События в Украине
|
|
3DSchuminator | Дата: Пн, 25.08.2014, 13:43:46 | Сообщение # 1026 |
Генералиссимус
Награды: 291
Украина, Житомир
|
Artmaker, я знаю только одно, если и придется воевать (а четвертая волна мобилизации не выглядит такой уж фантастической), то это я буду делать точно не за тебя. а за кого именно - я знаю. против кого тоже хорошо знаю. этого достаточно.
Сообщение отредактировал 3DSchuminator - Пн, 25.08.2014, 13:46:21 |
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пн, 25.08.2014, 13:45:16 | Сообщение # 1027 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата kon10 ( ) А что мешает сейчас идти воевать? Це вже не твоє свиняче діло.
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Пн, 25.08.2014, 13:46:57 | Сообщение # 1028 |
Генералиссимус
Награды: 222
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS ( ) Не треба приділяти стільки уваги моїй персоні. TarasS, я б і не приділяв, але ж ти - саме пи...ливе пихате опудало, яке я бачив на ЖЖ, - сам "сором’язлив" припідняв завісу над історією свого славного роду "великих воїнів", але далі розповідати не став. Гадаю, є на то свої причини))))))))))))))))0
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пн, 25.08.2014, 13:55:56 | Сообщение # 1029 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата 3DSchuminator ( ) Artmaker, я знаю только одно, если и придется воевать, то это я буду делать точно не за тебя. Цей тип в разі окупації у своєму ганделику одразу ж відкриє кабаре "для офицеров ЖНР из Гудермеса и Сыктывкара". Добавлено (25 Август 2014, 13:55:56) ---------------------------------------------
Цитата Artmaker ( ) TarasS, я б і не приділяв, але ж ти - саме пи...ливе Якщо вже на те - "найпи...ливіше" , а не "саме пи...ливе".
Вивчи хоч одну мову, нещастя!
|
(Украина)
|
|
|
HOOLIGAN | Дата: Пн, 25.08.2014, 13:59:33 | Сообщение # 1030 |
тырнет-хулиган
Награды: 1116
Украина, Матоязычная часть населения
|
Цитата kon10 ( ) За что или за кого воевать? т.е. ты против войны против террористов(читай оккупантов из россии)??? Цитата kon10 ( ) идти бомбить украинские города, алень, я тебе предлагал не за россию воевать же! Цитата kon10 ( ) мирных жителей и людей, которые стоят за свою идею. где они стоят?Цитата kon10 ( ) За олигархов, которые 23 года нас обворовывали, за них я должен идти воевать? а за какой хрен вы стояли на Майдане против народа Украины?Цитата kon10 ( ) Объясни. а смысл???
|
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пн, 25.08.2014, 14:17:21 | Сообщение # 1031 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата HOOLIGAN ( ) так хуле ты, мусор, не пойдёшь??? Воно чекає, коли Житомир буде захоплено бандою "Бєса" - щоб козирнути йому і радісно заверещати: "здравьжела, тырьщь полковник!!!"
|
(Украина)
|
|
|
leon_zh | Дата: Пн, 25.08.2014, 15:13:04 | Сообщение # 1032 |
Рядовой
Награды: 9
Украина, Житомир
|
Цитата garold ( ) Так и скажи засцал! А вы почему не воюете?
|
(Украина)
|
|
|
garold | Дата: Пн, 25.08.2014, 15:44:27 | Сообщение # 1033 |
Генералиссимус
Награды: 232
Украина, Zhitomir
|
Цитата leon_zh ( ) А вы почему не воюете? Повестку жду,а когда она придёт,я как вы прятаться не буду!
|
(Украина)
|
|
|
leon_zh | Дата: Пн, 25.08.2014, 15:48:22 | Сообщение # 1034 |
Рядовой
Награды: 9
Украина, Житомир
|
Цитата garold ( ) Повестку жду,а когда она придёт,я как вы прятаться не буду! А с чего Вы решили, что я прячусь?
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Пн, 25.08.2014, 15:52:02 | Сообщение # 1035 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS ( ) Цей тип в разі окупації у своєму ганделику одразу ж відкриє кабаре "для офицеров ЖНР TarasS, є в мене передчуття, що ти нащадок славних полячків, що при фашистах поліцаями служили, не дарма мабуть окупації забути не можеш))) Цитата TarasS ( ) Якщо вже на те - "найпи...ливіше" ОТУТ Я З ТОБОЮ ЗГОДЕН НА ВСІ 100! Найпи...ливіше ти і є!))))))))))))))))))))))
Сообщение отредактировал Artmaker - Пн, 25.08.2014, 15:53:22 |
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Пн, 25.08.2014, 16:32:02 | Сообщение # 1036 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) TarasS, є в мене передчуття, що ти нащадок славних полячків, що при фашистах поліцаями служили... При яких фашистах, італійських? Закрий вже хавало безграмотне. Тут теми для серйозних обговорень - а не для кривляння покемонів.
"Бенеш їде у Мюнхен": чітко і по полицях.
http://www.charter97.org/ru/news/2014/8/25/112617/
Сообщение отредактировал TarasS - Вт, 26.08.2014, 12:49:39 |
(Украина)
|
|
|
kolvich | Дата: Пн, 25.08.2014, 18:58:05 | Сообщение # 1037 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Zhitomir
|
Отечественная война. Что должен сделать Порошенко http://hvylya.net/analytics/politics/otechestvennaya-voyna-chto-dolzhen-sdelat-poroshenko.html Трудно не согласиться.
Сообщение отредактировал kolvich - Пн, 25.08.2014, 18:58:57 |
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Пн, 25.08.2014, 19:57:20 | Сообщение # 1038 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS ( ) Тут теми для серйозних обговорень - а не для кривляння покемонів. Вибачте, пане TarasSе, я ж з початку не зрозумів, а от тепер бачу! Не буду заважати важливій і конче потрібній справі , ОБГОВОРЮЙТЕ!!! Гадаю, ще місяць-два обговорень і Україну буде врятовано! А що на фронт ОПІЗДАЄТЕ, так то дарма, ваші таланти на ЖЖ більш потрібні - будете казати: Вибачте, ЗАПІЗДИВСЯ!)))))))))))))))))))
|
(Украина)
|
|
|
lakmus | Дата: Пн, 25.08.2014, 20:19:15 | Сообщение # 1039 |
Генералиссимус
Награды: 157
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) Вот и подошли к сути вопроса! Ну и за кого/что воевать? Какие будут варианты?
На злобу дня:
Вам, проживающим за оргией оргию, имеющим ванную и теплый клозет! Как вам не стыдно о представленных к Георгию вычитывать из столбцов газет?! .... Вам ли, любящим баб да блюда, жизнь отдавать в угоду?! Я лучше в баре блядям буду подавать ананасную воду!
Сообщение отредактировал lakmus - Пн, 25.08.2014, 20:21:02 |
(Финляндия)
|
|
|
krismesa | Дата: Пн, 25.08.2014, 20:56:01 | Сообщение # 1040 |
Генерал-лейтенант
Награды: 16
Украина, житомир
|
незнаю-что делать с этим списком!!!!! один донецкий ублюдок ,с которым я препираюсь уже не первый день опубликовал список Без сарказма!!!!!Вы там из Житомира!!!!! может кому есть передать люди волнуются переживают!!!!! Может не знают!!!!!Украинские журналисты выложили список опознанных украинских военнопленных, в званиях от рядового до подполковника.
Белый Дмитрий Юрьевич, город Новоград-Волынский, В/Ч 30 омбр. Литвинюк Александр Александрович, село Пашутинок Хмельницкой области, В/Ч 30 омбр. Соловей Алексей Валентинович, город Новоград-Волынский, В/Ч 30 омбр. Сергийчук Дмитрий Владимирович, село Кириловка Житомироской обл, В/ Ч 30 омбр. Шэка Сергей Викторович, город Новоград-Волынский, В/Ч 30 омбр. Кильницкий Владимир Николаевич, город Новоград-Волынский, В/Ч 30 омбр. Циклаур Александр Шотаевич, село Михайлочка Хмельницкой области, В/Ч 30 омбр. Лановой Роман Владимирович, село Оконск Волынской области, В/Ч 30 омбр. Иванов Юрий Васильевич, город Ровно, В/Ч 30 омбр. Цёпа Тарас Иванович, город Ровно, В/Ч 30 омбр. Рищиковец Леонид Сергеевич, село Луко, Ровенской области, проживает в город Кузнецовск, 2-й бат ТРО город Ровно. Матюх Александр Николаевич, село Бутово, Ровенской области, проживает в город Ровно, Мойновская 39. 2-й бат ТРО город Ровно. Власюк Олег Александрович, город Новоград-Волынский, 30 ОМБР. Букия Юрий Зурабович, село Брани, Гороховского р-на, Волынской области, 51 ОМБР Антипчук Алексей Иванович, город Новоград-Волынский, 30 ОМБР. Туганбаев Сергей Байжанович, уроженец село Растов, Киевской области, 30 ОМБР Морской Виктор Николаевич, город Киев, 30 ОМБР. Зайнчковский Сергей Иосипович, село Грушки Житомирской области, 30 ОМБР. Подполковник 51-й бригады Владимир Сахневич.Добавлено (25 Август 2014, 20:56:01) --------------------------------------------- это список военнопленных-
|
(Украина)
|
|
|
chlor1 | Дата: Пн, 25.08.2014, 21:41:49 | Сообщение # 1041 |
Генералиссимус
Награды: 170
Украина, житомир, на околицi
|
Петро Порошенко досрочно распустил Верховную раду...
|
(Чешская Республика)
|
|
|
Yur4ik61 | Дата: Пн, 25.08.2014, 21:44:54 | Сообщение # 1042 |
Генералиссимус
Награды: 92
Украина, Zhitomir
|
Свирид Опанасович36 мин. · Киев · Доклад діда небайдужим громадянам. Настоящим сообщаю, шо дід щойно благополучно повернувся з Донеччини, де провів кілька незабутніх днів. Дід знову займає бойовий пост сільського обозреватєля міжнародних новин і, кажеться, воврем’я, бо і за міровими лідерами глаз да глаз нужен, та і внутрішніх панікйорів пора лікувати ломакою. Розпустилися. Деталі перебування на сході дід розказувать не збираєцця, бо воєнну тайну ще ніхто не відміняв. Але коєшо сказати потрібно: 1. Ранком дід іще був у Маріуполі і по дорозі не раз зв’язувався із маріупольськими знайомими. Панічні чутки про штурм Маріуполя лунали в основному з-поза меж цього прекрасного міста. Ці чутки вирячивши очі натхненно поширювалися нашими ворогами і корисними ворогу ідіотами. (звиняйте, інших слів не підберу). 2. За спостереженнями діда, контрольовані АТО території надійно охороняються щільною мережею блок-постів та секретів з системою оперативного сповіщення. В самому Маріуполі, та в околицях потужні гарнізони, які готові відбити будь-яку атаку. Розвідка тоже не дрімає. 3. Те, що відбувалося протягом останніх днів в зоні АТО, а саме: спроби контрнаступів сепаратистів, задіяння в боях регулярних частин російської армії, а також розгорнута на цьому тлі інформаційна кампанія означають лише одне - намагання будь-якими засобами посилити переговорні позиції Хуйла на завтрашній зустрічі з Порохом у Мінську. Це і є та зона турбулентності, про яку попереджав дід, просячи пасажирів не панікувати і сидіти спокійно. 4. Як дід і сподівався, українська Армія виявилася готовою до подібного розвитку подій і діяла оперативно та професійно. При тому, дід нагадує, що останнім часом наша Армія має справу з російською армійською елітою. Наприклад, із 76-ю Псковською десантно-штурмовою дивізією. Яку Хуйло 18 серпня нагородив орденом Суворова. За багатовіковими російськими військовими традиціями, нагородження дивізій відбувається лише у випадку, коли вони несуть великі людські втрати. І частіше за все, коли треба підсолодити гіркоту поразок. Якщо не вірите, перевірте як нагороджувалися орди Тухачевського і Будьоного у 1920 році, коли вони вигребли епічних піздюлін від об’єднаного польсько-українсько-білоруського війська. Або як щедро поливав нагородами Сталін дивізії Червоної Армії у 1939 році, коли вони безсило і несучи страшні втрати топталися на фінському кордоні. Нагородження Псковської дивізії із цієї ж серії. 5. Сьогоднішня ніч і завтрашній день можуть бути особливо відповідальними, бо Хуйлу конче потрібні яскраві воєнні перемоги “сепаратистів”. Хай навіть і вигадані. Дід просить небайдужих громадян не піддаватися панічним чуткам і не розповсюджувати дезінформацію. Наша Армія свій обов’язок знає і готова до будь-яких несподіванок. Хто не може помагати Армії, прошу принаймні їй не заважати дурним пащекуванням і плітками. 6. Настрої серед цивільного населення Донеччини неоднозначні, але сепаратистів підтримує явна меншість. Донеччани на звільнених територіях, звичайно, гімн України хором не співають і масово свої машини українським прапором не прикрашають (хоча є й такі), однак сепаратистами вже ситі по горло. З ними потрібно спокійно розмовляти, дослухатися до їхніх аргументів, терпляче пояснювати свою позицію. 7. Практично по всьому шляху слідування діда туді й назад (а дід їхав різними маршрутами – всього близько 1900 км) око приємно радували поля з зібраним врожаєм, або поля, де якраз врожай збирають. Голоду не буде. Хто розпускає панічні чутки, той або ворог України, або ідіот (знову ж таки, звиняйте). 8. Щодо завтрашньої зустрічі Пороха з Хуйлом – в інтернеті розповсюджується стаття нєбезізвесного Ілларіонова. Можете почитати, але знайте – дід категорично не погоджується з більшістю його висновків. Розклад сил і позицій світових гравців зовсім не такий, як Ілларіонов розказує. А ситуація, в яку загнав себе Хуйло значно гірша. Через це вона непроста й для нас, бо Хуйло від безвиході здатен повністю злетіти з катушок. Але ми все одно переможемо, в цьому не може бути жодних сумнівів. Детальніше про розклади і вірогідні наслідки завтрашньої зустрічі дід напише вранці, бо з дороги трохи стомився. В будь-якому випадку – зберігаємо бадьорий бойовий дух, помагаєм Армії і нещадно пиздим панікйорів та істєрічок. І слєдім, щоб віздє парядок був, нахуй! А не те, шо січас. І да... Дід вже трохи скучив за вами, тому своє місце в бойовому строю на фб займає не без задоволення. Все буде харашо
|
(Украина)
|
|
|
chlor1 | Дата: Пн, 25.08.2014, 21:52:08 | Сообщение # 1043 |
Генералиссимус
|
Вибори нового парламенту - 26.10.2014
|
(Чешская Республика)
|
|
|
Yur4ik61 | Дата: Пн, 25.08.2014, 22:05:39 | Сообщение # 1044 |
Генералиссимус
Награды: 92
Украина, Zhitomir
|
Сообщение отредактировал Yur4ik61 - Пн, 25.08.2014, 22:06:18 |
(Украина)
|
|
|
3DSchuminator | Дата: Пн, 25.08.2014, 22:17:02 | Сообщение # 1045 |
Генералиссимус
Награды: 291
Украина, Житомир
|
Цитата chlor1 ( ) Вибори нового парламенту - 26.10.2014 Электронное правительство 80-го левела: когда Президент распускает парламент сообщением в Твиттере Gregory Zhygalov
|
(Украина)
|
|
|
chlor1 | Дата: Пн, 25.08.2014, 22:20:24 | Сообщение # 1046 |
Генералиссимус
|
Цитата 3DSchuminator ( ) Электронное правительство 80-го левела Сейчас по ТВ транслируют.
|
(Чешская Республика)
|
|
|
wowa | Дата: Вт, 26.08.2014, 00:51:18 | Сообщение # 1047 |
Генералиссимус
Награды: 60
Германия, Житомир
|
Админ , почему ты удаляешь мои видео? Это бессмысленно , они всё равно всплывают в соц.сетях и уже на следующий день их комментируют украинцы , пускай и под другим соусом . Это не важно . Правда о том , кто на самом деле бомбит Донбасс просачивается . Ты не находишь странным то , что жители Донбасса совершенно чётко знают кто это делает , а в украинских сми спихивают всё на сепаратистов?Добавлено (26 Август 2014, 00:51:18) ---------------------------------------------
Цитата wowa ( ) Ты не находишь странным то , что жители Донбасса совершенно чётко знают кто это делает , а в украинских сми спихивают всё на сепаратистов? Объясню почему на Донбассе знают кто бомбит их города . Ополчение состоит из местных жителей , которым эти бомбёжки не нужны . Им незачем подвергать своих близких опасности и рушить инфраструктуру государства , которое они хотя создать . Другое : так , как они все местные , тот , как думаете не нашлось бы среди них пару десятков ( а то и сотен) людей , которые не смогли бы молчать зная , что именно их товарищи убивают мирных жителей ? Так видите таких не находится . А вот украинская армия на против , не имеет тесных связей с населением и вся инфа течёт обминая и их, прямо вам в мозг , приятного аппетита.
|
(Германия)
|
|
|
aaa777 | Дата: Вт, 26.08.2014, 01:27:44 | Сообщение # 1048 |
Генерал-майор
Награды: 7
Украина, Житомир
|
Цитата wowa ( ) так , как они все местные Из Германии прям так видно ?
|
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 26.08.2014, 02:07:03 | Сообщение # 1049 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Цитата lakmus ( ) На злобу дня:Вам, проживающим за оргией оргию, имеющим ванную и теплый клозет! Как вам не стыдно о представленных к Георгию вычитывать из столбцов газет?! .... Вам ли, любящим баб да блюда, жизнь отдавать в угоду?! Я лучше в баре блядям буду подавать ананасную воду! lakmus, в тему! Пожалуй продолжу:
Всем болтунам, чрезмерно возбуждённым темой войны, посвящается
Говорить о войне взахлёб Повадились нынче многие. На войне хорошо… когда пуля в лоб, Хуже, когда оторваны ноги…
Когда рядом твой друг горит живьём… Пуст «рожок», как глаза генералов, А тебя со всех сторон «зверьё» Окружает стаей шакалов…
Ещё хуже, когда плюют тебе в след, Те, кого ты пришёл защищать… Когда жалости в сердце давно уже нет, Когда разучился прощать…
Но всего несносней, когда поймёшь, Что война, по-сути, это - Ложь помноженная на ложь И болтунами воспетая. Равняйсь! Смирно! Господа болтуны! Слушай боевой приказ, вашу мать! Возбуждает тема войны? На пле-е-е-чо! И МАРШ ВОЕВАТЬ!!!
|
(Украина)
|
|
|
Flint2000 | Дата: Вт, 26.08.2014, 02:11:14 | Сообщение # 1050 |
Генерал-полковник
Награды: 70
Украина, Житомир
|
Цитата wowa ( ) Админ , почему ты удаляешь мои видео? тому що ти дибіл і не можеш прочитати правила
|
(Украина)
|
|
|