Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, zirka  
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » 29.04-01.05 - Кам'янець-Подільський-Чернівці-Хотин (3дні/2 ночі)
29.04-01.05 - Кам'янець-Подільський-Чернівці-Хотин
kvim_travel_ztДата: Пн, 02.04.2012, 12:28:59 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Сообщений: 338
Репутация: 10
Награды: 3

Украина, Житомир
«Перлини Поділля та Буковини»
(Кам’янець-Подільський – Чернівці – Хотин)
(3 дні / 2 ночі)
29.04.-01.05


29 квітня по 1 травня 2012 на території Хотинської фортеці, в місті Хотин, Чернівецької області пройде Перший міжнародний фестиваль історичної реконструкції «Середньовічний Хотин» Туристи зможуть насолодитися мальовничими видами величної фортеці, стіни якої через стільки століть залишилися недоторканими, і тепер нагадують нам про Середні віки!

1-й день, 29 квітня

7-00 – виїзд з Житомира
12-00 – прибуття в м. Кам’янець-Подільський. Обід. Оглядова екскурсія по місту та фортеці.
- Глибокий скелястий каньйон в центрі міста
- Замковий міст
- церкви Петропавловська і Миколаївська
- Башти Гончарна і Кушнірська
- Турецькі і Вірменські бастіони
- Кам’янецька ратуша і Вірменський колодязь
- Домініканський і Трінітарський монастирі
- Польські і Російські ворота
Запрошуємо вас на екскурсію древнім Кам’янцем, містом яке по праву посіло третє місце в Україні після Києва і Львова по кількості архітектурних пам’яток. Ви відвідаєте знамениту середньовічну фортецю – одне з 7 чудес України, міську Ратушу, та інші об’єкти. Вас не залишать байдужими вимощені бруківкою вулички Старого міста, неймовірної краси пейзажі, унікальний каньйон та загальна атмосфера затишного середньовічного містечка.
Кам’янець-Подільський замок розташований за межами міста, він знаходиться біля єдиного в’їзду в місто. Перші кам’яні будівлі замку були зведені в ХП-ХШ ст. У ХIV-ХV ст. і XVI ст.. його неодноразово розширювали, перебудовували; остаточно його форма склалася в середині XVI ст.. Про красу приміщень замку дають уявлення кахлі з рослинними орнаментами або сюжетними рельєфами. Серед них привертають увагу зображення кінних воїнів. Ними прикрашали двері, віконниці житлових приміщеннях або меблі і скрині.
Для любителів витончених тортур рекомендуємо відвідати місцевий підвал з камерою тортур. У одному із залів ви знайдете виставку народного побуту тих часів, коли у фортеці ще хтось жив. Побачите зразки зброї, одяг і дізнаєтесь про історію фортеці. Після цієї експозиції підніметесь на найвищу башту фортеці.
19-00. Прибуття в м. Чернівці
Поселення в готель. Вільний час.

2-й день, 30 квітня.

Сніданок
Оглядова екскурсія по м. Чернівці.
Чернівці – один з найкрасивіших обласних центрів Західної України. З часів Австро-угорської імперії його називають «маленьким Парижем». Свій початок Чернівці беруть із староруської фортеці, яка існувала на лівому березі Прута до 1259 р. і була зруйнована монголо-татарськими завойовниками. З часів феодалізм стоїть в Чернівцях Миколаївська церква, зведена в 1607 р. з дубових брусів. До місцевих пам’яток також належать кафедральний собор, вірменська церква, вокзал і міський театр. А перлиною Чернівців є колишня резиденція буковинських митрополитів, побудована в 1862-1882 рр. В даний час тут – головний корпус Чернівецького національного університету.
Віротерпимість, проголошена в часи правління Австро-Угорщини, втілена у великих та малих храмах світових релігій. Це – живе сьогодення образу життя чернівчан. Туристи побачать православний кафедральній собор Св. Духа, православну церкву Св. Параскеви, греко-католицьку церкву Успіння Богородиці, римо-католицький костьол Воздвиження Чесного Хреста, синагогу Гросшил, колишню католицьку вірменську церкву Св. Петра та Павла, безліч невеликих божниць, що ховаються в міській забудові маленьких ошатних вулиць. Стрункі шпилі, куполи та вежі створюють неповторний силует міста, що розкинулося на верхніх терасах правого берега Прута.
Пішохідний маршрут, який містить огляд трьох площ – Центральної, Соборної та Театральної. Під час екскурсії туристи побачать містобудівні вузли, які склалися під впливом європейського історизму, пройдуть вулицями О. Кобилянської, І. Франка, М. Емінеску та інших, що зберегли ансамблеву забудову. Екскурсія створює уявлення про розвиток бувшої столиці краю, архітектурні стилі та міське середовище минувшої епохи, знайомить з прекрасними пам’ятниками архітектури: міською ратушею, Німецьким, Польським, Румунським, Гебрейським та Українським Народними домами, обласним драматичним театром, репрезентативними будинками держадміністрації, медичної академії, університету та ін.
Унікальність Чернівців в майже повному збереженні ландшафту, архітектури та міського оточення, яке створювалося протягом одного століття. А перлиною Чернівців є колишня резиденція буковинських митрополитів, побудована в 1862-1882 рр. В даний час головний корпус Чернівецького національного університету.
Вільний час

