Емоції від поїздки до зимніх Карпат щойно віпустили, хоч пройшло вже 2 дні. Тепер можу спокійно повідомити, що похід був просто СУПЕРОВИЙ!!!! Дякую учасникам за терпіння, дисципліну і витримку, а також організаторам і керівникам підрозділів. Ви найкращі!!!
Так, мы провели первые альпинистские сборы Житомирской ФАиС!! Вот пару фоточек, все остальные можно просмотреть завтра в клубе Ждем всех завтра в 19.00 в ТК "Полесье"
П.С. пряники к чаю приветствуются=) и просьба (!) принести всё снаряжение, которое бралось в клубе для сборов
До конца зимнего сезона надо еще раз сходить в Карпаты. Значки начнут делать зачетные восхождения на 3 разряд,а новички могут закрыть себе значек. Предлагайте время поездки,что бы федерация оформила документы и пригласила инструкторов.
А можно узнать: - что нужно знать и сделать для получения 3-го разряда (маршрут какой сложности пройти) ? - какие в Карпатах маршруты подходят для этой цели? Ну и вообще как оно делается и к чему готовиться?
не ждите чуда - чудите сами!!!!!!!!!!!! Я никогда не жалею о том, что тратила на людей время. Мне было весело, грустно, но я испытала эмоции. Пусть я с ними не общаюсь, но зато мы запомним друг друга.
Сообщение отредактировал Тошка - Понедельник, 04.02.2013, 16:36:40
Добавлено (05 Февраль 2013, 09:35:23) --------------------------------------------- Розрднівимоги - АльпінізмМайстерспорту України міжнародного класуПосістимісця на одному з перерахованих змагань: (ЧОЛОВІКИ ТА ЖІНКИ) 1 — на міжнародних змаганнях два рази з рейтингом змагань 0,75; 1-2 — на міжнародних змаганнях три рази з рейтингом змагань 0,65 і додатково здійснити 2 сходження категорії 6Б (у двійці, перше проходження, взимку або висотне в будь-якій комбінації).Майстерспорту України Посістимісця на одному з перерахованих змагань: (ЧОЛОВІКИ ТА ЖІНКИ) 1 — на чемпіонаті України з рейтингом змагань 0,5 (чоловіки, жінки). Для чоловіків додатково здійснити 2 сходження категорії 6Б (дозволяється одне з них у Кримських горах) або 4 сходження категорії 6А (дозволяється два з них у Кримських горах); 2-3 — на чемпіонаті України два рази з рейтингом змагань 0,5 та додатково здійснити: чоловіки — 1 сходження категорії 6Б у двійці (дозволяється у Кримських горах) і 2 сходження категорії 6А (дозволяється одне у Кримських горах); жінки — 2 сходження категорії 6А (дозволяється одне у Кримських горах).Кандидат умайстри спорту Україничоловіки —здійснити 1 сходження категорії 6А, 2 сходження категорії 5Б ( дозволяється одне з них у Кримських горах), 2 сходження категорії 5А у двійці ( дозволяється одне з них у Кримських горах), 1 сходження категорії 3 взимку (у будь-яких горах); жінки — здійснити 3 сходження категорії 5Б ( дозволяється одне з них у Кримських горах), 2 сходження категорії 4Б (дозволяється одне у Кримських горах);І розрядчоловіки—здійснити2 сходження категорії 5А, 2 сходження категорії 4Б ( дозволяється одне з них у Кримських горах), 2 сходження категорії 4А у двійках ( дозволяється одне з них у Кримських горах); жінки—2 сходження категорії 5А, 2 сходження категорії 4Б (дозволяється одне з них в Кримських горах).ІІ розрядздійснити 2сходження категорії 3Б, 3 сходження категорії 3А ( дозволяється одне з них у Кримських горах) та 1 сходження категорії 2 — самостійно.ІІІ розрядздійснити 2 сходження категорії 2Б ( дозволяється одне з них у Кримськихгорах) та 2 сходження категорії 2А. Информация с оф. сайта ФАиС Украины http://fais.org.ua/index.p....rements
не ждите чуда - чудите сами!!!!!!!!!!!! Я никогда не жалею о том, что тратила на людей время. Мне было весело, грустно, но я испытала эмоции. Пусть я с ними не общаюсь, но зато мы запомним друг друга.
Сегодня,6.02.13г,в 18.30,в ТК Полесье,исполком ФАиС Житомира. У кого есть вопросы и предложения,приходите. Голова рев-комиссии.
Добавлено (08 Февраль 2013, 11:04:51) --------------------------------------------- Внимание АЛЬПИНИСТЫ! Все кто хочет быть членом ФАиС Украины,должны,до 1.04.13г,написать заявление и сдать взносы. С 7 по 11 марта будет выезд в Карпаты,кто желает присоединиться просьба сообщить. Планы на выезд 1-2А,1-2Б,если повезет с погодой и снегом то 2-2А,1-2Б.
Добавлено (12 Февраль 2013, 11:41:36) --------------------------------------------- Внимание АЛЬПИНИСТЫ! На Апрель, 2013г,будем планировать общее собрание. Внимание! Голосовать смогут только действительные члены ФАиС Житомира. Предлагаемая повестка дня: 1.Общие вопросы развития ФАиС Житомирской обл. 2.Разное. У кого есть предложения по повестке дня,просьба сообщить или отписаться. Рев-комиссия.
Внимание АЛЬПИНИСТЫ! В понедельник,25февраля,состоится собрание желающих поехать в Карпаты. Будет составлен список и распределение по отделениям. Так-же, просьба,на собрании сообщить чего из снаряжения не хватает. Рев-комиссия.
Вернулись мы!!! Всем мужчинам огромное спасибо, это был очень здоровский подарок!!!
Добавлено (11 Март 2013, 11:31:30) --------------------------------------------- Для девочек Вот такой любопытный взгляд на женский альпинизм: «…дело не в том, чтобы нести столько же килограмм, сколько и мужчины, или уметь пролезть стену. Важно влиться в команду так, чтобы команда стала от этого сильнее, пусть даже в чем-то надо поступиться своими амбициями...» http://www.russianclimb.com/russian/women_stories20.html
Добавлено (11 Март 2013, 11:34:39) --------------------------------------------- Сегодня, 11.03.2013 в 19:00 Собираемся в Клубе!!! Огромная просьба вернуть в клуб всё что было взято для поездок!!!!!!!
Сообщение отредактировал Тошка - Понедельник, 11.03.2013, 13:37:39
Огромная просьба вернуть в клуб всё что было взято
я ж попрошу віддать в мій клюб мою любіму ложку інв № 23456677890 без якої я впаду вже через пару кроків !!! В четверг 14-го березня як завжди в 19-00 короткий відеовечір на великому блакитному екрані про нашу звитягу. Беріть флешки та тащіть й свої фото!
"Я дерево, я сніг, я все-що я люблю І може це і є моя найвища сутність" Л.Костенко
Сьодні, середа, 13-те - фотозвіт про березневі Альпзбори. Початок в 19-30.
Я також покажу трошки своїх впольованих образів із власного фотопоходу 2-7 березня по засніженим плечам Свидовця та фрагменту Чорногори. Хз коли я то встигну,за 3 години до вечора. Ви побачите: сонячне гало, циркулярний ураган lenticularis над Петросом, зоряно-ясную ніч на полонині Браїлка, карнізи Шешула, рідкісні жеоди в карнізах , лавину на Близницях, красіві гострі карнізи Близничок на фоні блискучих монстрів Мармарошів.... туманність М42, і ще чуть...
"Я дерево, я сніг, я все-що я люблю І може це і є моя найвища сутність" Л.Костенко
я ж попрошу віддать в мій клюб мою любіму ложку інв № 23456677890 без якої я впаду вже через пару кроків !!!
а ще тарілку та печеньку Ждем всех сегодня!!! с фотками , флешками, впечатлениями и хорошим настроением!!!!
Цитата (MOKRIZZONNI)
Сьодні, середа, 13-те - фотозвіт про березневі Альпзбори. Початок в 19-30.
дата прям характерная!!!!
Сообщение отредактировал Тошка - Среда, 13.03.2013, 18:00:37
Спасібо всім хто був. Ажж стільців не вистачило.Треба на майбутнє врахувать...і відраховувати ))) Но не единым взглядом не моля, Вперёд! Вперёд с сожжёнными губами! Пока обетованная земля Большим горбом не встанет над горбами "И вот навьючив на верблюжий горб" М.Цветаева
Із альпзборів. Говерла.
___________________ Із власного фотопоходу "Свидовецькі краєвиди" 2-7 березня
А мы чуть повыше Чем эти вершины Ю.Визбор
Сообщение отредактировал MOKRIZZONNI - Четверг, 14.03.2013, 00:41:10