греції. Якщо ж новий уряд зайде задалеко та буде негнучким на переговорах, то Греція опиниться перед ризиком бути відрахованою з валютного союзу, чому греки будуть чинити якнайбільший спротив.

Ці конфлікти інтересів і обмежень ставлять тих, хто приймає рішення у позицію, де жоден з варіантів не є прийнятним. Якщо Греція отримує все, що вона хоче і її борги будуть переглянуті, то такі країни як Португалія, Ірландія та Іспанія можуть вимагати того ж. Якщо Афіни та Брюсель зможуть досягти згоди в тому, що Греція отримує продовження термінів погашення боргу та пониження відсоткової ставки при збереженні заходів суворої економії, то це стане сигналом для виборців з усієї Європи, що підтримка ними протестних партій на кшталт Podemos в Іспанії чи «Національного фронту» у Франції, не стане настільки катастрофічною для мейнстрімних партій, щоб їй повірили. Врешті-решт, якщо Європейський Союз збереже Грецію в її важкому положенні, країна може зіткнутися з можливістю дефолту та виходу з єврозони – політичною поразкою, яку хоче побачити естеблішмент ЄС.

Голова Єврогрупи Йерун Дейсселблум мав зустрітися з Ціпрасом в Афінах 30 січня. Грецький прем’єр-міністр потім матиме зустріч зі своїми опонентами на саміті ЄС 12 лютого. Ці події дозволять обом партіям почати підготовку до початку формальних переговорів. Греція, можливо, не отримає всього, що хоче, і переговори будуть довгими та виснажливими для всіх сторін до самого досягнення домовленостей. Незалежно від того, що трапиться з Грецією, Європейська криза досягла точки, де партії анти-естеблішменту знаходяться в позиції доступу до влади. Деякі очолять уряди, інші стануть партнерами по коаліції. Зрозуміло одне: Європейська Комісія побачить велику кількість «нових облич» в прийдешні роки та місяці.

Источник: Stratfor, переклад Петро Охотін, «Хвиля»


Offline (Украина)  
  Блог пользователя kefir   
MasterXДата: Пн, 02.02.2015, 16:53:19 | Сообщение # 6
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
HoakinaДата: Пн, 02.02.2015, 16:56:50 | Сообщение # 7
Генералиссимус
Сообщений: 10974
Репутация: 6192
Награды: 666

Украина, Житомир
Цитата kefir ()
в смысле что ЕС может заметно уменьшиться...
ну є претенденти на порожні місця. Отримували 14-тю зарплату на Великдень, зажрались шо капєц і дай їм і все. Нахаби.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hoakina   
TarasSДата: Вт, 03.02.2015, 01:32:46 | Сообщение # 8
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Греки 500 років були під турками. Іспанці і португальці - понад 600 років під арабами.
Отож.


Сообщение отредактировал TarasS - Вт, 03.02.2015, 01:33:45
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
MasterXДата: Ср, 04.02.2015, 10:02:04 | Сообщение # 9
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Сегодняшняя авивкатастрофа в Тайване, заснятая на авторегистратор.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
kefirДата: Вс, 08.02.2015, 10:57:26 | Сообщение # 10
резонёр
Сообщений: 6367
Награды: 165

Украина, Житомир
Цитата

Сергей Лавров и Джон Керри (фото - ЕРА)
Глава МИД России Сергей Лавров и госсекретарь США Джон Керри обменялись угрозами по итогам обсуждения конфликта в Донбассе на встрече во время Мюнхенской конференции.

После встречи Керри написал в Twitter: "Я дал понять Лаврову, что деэскалация в интересах всех. Россию будут судить по ее делам, и она заплатит большую цену, если нападения (на украинские войска и населенные пункты, - ред.) будут продолжаться".

В то же время Лавров заявил Керри, что Россия считает давление санкциями бесперспективным и не поступится "национальными интересами" в украинском вопросе, сообщает в Facebook российский МИД. "Лавров подчеркнул, что обсуждающиеся в Вашингтоне планы поставок Украине военной техники и вооружений чреваты непредсказуемыми последствиями и несут в себе угрозу срыва усилий по политическому урегулированию конфликта на юго-востоке страны", - говорится в сообщении.

Ранее выступление главы МИД РФ Сергея Лаврова на Международной конференции по безопасности в Мюнхене ознаменовалось скандалом: делегаты из ряда западных стран отреагировали на его речь громкими насмешками.

Напомним, во время выступления на Мюнхенской конференции вице-президент США Джо Байден заявил, что Вашингтон хочет мирного разрешения конфликта в Украине, однако Киев, по его словам, имеет право на защиту от России. Как сказал Байден в своем выступлении на Мюнхенской конференции по безопасности, США предоставят Украине средства для такой защиты. Вице-президент США добавил также, что если РФ продолжит проводить агрессивную политику, то Запад заставит Кремль платить за это еще большую цену.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя kefir   
HasanДата: Вс, 08.02.2015, 17:05:37 | Сообщение # 11
Генерал-полковник
Сообщений: 1199
Репутация: 9232
Награды: 73

Украина, Житомир
Новейший нефтяной порядок - ZN.UA


Offline (Украина)  
  Блог пользователя Hasan   
dakarДата: Вс, 08.02.2015, 23:57:51 | Сообщение # 12
Генералиссимус
Сообщений: 2098
Репутация: 2924
Награды: 30

Украина, Житомир
Алан Гринспен: Греции придется уйти из еврозоны
http://korrespondent.net/world....vrozony
Греция дафай досвиданье
Offline (Украина)  
  Блог пользователя dakar   
painterДата: Пн, 09.02.2015, 07:21:15 | Сообщение # 13
Лейтенант
Сообщений: 55
Репутация: 16
Награды: 1

Великобритания, Десь у мережі
Так, Греція іде від нас ( Дехто затурбований, що буде ланцюжкова реакція, це зовсім не виключно((((
Offline (Германия)  
  Блог пользователя painter   
TarasSДата: Пн, 09.02.2015, 15:16:46 | Сообщение # 14
Генералиссимус
Сообщений: 3415
Репутация: 6773
Награды: 123

Украина, Житомир
Цитата painter ()
Дехто затурбований, що буде ланцюжкова реакція, це зовсім не виключно

Кое-кто затревоженный, что будет цепочковая реакция, это совсем не исключительно.

Ти с коково города, ланцюжковий затурбант?


Сообщение отредактировал TarasS - Пн, 09.02.2015, 15:21:52
Offline (Украина)  
  Блог пользователя TarasS   
DrugДата: Пн, 09.02.2015, 15:25:05 | Сообщение # 15
Генерал-полковник
Сообщений: 1335
Репутация: 705
Награды: 30

Украина, Zt
Цитата painter ()
Дехто затурбований, що буде ланцюжкова реакція, це зовсім не виключно
Даже гугль так не умеет))).
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Drug   
HOOLIGANДата: Пн, 09.02.2015, 16:49:45 | Сообщение # 16
тырнет-хулиган
Сообщений: 4112
Репутация: 7970
Награды: 1116

Украина, Матоязычная часть населения
Цитата Drug ()
Даже гугль так не умеет))).

и Вова тоже))))))) стояяять, вова??????

Добавлено (09 Февраль 2015, 16:49:45)
---------------------------------------------

Цитата dakar ()
Греция дафай досвиданье

а шо, мало кроликов ещё в Европе?
Offline (Украина)  
  Блог пользователя HOOLIGAN   
Yur4ik61Дата: Пн, 09.02.2015, 20:32:54 | Сообщение # 17
Генералиссимус
Сообщений: 3731
Репутация: 2389
Награды: 92

Украина, Zhitomir
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Yur4ik61   
MasterXДата: Ср, 11.02.2015, 22:01:44 | Сообщение # 18
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Лукашенко красава.

Так Пу еще никто нет троллилbiggrin

Добавлено (11 Февраль 2015, 21:56:34)
---------------------------------------------
Ха. И этот ручку ломает. Ну прям как в Ростове. smile



Добавлено (11 Февраль 2015, 22:01:44)
---------------------------------------------
А пока идут переговоры на границе с Польшей. Вот не знаю правда это или нет, но если правда, я в шоке как на него давят.


Сообщение отредактировал MasterX - Ср, 11.02.2015, 22:21:07
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
Flint2000Дата: Ср, 11.02.2015, 23:03:58 | Сообщение # 19
Генерал-полковник
Сообщений: 1158
Репутация: 1797
Награды: 70

Украина, Житомир
Така собі мініатюрка
http://coub.com/view/4z2tx
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Flint2000   
tt2015Дата: Чт, 12.02.2015, 00:10:59 | Сообщение # 20
Генерал-майор
Сообщений: 308
Репутация: 206
Награды: 6

Украина, ;bnjvbh
Цитата MasterX ()
Ха. И этот ручку ломает. Ну прям как в Ростове.

А вообще это грустно - это показатель того,что Пуйло не готово что либо записывать и подписывать. Ничего не будет
Offline (Украина)  
  Блог пользователя tt2015   
MasterXДата: Чт, 12.02.2015, 00:16:53 | Сообщение # 21
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Цитата tt2015 ()
Ничего не будет

Для ничего не будет, что-то они очень долго сидят. Наверное, что-то таки будет. Войны никто не хочет. Пуйло нервничает, потому что все варианты для него - один хуже другого.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
dakarДата: Чт, 12.02.2015, 00:25:54 | Сообщение # 22
Генералиссимус
Сообщений: 2098
Репутация: 2924
Награды: 30

Украина, Житомир
В двух слова, что будет: все подпишут. Рашисты никаких своих обязанностей не выполнят. Не надо иметь семь пядей во лбу, чтобы спрогнозировать это.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя dakar   
kolvichДата: Чт, 12.02.2015, 06:53:20 | Сообщение # 23
Генералиссимус
Сообщений: 2512
Репутация: 1678
Награды: 137

Украина, Zhitomir
Цитата dakar ()
В двух слова, что будет: все подпишут.
Президент  владимир йухло-1 во время протокольной фотосъемки в Минске 11 февраля сломал карандаш.

«Ломка карандашей — древняя забава диктаторов, уходящих», — так комментируют пользователи Twitter фото Путина.


Сообщение отредактировал kolvich - Чт, 12.02.2015, 07:00:43
Offline (Украина)  
  Блог пользователя kolvich   
chryslerДата: Чт, 12.02.2015, 07:16:35 | Сообщение # 24
Генерал-полковник
Сообщений: 1908
Репутация: 2210
Награды: 54

Украина, Житомир
Цитата kolvich ()
Ломка карандашей
Дежавю.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя chrysler   
MasterXДата: Чт, 12.02.2015, 08:48:47 | Сообщение # 25
Генералиссимус
Сообщений: 4889
Репутация: 2558
Награды: 40

Украина, Житомир
Цитата dakar ()
все подпишут. Рашисты никаких своих обязанностей не выполнят
Одно дело не выполнялть то, что подписал кто-то другой, а другое дело не выполнять то, что подписал сам Пуйло.

Если так будет, его быстро на место поставят. Он это понимает и, если бы не хотел выполнять, просто не подписывал бы.

Добавлено (12 Февраль 2015, 08:48:47)
---------------------------------------------

Offline (Украина)  
  Блог пользователя MasterX   
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » События в мире
  • Страница 1 из 162
  • 1
  • 2
  • 3
  • 161
  • 162
  • »
Поиск: