|
Знакомства |
 |
|
|
|
|
| Що продає пан Жебрівський? |
| Korvin | Date: Пятница, 05/09/2008, 18:15:41 | Message # 1 |
Полковник
| Камради, а чому це раптом на кожному повороті мене почав зустрічати пан Жабрівський із неприродньо доброю посмішкою? Каже, що з мене може вирости Велика Україна і куча інших корисних речей... До чого це? Що продає фейс Павла Івановича? Новий політичний проект? Поділіться, плз, інфою, а то останнім часом ходити по місту не дратуючись стає все тяжче.
I'm not a slave to a god that doesn't exist I'm not a slave to a world that doesn't give a shit © ММ
|
| |
| | |
| woland | Date: Пятница, 05/09/2008, 18:29:25 | Message # 2 |
Інтернет-козак
| ага. на хлопців з ЄЦ сірчає і зуби скалисть, а сам тіпа за спиною у всіх робить "Українську платформу". Увага питання! Навіщо!
Слава Україні! З грузинами нас 52 мільйони!
|
| |
| | |
| ilya | Date: Пятница, 05/09/2008, 18:43:54 | Message # 3 |
Лейтенант
 Житомир
Личное дело
ilya
Дата регистрации: 14/12/2007
 Украина, Житомир
| закрыть |
| woland, ты зациклен на ЕЦ? Антипиаришь везде, где только можно. А чем они напакостили?
Третий закон Финейгла. В любом наборе исходных данных самая надежная величина, не требующая никакой проверки, является ошибочной.
|
| |
| | |
| woland | Date: Пятница, 05/09/2008, 18:49:36 | Message # 4 |
Інтернет-козак
| ilya, та ні. Я просто банально маю інформацію. Quote (ilya) А чем они напакостили? Жебрівський? Ну-у, можеш вважати це особистим несприйняттям маніпуляцій та кукловодства, як методу управління організацією. Власне, Павло Іванович дуже не любив таких моїх запитань і всіляко відморожувався у відповідях.
|
| |
| | |
| ilya | Date: Пятница, 05/09/2008, 18:55:29 | Message # 5 |
Лейтенант
 Житомир
Личное дело
ilya
 Украина, Житомир
| закрыть |
| woland, Quote (woland) Я просто банально маю інформацію. Так вывали ее на форум, чтоб не быть голословным
Третий закон Финейгла. В любом наборе исходных данных самая надежная величина, не требующая никакой проверки, является ошибочной.
|
| |
| | |
| woland | Date: Пятница, 05/09/2008, 18:57:58 | Message # 6 |
Інтернет-козак
| Так не цікаво. Quote (woland) Увага питання! Навіщо!
|
| |
| | |
| ilya | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:02:35 | Message # 7 |
Лейтенант
 Житомир
Личное дело
ilya
 Украина, Житомир
| закрыть |
| Тогда, с тобой все ясно.
|
| |
| | |
| woland | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:07:45 | Message # 8 |
Інтернет-козак
| Quote (ilya) Тогда, с тобой все ясно. Шо ж ясного. 1. Не треба бути Нострадамусом, щоб передбачити конфлікт Жебрівський-нові обличчя ЄЦ. Пояснювати не треба? 2. Жебрівський створює свій проект "Українська платформа". Це теж зрозуміло? 3. Для чого?
|
| |
| | |
| ilya | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:10:34 | Message # 9 |
Лейтенант
 Житомир
Личное дело
ilya
 Украина, Житомир
| закрыть |
| Quote (ilya) woland, ты зациклен на ЕЦ? Антипиаришь везде, где только можно. А чем они напакостили? Они - это ЕЦ. Чем ОНИ (ЕЦ) напакостили? Я пр Жебривського не спрашивал ваще.Добавлено (05/09/2008, 19:10:34) --------------------------------------------- Если нет фактов - не отвечай
|
| |
| | |
| woland | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:11:58 | Message # 10 |
Інтернет-козак
| Я антипіарю (цікавий термін) ЄЦ? Шановний, Ви щось плутаєте.
|
| |
| | |
| Korvin | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:19:37 | Message # 11 |
Полковник
| Quote (woland) Я антипіарю (цікавий термін) ЄЦ? Шановний, Ви щось плутаєте. Влад, так ти прихильник ЄЦ? о_О
I'm not a slave to a god that doesn't exist I'm not a slave to a world that doesn't give a shit © ММ
|
| |
| | |
| woland | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:25:27 | Message # 12 |
Інтернет-козак
| Я член Єдиного центру.
|
| |
| | |
| Korvin | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:30:30 | Message # 13 |
Полковник
| Quote (woland) Я член Єдиного центру. хм... я навіть не знаю, що сказати... за рекомендацією чи як? не ображайся, Влад, але як ти до цього дійшов? Коли ми останній раз спілкуватлися, твої позиції були "дещо" іншими. Я знаю як Гундич тягав з НУ по одному молодь з НУ, але тебе я думав це не зацепить. Не вірю, що це був свідомий вчинок, без поштовху "дружнього" плеча. НЕ ВІРЮ.
|
| |
| | |
| woland | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:35:52 | Message # 14 |
Інтернет-козак
| Схоже ти щось невірно зрозумів. Якщо тебе так хвилює це питання - пропоную зустрітись і поспілкуватись. Єдине, що скажу тут - я завжди мав, маю і матиму власну точку зору на процеси. І ніхто мені в даному сенсі не указ. Ні свого часу ректор, ні Павло Іванович, ні будь-хто інший. І тобі це прекрасно відомо. Втім, не про це мова. То здогадається хтось навіщо Жебрівському крутити "Українську платформу"?
|
| |
| | |
| либерти | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:36:20 | Message # 15 |
Полковник
 житомир
Личное дело
либерти
Дата регистрации: 06/07/2008
 Украина, житомир
| закрыть |
| Quote (Korvin) До чого це? Що продає фейс Павла Івановича? Новий політичний проект? Поділіться, плз, інфою, а то останнім часом ходити по місту не дратуючись стає все тяжче. Хлопці,п.Жебрівський як депутат ВР є дуже чесною людиною. Але в тому,що на придорожніх стендах (не знаю,як вони правильно називаються) у лозунгу " Стань будівничим власного життя" пропустили слова "мого",то вини П.І. немає. Так що не дратуйтеся,а розумійте все правильно.
Господи!Спаси нас от самих себя!
|
| |
| | |
| Korvin | Date: Пятница, 05/09/2008, 19:51:07 | Message # 16 |
Полковник
| Quote (либерти) Хлопці,п.Жебрівський як депутат ВР є дуже чесною людиною. Але в тому,що на придорожніх стендах (не знаю,як вони правильно називаються) у лозунгу " Стань будівничим власного життя" пропустили слова "мого",то вини П.І. немає. Так що не дратуйтеся,а розумійте все правильно. +1. І справді підходить: "з маленького українця починається МОЯ Велика Україна"
|
| |
| |
| Рекламные ссылки от Google AdSense.(Используются технологии UcoZ) |
|
|
|