Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, kefir  
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » НЛО і король України (Хто сходить з розуму?)
НЛО і король України
OfeliaДата: Пт, 09.10.2009, 12:06:04 | Сообщение # 1
Генерал-полковник
Сообщений: 1885
Репутация: 621
Награды: 93

Украина, Житомир
Мешканці Криму почали частіше скаржитися співробітникам МНС на візити інопланетян і потойбічні явища, повідомляє газета Сегодня.
До Головного управління МНС у Криму все частіше почали надходити скарги на домових, які "нахабно поводяться у квартирах і дозволяють собі палити у кімнатах", і на НЛО, яке ночами домагається українок, пише видання.
"Нещодавно до нас надійшло повідомлення від жінки, яка просила врятувати її від НЛО. За словами жінки воно домагалося її ночами. Ми перевірили і з’ясувалося, що жінка періодично лежить у психіатричній лікарні у Сімферополі", - розповів помічник начальника Головного управління МНС у Криму Володимир Іванов, - пише видання.
У МНС розповіли також про випадок, коли від жителів Бєлогорського району надійшла скарга на "барабашку", який випускає задушливий газ.
"Ми узяли проби повітря, нічого шкідливого не знайшли", - розповіли рятувальники, пише видання.
Як повідомляє видання, з посиланням на національний архів НЛО України, майже чверть усіх повідомлень про непізнані літаючи об’єкти, надходить саме з Криму.
Уфологи, у свою чергу, заявляють, що на Кримському півострові дійсно спостерігається висока активність НЛО, пише видання.
Так, запорізький уфолог Владислав Канюка порадив людям, які зіштовхнулися з домаганням з боку інопланетян, "ввічливо попросити прибульців, щоб вони цього не робили".
Нагадаємо, що нещодавно самопроголошений король України Орест I Карелін-Романишин прибув у Запоріжжя, щоб за допомогою місцевих уфологів налагодити контакт з інопланетянами і попросити їхньої допомогти вивести країну з економічної і політичної кризи.
За словами невизнаного короля України-Руси, у нього вже відбувся перший контакт з позаземною цивілізацією. Як доказ він продемонстрував журналістам знімки "інопланетянки", яка стояла біля його намету.
Тепер група козаків-уфологів на чолі з невизнаним монархом має намір продовжити свої космічні дослідження, і поділитися антикризовими порадами гуманоїдів з українською громадськістю.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/992690

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Ofelia   
Форум Житомира » Бизнес и политика » Политика и Общество » НЛО і король України (Хто сходить з розуму?)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: