Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, zirka  
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » VI Свято шоколаду у Львові (16 лютого 2013р. Вартість - 240 грн)
VI Свято шоколаду у Львові
kvim_travel_ztДата: Сб, 09.02.2013, 12:29:46 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Сообщений: 338
Репутация: 10
Награды: 3

Украина, Житомир
VI загальноміське Свято Шоколаду у Львові

16 лютого 2013 (23:45:00)
240.00 грн
Вільно: 30 місць


Мрієте про солодкі вихідні? Завітайте до Львова у День святого Валентина! Адже з 14 по 17 лютого у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17)  відбудеться надзвичайне та яскраве дійство – VI Національне Свято Шоколаду. В ці дні місто гостинно запрошує всіх ласунів скуштувати найкращі та найрізноманітніші  шоколадні солодощі. Адже на цьому фестивалі буде вкотре побитий рекорд по кількості представлених видів шоколаду та шоколадних виробів.
Родзинкою Свята стане те, що буде окрема зона, на якій себе презентуватиме найбільший шоколадний фестиваль світу – EuroChocolate фестиваль у Перуджі. Всі поціновувачі шоколаду зможуть посмакувати найсмачнішими італійськими солодощами у Львові на Святі Шоколаду.Впродовж чотирьох днів відвідувачі «шоколадного дійства» матимуть змогу побувати на ярмарку-презентації шоколадних виробів найкращих представників цієї індустрії, взяти участь у майстер-класах від професійних шоколатьє, поласувати шоколадними виробами ручної роботи, які запрезентують найкращі кондитерські Львова та всієї України, стати свідком створення близько півсотні унікальних скульптур з величезних брил шоколаду, побувати на показі шоколадних суконь за участі українських дизайнерів - ШокоFashionта долучитись  до різноманітних шоколадних майстер-класів – найсолодше свято дарує найсолодші враження!Також цьогоріч пригощатимуть всіх охочих величезним кремово-шоколадним «кількаповерховим» тортом! Смакуватиме дивовижно!На Святі Шоколаду справжні майстри відкриють Вам стародавні рецепти варіння шоколаду і дозволять підглянути за технологією його виготовлення. У руках львівських митців шоколад оживе і перетвориться на казкові персонажі, мініатюрні львівські будівлі та фігури відомих людей. А для наймолодших відвідувачів щодень працюватиме
Дитяча шоколадна країна – арт-майстерня, де діти зможуть створити шоколадні скульптури та малюнки своїми руками. Для них же проведуть чудові майстер-класи, під час яких створять цукерки та торти із паперу, кульки, а також чудові будиночки з шоколаду, крекеру, найрізноманітніших присипок. Незабутнім стане для наймолодших учасників Свята шоколаду розважальна програма.Свято з кожним роком набуває нових складових. Отож, цього року Вас чекатиме ще більше смачного шоколаду, веселих забав, цікавих конкурсів, святкових концертів та показових виступів.
У Львові особлива любов до шоколаду: його їдять, п'ють, дарують, ним пишаються, насолоджуються, захоплюються, з ним фантазують, ідуть у гості, освідчуються у коханні, приймають серйозні життєві рішення, з нього виробляють різноманітні фігури.
І на Святі Шоколаду Ви в цьому переконаєтесь.Справжні шоколадні дива лише на VI Святі Шоколаду!
Програма туру:
23:45 – Виїзд з Житомира.
07:00 – 08:00 Прибуття до Львова. Сніданок.
08:00 – 13:00 Оглядова екскурсія.
13:00 – 18:00 Вільний час на Святі шоколаду.
18:00 – Виїзд зі Львова.
01:00 – Повернення до Житомира.

У вартість туру входить:
  • транспортне обслуговування;
  • супровід групи по всьому маршруту;
  • екскурсійне обслуговування;
  • страховка.


У вартість туру не входить:
  • [b][/b]квитки на Свято шоколаду: Дорослий квиток - 25 грн., Дитячий квиток (вік 5 -12 років) - 15 грн., Діти до 5 років - вхід безкоштовний;;
  • квитрати на харчування.


Добавлено (30 Январь 2013, 14:52:47)
---------------------------------------------
Залишилось 25 місць!

Добавлено (07 Февраль 2013, 14:02:02)
---------------------------------------------
Залишилось 7 місць

Добавлено (09 Февраль 2013, 11:29:46)
---------------------------------------------
Встигніть забронювати останні місця!



Сообщение отредактировал kvim_travel_zt - Вт, 22.01.2013, 08:35:29
Offline (Российская Федерация)  
  Блог пользователя kvim_travel_zt   
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » VI Свято шоколаду у Львові (16 лютого 2013р. Вартість - 240 грн)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: