Мають приїхати знайомі хочуть в Житомирі заночувати шукають квартиру дві кімнати на 5 спальних місць, на 24-25 число, куди чи докого звернутися можна з цим питанням, люди з росії... всім дякую за допомогу !
я думав можливо нашы жежисти у цьому бізнесі пов*язані, або мають досвід зйому чи друзів з квартирами доречі ще питання що можна порадити для відвідування в нашому місті, культурні місця, цікаві якісь !? Крім музея Корольова на думку нічого неспадає
Сообщение отредактировал crow - Пятница, 22.06.2012, 18:23:42
музей природи мабуть він не робочий, шо там іще...!? ну мають бути ж якісь місця ... Ну може вічний вогонь, тільки там мабуть за нього краще не заходити бо сміття багато, хочи іди і прибирай там а потім людей веди... Як там маєток панський в денишах давно не був...в якому він там стані !?
Покажите соборы и костел. Покажите церковь Успенскую на Подоле. Расскажите история этих храмов. Это интересно. Покажите музей Короленко на Богунии, музей Королева, повезите в гидропарк - покажите красоты там, где Гнилопять впадает в Тетерев. Пройдитесь с ними по Михайловской, заведите на рынок.
0638123427 Виктор. На НГ снимал квартиру у него. Из всех рассмотренных ранее более-менее гут. Только о цене сразу догов! А то потом скажет, что на большее. Расписку с ценой берите. Со мной фокус этот не прошел)
Мир оказался лучше, чем я о нём думал. Значит ещё не всё потеряно.
Ну че сразу афериста?это посредник.у него больше 5 квартир так сдается.я дал номер того, с кем сам сталкивался. А вообще, не парьтесь и за те же деньги в номерах королевской бочки можно переночевать.и комфортнее
Мир оказался лучше, чем я о нём думал. Значит ещё не всё потеряно.