Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, zirka  
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » Львів 3-4 та 10-11 вересня (тур вихідного дня)
Львів 3-4 та 10-11 вересня
santa_tourДата: Вт, 30.08.2011, 17:21:17 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Сообщений: 254
Репутация: 49
Награды: 10

Украина, Житомир
Екскурсійна поїздка до Львову
тривалість туру 2 дня і 1 нічь.

Ви пройдете місцями по яких ходили ноги чи не усіх королів Польщі та імператорів Австії. У Львові виступав маестро Паганіні. Тут був граф Каліостро та Джакомо Казанова.

Маршрут " Оглядової екскурсії по Львову" проходить по вулицях середньовічного міста, славнозвісній площі Ринок, центральних проспектах Львова, усі найвідоміші і найгарніші пам’ятки архітектури будуть побачені Вами.

ПРОГРАМА ТУРУ:

1-й День

Зустріч. Автобусна оглядова екскурсія по Львову .

Ви побачите серед іншого:
- головний храм УГК Церкви на Україні – с-р Св. Юрія. Зупинка, огляд святині.
- головні корпуси
університету "Львівська Політехніка" та Львіського Національного Університету ім. Івана Франка. Його будівля вирізняється своєю монументальністю та величчю, адже вона будувалася для резиденції уряду Галичини - Галицького сейму.

- палаци магнатських родів Бельських, Сапігів та Потоцьких (в останньому тепер міститься Львівська картинна галерея) який своєю архітектурою та імпозантністю нагадує вишукані французькі палаци
- парк «Високий Замок» (бажаючі зможуть піднятись на вершину гори для огляду захоплюючої панорами стародавнього міста з висоти 410м над р/м). Треба врахувати погоду – туман чи дощ, там робити нема що.
Проїзд центральними вулицями і проспектами міста, у т/ч пр. Свободи і Т.Шевченко (крім вихідних, тоді інша дорога і майже однакова по км), де:
- Памятники А. Міцкевичу, Т. Шевченку, Театр Опери та Балету, який є окрасою міста і одночасно його візитівкою.
- споруду елегантного неоготичного був. к-лу Св.Єльжбети - нині церкву УГКЦ Св. Єлизавети і Ольги
- Личаківський цвинтар – історично-архітектурний меморіальний комплекс, де спочивають відомі у Галичині діячі мистецтва та культури, політики та історики (вхідні квитки за додаткову плату) або його об*їзд.
Пішохідна екскурсія старою частиною міста, під час якої Ви поринете в історію Львова, пройдете вузькими середньовічними вуличками Львова, оглянете визначні памятки архітектури. Побуваєте на площі Ринок -музей під відкритим небом -всі 45 будинків на цій площі є памятками архітектури XVI-XXст. Ви поринете в атмосферу романтичної історії кохання польського короля Яна Собеського та французенки Марії Каземіри Побачите: ратушу, "Чорну Кам’яницю", будинок Корнякта з Італійським подвір"ям ( нині це Історичний музей - Королівськи зал; факультативна екскурсія і вхід за додат. плату) , Аптека-музей ( екскурсія по підземеллю Аптеки входить в послуги, а вхідні квитки за додат. плату), Домініканський костел -одна із найвеличніших бароккових споруд, ансамбль Успенської церкви: Каплиця трьох Святителів, Вежа Корнякта - чудовий зразок архітектури Відродження, фортифікаційні споруди -- Порохову вежу, Королівський та Міський арсенали, нині в останньому музей старовинної зброї (тут екскурсія входить в послуги, а вхідні квитки за додат. плату), ансамбль Вірменського кварталу - храм Успення Пресвятої Богородиці ( вхід до собору за додат. плату), дзвіниця, палац вірменських архієпископів, костел Єзуїтів св. Петра і Павла, Латинський кафедральний собор - будувався майже 100 років - від готики через ренесанс до барокко ( вхід за додат. плату), Каплиця Боїмів.

Вільний час. обід.
На згадку про наше місто радимо відвідати ярмарку подарунків та сувенірів ручної роботи місцевих майстрів «Вернісаж».
На закінчення знайомства зі Львовом (при Вашому побажанні) можливо:
відвідати перший в Україні Музей пивоваріння площею понад 500 м.кв. міститься в будівлі ХІХ ст. Тут Ви дізнаєтеся про таїнство народження напою та про історію його виникнення, і самі відчуєте смак різних сортів пива на дегустації для осіб старших 18 років. Також в підвалах пивоварні знаходиться ресторан Пивний дім Роберта Домса , де при бажанні можна повечеряти.
Розселення в готелі

2-й день
По бажанню Ви можете покататися на історичному трамвайчику, відвідати кав'ярні, Вам буде запропоновано відвідати аквапарк, а також буде змога ще раз прогулятися старими вулицями Львова, придбати сувеніри, та пофотографуватися на фоні міста

Вартість туру 390,00 грн.

В вартість туру входить: Проїзд в обидва кінця, проживання, послуги екскурсовода, страховка.
Offline (Украина)  
  Блог пользователя santa_tour   
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » Львів 3-4 та 10-11 вересня (тур вихідного дня)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: