Купила месяц назад простую недорогую белорусскую тушь "Взгляд гейши". Понравилась. Ресницы с ней выглядят не хуже чем с дорогой лореаль. Хотя до этого пользовалась только лореаль. Единставенный минус к вечеру может осыпаться, хотя и не всегда. ь
Хм... Это не просто минус, это - оч жирный минус Всякие эйвоны и иже с ними ушли из моей косметички навсегда! Г..но редкое - деньги на ветер. И все-таки Макс Фактор остается пока что для меня фаворитом. По крайней мере, в этой ценовой категории
Не очень нравиться,сначала тушь была очень редкой, сейчас как подосхла вроде, но кисточка номер один ресницы делает редкими, а кисточка номер два мазюкает нехило туши,и ресницы получаются сильно нотушеванными,у туши Maybelline XXL pro, реснички были намного красивее.Теперь вот ищу в продаже Maybelline XXL pr, но пока не нашла нигде. Может кто видел, где ее купить можно? Буду очень благодарна!
придбала нову тушь екологічну.туш чудова і неперевершена я в шоці від якості -без грудочок.чорна-чорна.в один шар легенько- такі виразні віі.в два шари-в два рази більші.в три шари...мабуть в 4 рази збільшаться,спробую -скажу.не склеюються.на тренуванні не сипляться.один мінус-різала цибулю на вечерю і одна сльозинка зробила велику шкоду,бо там нема ніяких спеціальних компонентів і консервантів. але принаймні тепер спокійна за стан очей в майбутньому. як буду фарбуватись нею-сфоткаю.еффект вражаючий...все що було раніше не йде ні в яке порівняння.але щіточку довелось замінити та взяти з старої "ів роше"(бо іврошевська щіточка з натуральної сировини і дуже класна сама по собі з туші найдорожчого цінового сегменту) моя улюблена туш для вій...ну я потестую ще і скажу(до речі ,вона кожній по кишені )
вгадала.всім дівчатам в клубі показувала на віях-кажуть"мабуть дорога?" вже півдня,а як свіженафарбовано ага. склад:мило,стеарин,воск бджолиний,церезин,масло вазелінове,сажа,водорозчинна отдушка(не знаю, як перекласти). випадково побачила в магазинчику таку штуку-офігєла.купила заради приколу,бо втратила б в найгіршому разі 5(!!!!!!!п*ять!!!!!!!)гривень.розводжу за 2 хвилини до нанесення заваркою чорного чаю (з шприца 3 краплі вистачає на одне нанесення прикольно,що можна самій контролювати густоту.бо як вологи забато -склеює віі ).по фарбуванню мию щіточку.мазалась двічи.дуже задоволена результатом.в три шари краще не фарбувати -дуже брутально виходить але подовжувати вії можна до безкінечності трохи припудрюючи поверх кожного шару.до речі-дехто може переконатись в крутизні цієї туші незабаром побачивши мене особисто на фотці 2 шари
Сообщение отредактировал Hydrogenaza - Чт, 25.10.2012, 22:31:08
В свое время красилась только ленинградской тушью, пока в один прекрасный момент не заработала себе жутчайший конъюктивит; на 3 месяца забыла что такое макияж. Сейчас не совсем уверена в подлинности данного продукта, тем более стоимость брусочка 5 грн. как-то заставляет насторожиться. Уж слишком дешево, слишком. В начале 2000-х годов оригинальная ленинградская тушь в Лилее стоила до 10 грн, в то время как подделки на базаре по рублю продавались.
підробляють ,зазвичай,лише те,що користується попитом.в ті давні часи люди виживали -багато сімей були на межі бідності.а дехто і за нею.тому така туш була популярна через ціну.склад дуже простий-можна й самому таку зробити(впевнена-Хоакіна впоралась би за 2 хвилини )тому ота за гривню могла бути зроблена де завгодно і в яких завгодно умовах. хто купує її тепер?психі типу мене(О!єкологічна!ммм...ностальджі!)або дівчата"кому за 60".спробуй но продай на ринку тому без зайвих роздумів вважаю,що купила нормальну оригінальну туш. а за що там брати більше?я склад написала-за мило?за віск?реклами нема,розфасована в картон,щіточка...з великою натяжкою це можна щіточкою назвати.хіба що гребінець для брів.по факту- маленький брусочок мила з сажею в найдешевшій упаковці.навіть малюнок за 40 років не змінивсь.і я вже 10 років не бачила її у продажу.до речі6на спортивному форумі дівчата обговорювали туші.перважна більшість із них росіянки.вони казали,що ця туш -добра(а дівчата, ой які не бідн)і,але де ж її в Москві купиш?потрібно перешукати в 100 магазинах доки знайдеш,а то б купили коротше тепер моя туш в тюбіку на смітнику.а ця дешева біля дзеркала.
в тому й найбільше здивування,що ні. я Наталці скаржилась,що до кінця тренування в мене під очима чорні кола(особливо під лівим,чомусь)і де б таку туш придбати,щоб була нормальна.цю нафарбуєш-можна руками торкатись вій-вони еластичні,мякі.але туш так просто навіть нігтями зняти важко,бо щільна структура.колись в далекі 98 я видаляла її частково знімаючи просто так нігтями.а цю -ні. вона ще свіжа,може тому.
Quote (Hoakina)
Не китайцы?
навіщо це кітайцям?ДЕ вони будуть її продавати?
Добавлено (26 Октябрь 2012, 10:13:07) ---------------------------------------------
Quote (HOOLIGAN_WIFE)
саме ця гидота
якщо алергія -тоді звичайно не потрібно воно.я ж не кажу.що вона найкраща з усіх і не агітую за неї.за кілька годин від старої туші червоніли очі.але й викинути шкода.бо нова дуже дорога.а з пластиковою щіточкою не хтіла.
до того ж ти знаєш- в мене хвора тваринка,кожна копійка на рахунку,бо потрібна операція ще й щоденні трати на лікування першої травми,яка там нова туш )
от і вирішила ризикнути. Щіточка- 50%успіху у фарбуванні вій.може й тому що моя щіточка крута,як переварені яйця,виходить так класно.а як набридне-викинути не шкода або замінити на свіжу( алергія може виникнути ще й через те,що вона постійно контактує з повітрям,багато разів розмочується\висихає і псується ,думаю, дуже швидко-тож два=три місяці і краще брати нову.ну і скінчиться швидко-все що лишається на щіточці після фарбування змивається нафіг.і в процессі фарбування 50% витирається на серветку)
Добавлено (26 Октябрь 2012, 10:14:30) ---------------------------------------------
Quote (HOOLIGAN_WIFE)
а нині жирують?
нє,ну за 35-50 гривень можна ж купити пристойну туш
Hydrogenaza, почитала отзывы про эту тушь. Достоинства - дешевая, хорошо смывается, отличный вид на ресницах. Недостатки - неводостойкая, т.е. слезу уже просто так не пустишь :), очень щипет, если попадает в глаза (ну понятно, в основе мыло), требуется больше времени потратить для нанесения. Так что ... фифти/фифти А фокусом с припудриванием ресниц я еще в молодости пользовалась с обычной тушью, да эффект конечно супер, главное не переборщить
Ну сейчас я такого тоже не делаю. Мой Макс Фактор 2000 каллорий сам справляется. Но тогда, в молодости, подружка мне показала... ооо... мы с ней такие как две мальвины ходили... вечером на дискотеку
нє,ну за 35-50 гривень можна ж купити пристойну туш
Quote (HOOLIGAN_WIFE)
декотрим і 2,50 грн. за цукерку скажені гроші!
Добавлено (26 Октябрь 2012, 10:51:31) ---------------------------------------------
Quote (Белая)
Макс Фактор 2000 каллорий
Ооооооооооо! Даааааааааааааааа!
Добавлено (26 Октябрь 2012, 10:56:01) ---------------------------------------------
Quote (Hydrogenaza)
до кінця тренування в мене під очима чорні кола
а взагалі-то на тренування потрібно ходити НЕ нафарбованою та НЕ надуханою. ну це в ідеалі. на практиці особисто в мене повний бойовий. але наразі фінгалів не маю (тьху-тьху-тьху).
Кстати, воспоминания из детства - такой тушью пользовалась моя тетя и да, плювала туда, размазывала и красилась А вот у мамы такой туши не помню. Не знаю, может не пользовалась ею, зато помню целую коробку театрального! грима - штук двадцать ячеек с разноцветными красками. Эта коробка меня завораживала. Думала, вот вырасту, у меня тоже такая же будет. Ну вот, выросла. Даже тенями не пользуюсь сейчас Ну так, очень редко.
Сообщение отредактировал Белая - Пт, 26.10.2012, 11:05:06