український патріотизм
|
|
woland | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:04:28 | Сообщение # 101 |
Інтернет-козак
Награды: 37
Украина, Житомир
|
Quote (Makar) нация – это совокупность граждан одного государства. Друже мій, з якого носа ви це виколупали? Сукупність громадян однієї держави є її населення. А нація (за Вікіпедією) є: Політична спільнота громадян певної держави — політична нація. Часто вживається як синонім терміну держава, коли мається на увазі її населення, наприклад для посилання на «національні» університети, банки та інші установи. Етнічна спільнота (етнос) з єдиною мовою і самосвідомістю (як особистим відчуттям «національної ідентичності» так і колективним усвідомленням своєї єдності і відмінності від інших). У цьому значенні фактично є синонімом терміну народ. http://uk.wikipedia.org/wiki/Нація
|
(Украина)
|
|
|
KAPJICOH | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:08:01 | Сообщение # 102 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Quote (woland) Так. Але кожен з них (єврей, грузин, вірмен, українець, росіянин) б'є себе в груди і каже - я американець. Як Ви думаєте, багато з форумчан так можуть (даруйте за матюк) самоідентифікувати себе? Багато з нас вивісили у вікні державні прапори 24 серпня? Проблема не в національності, не в крові, а у самоідентифікації. Їде негр у вишиванці у львівському трамваї і читає газету “За вільну Україну”. Чоловік із села, побачивши це, не витримує: - Скажіть, а ви вмієте читати по-українськи? - Звісно... - І розумієте українську? - Розумію, адже я – щирий українець. - А я тоді хто? - Не знаю... З вигляду – або жид, або москаль.
|
(Германия)
|
|
|
Passionar | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:09:57 | Сообщение # 103 |
РЕАЛИСТ
Награды: 801
Украина, Житомир
|
Quote (Aziat) Наші нацики готові ввергнути країну куди завгодно аби не із Росією. Отдельные готовы, но ментально "неспромождны". Отсюда и нервозность в заявлениях. Пускай зудят - они не мешают.
|
(Украина)
|
|
|
Makar | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:14:24 | Сообщение # 104 |
Рядовой
Награды: 0
Украина, Киев
|
Quote (woland) Друже мій, з якого носа ви це виколупали? Конечно же не с Вашего,уважаемый... На́ция (от лат. natio — племя, народ) — социально-экономическая, культурно-политическая и духовная общность людей, сложившаяся в результате становления государства... Так,что в моем предыдущем определении неправильно...! Выколупайте пожалуйсто...
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
woland | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:18:06 | Сообщение # 105 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Цитую: Quote (Makar) нация – это совокупность граждан одного государства... і Quote (Makar) социально-экономическая, культурно-политическая и духовная общность людей різницю бачите? З другим твердженням я згоден. Перше... таки-дійсно належить, перепрошую, Вашому носу
|
(Украина)
|
|
|
KAPJICOH | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:22:33 | Сообщение # 106 |
Генералиссимус
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Quote (woland) Українська національна ідея не може вносити розкол у суспільство за визначенням. Це є об'єднавчий фактор. Інша справа, що нам штучно нав'язали різні розуміння як цього явища, так і взаємосприйняття. Вспомни награждение Шухевича званием героя. Это не вносит раскол? Вступление в НАТО - не вносит? Стремительная украинизация языкового пространтства. Немало народу воспринимает это в штыки. Нельзя вот так с наскока решать такие важные проблемы.
|
(Германия)
|
|
|
Makar | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:28:56 | Сообщение # 107 |
Рядовой
Украина, Киев
|
Quote (KAPJICOH) Немало народу воспринимает это в штыки. Нельзя вот так с наскока решать такие важные проблемы. 100%,...Возникает вопрос, откуда ноги ростут ,кто все эти каши заваривает,и.т.д...???
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
Passionar | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:35:43 | Сообщение # 108 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Makar, беда в том, что пока будут выяснять страна может не выдержать, а там уже будет все равно. Было уже.
|
(Украина)
|
|
|
abm | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:39:21 | Сообщение # 109 |
Сержант
Российская Федерация, Москва
|
український патріотизм - это поддержка "демократии" в Грузии?
|
(Российская Федерация)
|
|
|
woland | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:45:35 | Сообщение # 110 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Quote (KAPJICOH) Вспомни награждение Шухевича званием героя. Это не вносит раскол? Вступление в НАТО - не вносит? Стремительная украинизация языкового пространтства. Немало народу воспринимает это в штыки. Нельзя вот так с наскока решать такие важные проблемы. Хм.. суто гіпотетично. Якби ці питаня постали не заарз, а скажімо у 1991-98рр. Ти б звернув на них увагу? Яка була б реакція? Візьму на себе сміливість стверджувати, що інша. Просто інформаційний суверенітет України порушено. Нам потрібно сами х же себе переконувати у тому, що ми не козли, що Україна - суверенна держава, і що герої України - таки її герої, а національні інтереси - це наші національні інтереси. Це відповідь на твоє питання.Добавлено (26/08/2008, 20:45:35) ---------------------------------------------
Quote (abm) український патріотизм - это поддержка "демократии" в Грузии? Український патріотизм - це (у тому числі) і розуміння стратегічних загроз існуванню держави, а відтак їх ліквідація. Ворог мого ворога - мій друг.
|
(Украина)
|
|
|
Makar | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:46:54 | Сообщение # 111 |
Рядовой
Украина, Киев
|
Quote (Passionar) беда в том, что пока будут выяснять страна может не выдержать, а там уже будет все равно. Было уже Так мы все равно бессильны что-либо сделать..хоть даже и на этом форуме формируется общественное мнение,но это же капля в море...поговорили,поужинали,да с утра за станок...каждый по своим делам... Конечно войны были и будут...жаль,что их начинают единицы,а заканчивают миллионы...
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
abm | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:51:59 | Сообщение # 112 |
Сержант
|
Quote (woland) Український патріотизм - це (у тому числі) і розуміння стратегічних загроз існуванню держави, а відтак їх ліквідація. Ворог мого ворога - мій друг. Разумное - это вступление в НАТО (а Конституция как?), или это поддержка Крымских татар? А может в будущем отдача станции в Мукачево (силам НАТО) ? Это патриотизм? Или посылка солдат в Ирак и Косово?
|
(Российская Федерация)
|
|
|
Passionar | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:53:33 | Сообщение # 113 |
РЕАЛИСТ
Украина, Житомир
|
Quote (Makar) Так мы все равно бессильны что-либо сделать Ну почему бессильны, если Quote (Makar) их начинают единицы,а заканчивают миллионы... Значить не такие уж и бессильные. Безусловно, радикалы и экстремисты постоянно дергают людей, но потом ими же и уничтожаются!
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Вт, 26.08.2008, 20:58:51 | Сообщение # 114 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Quote (abm) Разумное - это вступление в НАТО так. Quote (abm) (а Конституция как?) Значно краще, ніж у випадку ЧФ РФ - шляхом референдуму. Quote (abm) или это поддержка Крымских татар? Не пересмикуй причину з наслідком. Це для татар важлива підтримка Києва. Quote (abm) А может в будущем отдача станции в Мукачево (силам НАТО) ? А-а, ну тоді разом з Морем Нектару з Місяця. Ну. і ще Львів їм у придачку. Маячня. Quote (abm) Или посылка солдат в Ирак и Косово? 1. Вони там так чи інак є. 2. Вони там з власної волі. 3. Колективна безпека окрім прав і гарантій несе собою і відповідальність. Добробут цілої Нації вагоміший.
|
(Украина)
|
|
|
abm | Дата: Вт, 26.08.2008, 21:25:45 | Сообщение # 115 |
Сержант
|
woland, а если народ Украины не хочет в НАТО? а если народ Украины считает что ЧФ обеспечивает безопасность Украины? Вы жестко осуждаете РФ за псевдо оккупацию Грузии, а Ирак с Косово это какие случаи? Говорят о псевдо русской угрозе Крыму, только кто там занимается захватом участков, кто там несет не стабильность? Хотя да, Вы же заметили : Ворог мого ворога - мій друг.
Сообщение отредактировал abm - Вт, 26.08.2008, 21:26:13 |
(Российская Федерация)
|
|
|
Іван | Дата: Вт, 26.08.2008, 21:32:29 | Сообщение # 116 |
Генерал-лейтенант
Награды: 8
Украина, Житомир
|
Далі тут відбувається вже не дискусія а казнащо. Дана тема розкрита на перших трьох сторінках, ви мало того шо починаєте повторюватися, але й пишете відверту брехню, особливо з визначенням Націїї та національної ідеї. Для чого то робиться чи то з небажанням перечитувати всі повністю коментарі чи то з відвертим намаганням маніпуляції з-за нестачою знань в даній темі. Бо дехто хоче показати, що він фахівець у будь якій галузі, а результат потім - відомо який.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
woland | Дата: Вт, 26.08.2008, 21:39:50 | Сообщение # 117 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Quote (abm) а если народ Украины не хочет в НАТО? Народ України або буде в НАТО або буде народністю РФ. Quote (abm) а если народ Украины считает что ЧФ обеспечивает безопасность Украины? Абсурд. Quote (abm) а Ирак с Косово это какие случаи? Якщо Ви хочете мою особисту позицію - так, я засуджую обидва випадки (Ірак - менше, Косово - більше). Що далі?
|
(Украина)
|
|
|
abm | Дата: Вт, 26.08.2008, 21:48:33 | Сообщение # 118 |
Сержант
|
Quote (woland) Народ України або буде в НАТО або буде народністю РФ. А Конституция, а внеблоковый статус? Может быть для Вас и да.Quote (woland) Якщо Ви хочете мою особисту позицію - так, я засуджую обидва випадки (Ірак - менше, Косово - більше). Що далі? Дальше ничего
|
(Российская Федерация)
|
|
|
Іван | Дата: Вт, 26.08.2008, 21:53:32 | Сообщение # 119 |
Генерал-лейтенант
Украина, Житомир
|
Quote (abm) А Конституция, а внеблоковый статус? Скажіть, ви читали нашу Конституцію?
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
Aziat | Дата: Вт, 26.08.2008, 21:56:17 | Сообщение # 120 |
Генерал-полковник
Награды: 68
Монголия, Улан-Батор
|
Quote (Іван) Дана тема розкрита на перших трьох сторінках З національною ідеєю так і не визначилися.
|
(Израиль)
|
|
|
abm | Дата: Вт, 26.08.2008, 21:56:20 | Сообщение # 121 |
Сержант
|
Quote (Іван) Скажіть, ви читали нашу Конституцію? Да на сайте В.А.Ющенко. Согласен вступление НАТО не противоречит Конституции! Согласен! Но как же внеблоковый статус, а базы в перспективе у границ с Россией? (здесь Конституция уже в действие)
Сообщение отредактировал abm - Вт, 26.08.2008, 21:57:06 |
(Российская Федерация)
|
|
|
Іван | Дата: Вт, 26.08.2008, 22:04:40 | Сообщение # 122 |
Генерал-лейтенант
Украина, Житомир
|
Quote (abm) Но как же внеблоковый статус, а базы в перспективе у границ с Россией? А як же ЧФ у Криму, мене хтось запитав, коли підписували Великий договір. Націонал-демократи здали ядерну зброю, а сучасні націонал-ліберали продовжують нищити українську армію. П. С. Особисто я проти НАТО.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
abm | Дата: Вт, 26.08.2008, 22:09:18 | Сообщение # 123 |
Сержант
|
Quote (Іван) А як же ЧФ у Криму, мене хтось запитав, коли підписували Великий договір. Вы все сами написали (договор 1997г.). Так а где гарантии что не появится Другой договор (201. какого-нибудь г.)? Ведь г-н Ющенко что-то не придерживается внеблокового статуса. Quote (Іван) П. С. Особисто я проти НАТО. Вы против НАТО?!
|
(Российская Федерация)
|
|
|
Іван | Дата: Вт, 26.08.2008, 22:13:17 | Сообщение # 124 |
Генерал-лейтенант
Украина, Житомир
|
Quote (abm) Вы против НАТО?! А чому вас це дивує? Я за відновлення ядерного статусу і за сильну українську армію. Бо окрім себе нас ніхто не захищатиме. Тому й сподіватись на будь кого просто нерозумно.
|
(Соединенные Штаты)
|
|
|
wowa | Дата: Вт, 26.08.2008, 22:15:02 | Сообщение # 125 |
Генералиссимус
Награды: 60
Германия, Житомир
|
Quote (Aziat) Ще один єврооптиміст. Ти там був? Я спілкувався із Швейцарцями - виявились цікаві речі. У них країна поділена на 26 домініонів які у великій мірі незалежні. Якщо ти народився у одному із них, то в інших тобі жити буде дуже важко. Практично не буває змішаних шлюбів. швейцарец наверное много выпил. Хотя не знаю я там не был. А вот там где живу есть очень чёткое распределение по этническим группам. Даже детишки в детских садиках играются только со своими. Тоесть объеденяются в группки : русские, турки , немцы, албанцы. В какойто мере это нормально т.к. процесс одоптации в новом обшестве проходит иногда на протяжении двух поколений. Но если люди столетиями вместе живут, то тут уж извените , можно и побрататься.
|
(Германия)
|
|
|