3-й день, 1 травня

Сніданок
Виселення з готелю
Переїзд в м. Хотин
Екскурсія по Хотинській фортеці. Участь в Першому міжнародному фестивалі історичної реконструкції "Середньовічний Хотин".
В стародавній фортеці міста Хотин на Західній Україні за багатометровими стінами буде відтворена реальність того суворого часу і проведені масові повноконтактні бої між національними збірними країн, де визначаться кращі з кращих. Вони будуть створювати свою історію, історію нових перемог і звершень.
Учасники фестивалю зможуть насолодитися мальовничими видами величної фортеці, стіни якої через стільки століть залишилися недоторканими, і тепер нагадують нам про Середні віки!
Одним з найбільш значних пам’ятників архітектури і військово-фортифікаційного мистецтва минулого в Західній Європі є Хотинська фортеця. Її стіни заввишки до 30-40 м і завтовшки 5-6 м, земляні вали з бастіонами і глибокі рови викликають великий інтерес у всіх, хто відвідує цей форпост над Дністром.
Події військової історії фортеці підкреслюють її потужність. Важливою віхою в історії міста і фортеці стала Хотинська війна. У 1621 році сорокатисячна армія на чолі з Петром Сагайдачним врятувала поляків від розгрому, попередивши загрозу нападу турок на землі України і Східної Європи. На початку XVIII століття турки, слідуючи вимогам військової техніки, зводять за допомогою французьких інженерів нові фортифікаційні споруди.
Матеріали розкопок і документи, що відносяться до історії міста та фортеці, експоновані в Хотинському історико-краєзнавчому музеї, що існує з 1963 року.
У фортеці проходили зйомки популярних фільмів: «Захар Беркут», «Балада про доблесного лицаря Айвенго», «Три мушкетери», «Стріли Робін Гуда», «Тарас Бульба». У 2007 р. Хотинська фортеця увійшла до переліку «7 Чудес України».
Після екскурсійної програми Вас чекають різноманітні видовища: кінний і піший турнір, масові битви, бої один на один різними зброями та культурна програма. Ви побачите як європейських воїнів, так і учасників в обладунках і костюмах Київської Русі і Золотої Орди, і багато, багато іншого. Учасники будуть жити і відпочивати в історичному таборі на території фортеці, в умовах наближених до тих, які були звичні в походах для наших предків.
Вперше в Хотині вас чекає велика кінна програма. Ви побачите на полі коней, привчених до вершників в обладунках, кінні бої і змагання. Будуть працювати історичні і сучасні таверни з приємними цінами, де завжди за помірну плату можна буде поїсти і втамувати спрагу.
22-00 – повернення в Житомир.

ВАРТІСТЬ ТУРУ - 1200 грн

У вартість туру входить:

- Транспортне обслуговування по маршруту.
- Проживання в готелі: 2-х, 3-х-місні номери (2 ночі).
- Харчування: Сніданок – 2.
- Вхідні квитки і послуги гіда згідно з програмою туру. Вхідні квитки на фестиваль.
- Супровід представником тур фірми.
- Страховка на час туру.

Добавлено (02 Апрель 2012, 12:28:59)
---------------------------------------------

Програма міжнародного історичного фестивалю
"СЕРЕДНЬОВІЧНИЙ ХОТИН"

(Розклад буде уточнюватися.)


30 квітня.
12.00 - 13.00 Урочисте відкриття фестивалю. Представлення клубів країн - учасниць.
13.00 - 14.30 - Договірні бугурти.
14.30 - 15.30 - Конкурс чоловічого і жіночого костюмів.
15.30 - 17.00 - Відбіркові бої в номінації "Один на один" за наступними видами зброї: "Меч"; "Щит-Меч"; "Дворучний меч".
17.00 - 17.30 - Середньовічна музика. .
17.30 - 18.30 - Штурм польового укріплення. Показовий стройове маневрування.
18.00 - 19.30 - бугурти по повній зоні ураження з застосуванням древкового зброї (Ристалище).
20.30 - Концерт середньовічної музики, фаєр-шоу.
1 травня.
12.00 - 13.00 Конкурс обладунків
13.00 - 14.30 Кінний турнір (снаряди: кільця, хустку, сарацинів, дротик, рубка).
14.30 - 15.00 Середньовічна музика
15.00 - 16.00 Договірні бугурти.
16.00 - 17.30 Фінальні бої в номінації "Один на один"
17.30 - 18.30 Історичне дефіле (російські та європейські костюми).
18.30 - 19.30 бугурти по повній зоні ураження з застосуванням древкового зброї.
19.30 - 20.30 Середньовічна музика. Виступ танцювального колективу.
22.00 - Вечірня програма в таборі для учасників.
2 травня.
12.30 - 14.00 - бугурти по повній зоні ураження з застосуванням древкового зброї.
14.00 - 14.30 - Середньовічна музика.
14.30 - 16.30 - профбоі.
16.30 - 18.30 - Кінний турнір. Сшибки. Меле.
18.30-19.30 - Дефіле переможців конкурсів костюма і обладунку, нагородження переможців турнірів і конкурсів.
19.30 - Закриття фестивалю.
Також в програмі - змагання лучників.
Фестиваль не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей.
Всі фарби епохи Середньовіччя, азарт битви, автентичні і красиві костюми, справжнє свято історії в Хотині!
Offline (Украина)  
  Блог пользователя kvim_travel_zt   
АпчхиДата: Ср, 04.07.2012, 20:19:53 | Сообщение # 2
А яка вартість туру?

Добавлено (04 Июль 2012, 20:19:53)
---------------------------------------------
Ой, не дочитав biggrin

(Украина)  
  Блог пользователя Апчхи   
kvim_travel_ztДата: Чт, 05.07.2012, 11:50:41 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Сообщений: 338
Репутация: 10
Награды: 3

Украина, Житомир
1200 грн. Вся інформація про тури є на сайті http://patriot.zt.ua
Offline (Украина)  
  Блог пользователя kvim_travel_zt   
Форум Житомира » Тематические форумы » Туризм и Путешествия » 29.04-01.05 - Кам'янець-Подільський-Чернівці-Хотин (3дні/2 ночі)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: