Оливье-шоу или интересные рецепты
|
|
MasterX | Дата: Чт, 22.01.2015, 16:44:51 | Сообщение # 1226 |
Генералиссимус
Репутация:
2558
Награды: 40
Украина, Житомир
|
Та солоное, не солоне то таке...
Головне щоб коли вийшло смачно, чоловік казав, що смачно. А коли не смачно, то щоб мовачав.
А взагалі то, дівчата, не бійтесь експерементувати на кухні. Усі бліни колись були першими. Як оцей.
Сообщение отредактировал MasterX - Чт, 22.01.2015, 18:50:21 |
Offline
(Украина)
|
|
|
Tasha27 | Дата: Чт, 22.01.2015, 17:28:49 | Сообщение # 1227 |
Генерал-лейтенант
Репутация:
-243
Награды: 114
Барбадос, пляж
|
MasterX, правильный совет)
|
Offline
(Канада)
|
|
|
Vanda | Дата: Чт, 22.01.2015, 21:26:55 | Сообщение # 1228 |
Генералиссимус
Репутация:
1195
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Ukka, завтра спробую спекти Київський торт по вашому рецепту. Єдине, що мене бентежить - калорійність. Я порахувала по вказаних інгридієнтах, увесь торт виходить 10 тис. 457 кал. Завжди рахую калорійність усього, що готую, тоді знаю, скільки мені чого можна з'істи
А це 522 кал. на 100 грамів. Тоді як один мій прийом їжі не повинен перевищувати 500 кал. Не знаю, може зменшу за рахунок цукру та горіхів
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Ukka | Дата: Чт, 22.01.2015, 21:53:40 | Сообщение # 1229 |
Генерал-полковник
Репутация:
581
Награды: 122
Соединенные Штаты, LA
|
сахар не уменьшайте, безешка может не получится. возьмите вдвое меньше орехов. масло в крем тоже желательно не меньше 73%, в идеале 82.Добавлено (22 Январь 2015, 21:53:40) --------------------------------------------- можно уменьшить количество крема, его ооочень много по рецепту, на треть уменьшайте смело, это тоже понизит калорийность.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Чт, 22.01.2015, 22:12:02 | Сообщение # 1230 |
Генералиссимус
Репутация:
1195
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Цитата Ukka ( ) возьмите вдвое меньше орехов. масло в крем тоже желательно не меньше 73%, в идеале 82 Ага, зрозуміло, дякую, що так оперативно відгукнулися Значить, горіхів зменшимо удвічі і крему на третину. Масло в мене 73%, відкопала пачку в морозилці, уже яке є, таке буде. Бо я масло тільки на креми для тортів використовую, більше ні на що - для цього воно там і валялося
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Чт, 22.01.2015, 22:32:14 | Сообщение # 1231 |
Припадочная
Репутация:
11041
Награды: 654
Украина, Житомир
|
Vanda, напишете фотозвіт? Дуже цікаво.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Чт, 22.01.2015, 23:56:39 | Сообщение # 1232 |
Генералиссимус
Репутация:
1195
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Цитата mrs_HOOLIGAN ( ) напишете фотозвіт Якщо торт буде вийде таким, що не соромно людям показати, то напишу
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Пт, 23.01.2015, 16:11:06 | Сообщение # 1233 |
Припадочная
Репутация:
11041
Награды: 654
Украина, Житомир
|
Цитата Vanda ( ) Якщо торт буде вийде таким, що не соромно людям показати, то напишу Можна і без фото, можна відгуком.
Я сьогодні робила творожні кекси із рибною пастою. Спеціально для теми, але вигляд їх на фото вийшов, м"яко кажучи, хєровий. Тому відзвітую текстом. Отже на 6 кексів потрібно 2 яйці 100 гр сиру будь-якої жирності (в мене 0 % ) 2,5 ст.л. борошна 1/3 ч.л. розпушувача 0,5 ч.л. солі (як на мене, солі можна менше, бо трохи солонкуваті вийшли).
Всі ці складові розмішати та розподілити в 6 формочок, випікати при температурі 180 градусів десь півгодини (я орієнтуюсь на ступінь готовності). Поки кекси печуться, робимо пасту. Загалом-то за рецептом брали тунця, але в мене і сардина в олії згодилася на УРА! Отже, 0,5 банки сардини невеличка цибулина/зелена цибуля 1 відварене яйце за рецептом майонез, але я його замінили 1 чайною ложкою олії. Всі складові перемішати та збити блендером на пасту.
Готові кекси вийняти із форомочок і розрізати навпіл. Кожну половинку щільно промазати рибною пастою, за бажанням прикрасити та ням-ням приємного смаку!
Фото викладати не буду, бо, повторюся, фігня вийшла.
Сообщение отредактировал mrs_HOOLIGAN - Пт, 23.01.2015, 16:13:08 |
Offline
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пт, 23.01.2015, 18:03:01 | Сообщение # 1234 |
Генералиссимус
Репутация:
1195
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Цитата mrs_HOOLIGAN ( ) творожні кекси із рибною пастою Звучить неймовірно... А мій торт завершився фіаско. В рецепті всі інгредієнти поділила навпіл, але чомусь борошно пропустила. Отже, коржі не вийшли.. Борошна було забагато, безе впало. Кулінарна трагедія) Тому вирішила втішитися оригіналом - київським тортом, на щастя, фірмовий рошенівський магазин недалеко. Але дорога туди пролягала через ринок, де побачила у бабки домашнє козине молоко (якого фанат). Його і ум'яла зі шматком чорного хліба. Тож я сьогодні без торта Тепер сиджу і думаю, які на смак будуть йогурти і сир з козиного молока
|
Offline
(Украина)
|
|
|
yulyayulya | Дата: Пт, 23.01.2015, 19:44:26 | Сообщение # 1235 |
тролль в законе
Репутация:
1359
Награды: 113
Украина, Житомир
|
Ванда, есди ешь молоко то и творог нормально пойдет. У меня свекровь делает. Но я его есть не могу, как и молоко пить. Ощущаю привкус даже я бы назвала аромавкус козы. Нет он не воняет, свекровь козу всегда моет перед дойкой и впринципе так и от других коз, пробую молоко или творог и ощущаю во рту привкус который мозг ассоциирует с запахом козла...бе-е.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пт, 23.01.2015, 22:11:04 | Сообщение # 1236 |
Генералиссимус
Репутация:
1195
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Цитата yulyayulya ( ) во рту привкус который мозг ассоциирует с запахом козла.. Юля, навіть якщо воно і смердить козлом, я цього не знаю, бо козлів нюхати не доводилося)) Коли я відкрила пляшечку трохи відчула якийсь кислуватий запах, чимось на гусячий жир схожий. Це і є козел? Але потім, коли перелила молоко, процідила, підігріла все було Ок) Не парне, звичайно, але непогане.
Я знаю, що в людей є така непереносимість і вона дуже поширена - мої батьки козиного молока також не переносять, тому вмовити їх завести козу ніяк не виходить
Щодо йогуртів, сирів - в неті пишуть, що з козиного молока йогурт не густішає, як з коровячого.. А я звикла, що у домашньому йогурті ложка стоїть
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Arina1985 | Дата: Вс, 27.12.2015, 16:55:09 | Сообщение # 1237 |
Генерал-лейтенант
Репутация:
1022
Награды: 53
Украина, Житомир
|
Хотелось бы на новогодние праздники приготовить что-то новенькое. Может кто-то поделиться секретами вкусняшек?
Могу посоветовать легкий и вкусный салатик.
Берем: 1. лук - 1 шт.; 2. отварная морковь - 2-3 шт. 3. вареные яйца - 4-5 шт. 4. консервированная кукуруза - 1 банка. 5. майонез, соль, приправы - по вкусу. Все нарезается кубиками, кроме кукурузы естественно Лично я еще лук немного мариную, но можно этого и не делать. Нарезанные продукты смешиваем, добавляем майонез, солим-приправляем и кушаем. Приятного аппетита.Добавлено (27.12.2015, 16:55:09) --------------------------------------------- Или может кто-то поделиться, что будет ставить на новогодний стол, можно без рецептов. Чтоб на мыслю натолкнуть.
Красиво смотрится мясо по-французски, делали запеченный картофель, фаршированный фаршем (тавтология, но куда денешься ), нравятся всякие канапешки....
|
Offline
(Украина)
|
|
|
yulyayulya | Дата: Вс, 27.12.2015, 17:51:46 | Сообщение # 1238 |
тролль в законе
Репутация:
1359
Награды: 113
Украина, Житомир
|
Цитата Arina1985 ( ) Берем: 1. лук - 1 шт.; 2. отварная морковь - 2-3 шт. 3. вареные яйца - 4-5 шт. 4. консервированная кукуруза - 1 банка. 5. майонез, соль, приправы - по вкусу. А якщо туди добавити ще крабові палички, та для більшої кількості картоплину - то отримаєм те що моя дочка крабовьє (від слова олів'є) називає.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Вс, 27.12.2015, 17:54:22 | Сообщение # 1239 |
Генералиссимус
Репутация:
6192
Награды: 666
Украина, Житомир
|
yulyayulya, о! хороший рецепт
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Вс, 27.12.2015, 18:07:25 | Сообщение # 1240 |
Припадочная
Репутация:
11041
Награды: 654
Украина, Житомир
|
картопля, цибуля, морква, олія, молоко, вода, сіль, перець, мультиварка - тушкування. нічого особливого, але дуже смачно.
Сообщение отредактировал Сalikusu - Вс, 27.12.2015, 18:17:39 |
Offline
(Нидерланды)
|
|
|
bda | Дата: Вс, 27.12.2015, 19:02:09 | Сообщение # 1241 |
Генерал-майор
Репутация:
-670
Награды: 12
Украина, Житомир
|
Цитата Arina1985 ( ) Или может кто-то поделиться, что будет ставить на новогодний стол, Утка с яблоками (или апельсинами) в пиве - ежегодно;)
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Вс, 27.12.2015, 22:07:45 | Сообщение # 1242 |
Припадочная
Репутация:
11041
Награды: 654
Украина, Житомир
|
Цитата Arina1985 ( ) Или может кто-то поделиться, что будет ставить на новогодний стол, можно без рецептов. Чтоб на мыслю натолкнуть. коньяк, водка, вермут, шампанское.
|
Offline
(Нидерланды)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 27.12.2015, 22:35:09 | Сообщение # 1243 |
Генералиссимус
Репутация:
1195
Награды: 137
Украина, Житомир
|
...а от я хочу на НР пончиків з м'ясом і наполеон від Фьодоровни з в. Московської, пардон Небесної сотні, що біля Універмага. Це мій улюблений наполеон, тому замовлю в неї в Київ.. бо у рошена і всіх решта такий відстійний наполеон
Сообщение отредактировал Vanda - Вс, 27.12.2015, 22:35:52 |
Offline
(Украина)
|
|
|
MasterX | Дата: Вс, 27.12.2015, 23:12:47 | Сообщение # 1244 |
Генералиссимус
Репутация:
2558
Награды: 40
Украина, Житомир
|
Цитата Vanda ( ) бо у рошена і всіх решта такий відстійний наполеон У нас в Житомире из тортов массового производства ТМ Вацак неплохие "Наполеоны" печет. Сеть магазинов с ихней продукцией уже давненько в Житомире есть. Не знаю или они в Киеве, но если есть полюбившийся частный кондитер, которому вы доверяете - у него, скорее всего, лучше...
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Вс, 27.12.2015, 23:26:13 | Сообщение # 1245 |
Генералиссимус
Репутация:
1195
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Цитата MasterX ( ) но если есть полюбившийся частный кондитер, которому вы доверяете - у него, скорее всего, лучше... От цій бабці й довіряю, ще зі студентських років підсіла на її наполеони, і ніяк злізти не можу)) У всіх інших креми наполеона містять жир або його еквіваленти, а тут легкий, заварний. Вацаки чомусь не пішли мені, не смакують(( хоча більшість знайомих купують і хвалять.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
MasterX | Дата: Вс, 27.12.2015, 23:30:09 | Сообщение # 1246 |
Генералиссимус
Репутация:
2558
Награды: 40
Украина, Житомир
|
Цитата Vanda ( ) Вацаки чомусь не пішли мені, не смакують(( хоча більшість знайомих купують і хвалять. Це тому, що ви наполеони Федорівни за еталон якості прийнялии. До гарного швидко звикаєш.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 28.12.2015, 09:00:56 | Сообщение # 1247 |
Генералиссимус
Репутация:
6192
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Vanda, а що заважає самій спекти? Простіше наполеона торта нема.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пн, 28.12.2015, 12:27:44 | Сообщение # 1248 |
Генералиссимус
Репутация:
1195
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Цитата Hoakina ( ) Vanda, а що заважає самій спекти? Простіше наполеона торта нема. Нічого, зараз печу медовик на корпоратив :) Але з наполеоном багато ньюансів, що роблять недоцільним домашнє приготування. Моя порція домашнього торту 100 гр. в силу схильності до зайвої ваги. Тому, коли я печу торт, я зїдаю ці сто грамів, а решту ділю на порції і заморожую в морозилці. А наполеон має заварний крем чи то на молоці чи то на воді, тобто взагалі не підлягає заморожуванню. Що я буду з рештою робити? А так купила у Федорівни четвертинку торта і не парюся..
Сообщение отредактировал Vanda - Пн, 28.12.2015, 12:29:44 |
Offline
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 28.12.2015, 13:56:55 | Сообщение # 1249 |
Генералиссимус
Репутация:
6192
Награды: 666
Украина, Житомир
|
Цитата Vanda ( ) А так купила у Федорівни четвертинку торта і не парюся.. не знаю, чи та це продавчиня чи ні, але ми колись теж купували там торт наполеон. Поки одного разу не прийшлось забирати його в продавчині вдома. Що Вам сказать... перехтілось зразу їсти торти з Московської.Добавлено (28.12.2015, 13:56:55) ---------------------------------------------
Цитата Vanda ( ) в силу схильності до зайвої ваги Ви вже до того себе заморили, що на НР хочете пончиків з м*ясом. А життя одне, гріх так недоїдати
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Пн, 28.12.2015, 14:39:08 | Сообщение # 1250 |
Припадочная
Репутация:
11041
Награды: 654
Украина, Житомир
|
Дівчата, а хтось робив брауні? Бажано, щоб без борошна.
|
Offline
(Украина)
|
|
|