Живий Журнал
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Sandra  
Форум Житомира » город Житомир » Житомир, новости » 20 квітня - свято доброчинності в Житомирі (ІІІ благодійна Акція фонду "Серце до серця")
20 квітня - свято доброчинності в Житомирі
ВогникДата: Ср, 02.04.2008, 22:17:25 | Сообщение # 1
Рядовой
Сообщений: 12
Репутация: 3
Награды: 1

Украина, Житомир
20 квітня вже втретє на вулиці міста вийдуть волонтери, зі спеціальними опломбованими скриньками, щоб здійснити збір коштів на потреби дитячої медицини. Кожному небайдужому житомирянину, який вкине кошти до скриньки (не залежно від суми), буде подароване яскраве сердечко-наліпка, як символ того, що людина доєдналась до свята доброчинності. І дуже втішно бачити на вулицях сотні людей, які мають на одязі таку наліпку, адже видно скільки в місті небайдужих людей до проблеми вад зору у діток.

На всі зібрані в минулому році кошти вже закуплене обладнання і передане до дитячої обласної лікарні. Ми вирішуємо проблему не тільки наявності, а й доступності обладнання, адже воно передається лікарняним закладам в безкоштовну оренду з головною умовою - що всі дітки обслуговуються на ньому безкоштовно.
В Житомирі 20 квітня буде концерт.

4 квітня о 17:00 біля пам'ятника Корольову буде зустріч людей, які у будь-який спосіб можуть посприяти Акції (стати волонтером, активістом штабу за одним з напрямків роботи, залучити меценатів або й просто розповісти про Акцію всім друзям і знайомим).

Приєднуйтесь!

Offline (Украина)  
  Блог пользователя Вогник   
KAPJICOHДата: Чт, 03.04.2008, 19:25:55 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Сообщений: 4896
Репутация: 1361
Награды: 123

Украина, Житомир
Хорошее и нужное дело.

Кстати, сайт фонда - http://fsds.sim.org.ua/

Offline (Украина)  
  Блог пользователя KAPJICOH   
wolandДата: Пт, 25.04.2008, 14:13:57 | Сообщение # 3
Інтернет-козак
Сообщений: 1521
Репутация: 56
Награды: 37

Украина, Житомир
Завтра 11 квітня (п’ятниця) о 10:00 у прес-центрі міської ради відбудеться презентація медичного обладнання, закупленого Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» на кошти, зібрані у рамках ІІ Акції «Почуйте всі» 22 квітня 2007 року.

У рамках заходу:

• Житомирський міський голова Віра Шелудченко відзначить кращих волонтерів Акції.
• Координатор Житомирського штабу фонду Юлія Пучич поінформує про результати Акції, презентує закуплене обладнання, яке вже передано Головному дитячому отоларингологу області.
• Відбудеться презентація теми та планів ІІІ Акції, яка пройде одночасно по всій Україні 14-20 квітня 2008 року.

Добавлено (20/04/2008, 11:28:21)
---------------------------------------------
Сьогодні у Житомирі фінал ІІІ Акції фонду «Серце до серця!»

Сьогодні, 20 квітня розпочався фінал ІІІ Акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». В цей день на вулиці міста виходять сотні волонтерів, які пропонують житомирянам долучитись до Акції. Кожному, хто вкине будь-яку суму у скриньку волонтера, той клеїть яскраву наліпку-сердечко, як символ небайдужості.

Кожен волонтер має спеціальний бейдж-ідентифікатор, на якому зазначений номер волонтера, його прізвище та ім’я та фото. Також, кожен волонтер має спеціальну опломбовану скриньку для збору коштів. Номер на пломбі скриньки має співпадати з номером на ідентифікаторі.

Волонтери з 10:00 і до 20:00 стоятимуть у найбільш людних місцях Житомира: біля ЦУМу, на вул. Михайлівській, Старому Бульварі, майдані Корольова. Поруч з цим будуть охоплені всі житлові масиви.
О 16:00 на майдані Соборному розпочнеться концерт, присвячений Акції фонду «Серце до серця». Виступлять житомирські гурти Еклектика, Каракурт, Чеloveкі, Легенда; співаки, серед яких зірка "Шансу" Олександр Воєвуцький; танцювальні колективи Адес, Люди без имен, Фрістайл.

Всі зібрані кошти волонтери нестимуть до Житомирської філії банку «Кредобанк», який є партнером Акції на всеукраїнському рівні.

Вже в понеділок будуть оголошені результати зборів по місту, а згодом – по області.

Житомирський штаб фонду «Серце до серця»

Добавлено (23/04/2008, 03:28:33)
---------------------------------------------
Фонд зібрав у місті майже 29 тисяч гривень!

Добавлено (25/04/2008, 14:13:57)
---------------------------------------------
За попередніми даними станом на 12:00 25 квітня сума зібраних коштів під час третьої акції "Почуйте всі!" Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця " складає 1 580 000 гривень! Остаточні дані будуть оголошені на прес-конференції, яка відбудеться в середині травня.

Offline (Украина)  
  Блог пользователя woland   
Форум Житомира » город Житомир » Житомир, новости » 20 квітня - свято доброчинності в Житомирі (ІІІ благодійна Акція фонду "Серце до серця")
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: