при детальному аналізі завжди виявлялося, що люди, жаліючись на гормональні збої, все ж зловживають іжею.
Цитата (Олололя)
в голод толстых не бывает, от сюда вывод что все таки причина всему-жрачка.
Абсолютно согласна! Обратите внимание на телосложения семейных пар, которые прожили вместе хотя бы от 5-8... лет: в большинстве случаев они имеют идентичные фигуры, при этом, не являясь родственниками с одинаковым генотипом. Конечно, есть исключения, но их крайне мало. Значит, всё дело таки в питании и не надо лилеять в себе нездоровые патологии предков, а стараться достичь баланса между потреблением энергии и её расходом.
що в Києві з надмірною вагою людей значно менше, ніж в Житомирі.
тут люди больше крутятся, бегают, суетятся, поэтому и более стройные
я вечером хожу на местную спорт площадку, так довольно много народу приходит позаниматься, кто бегает, кто подтягивается и т.д. , так посмотреть то кругом одни спортсмены
Моя мета зовсім інша. Коли рука тягнеться до непотрібно-шкідливого, я оглядаюся навколо, знаходжу огрядну людину і подумки запитую себе, чи хочу бути такою ж..
Vanda, мне кажется еще очень очень сильно зависит от количества употребляемой еды, если всего по чуть чуточку то можно попробовать и ту же конфетку, и чипсов иногда жменьку и пива бокальчик.
А я похудела на ксеникале. Правда, поначалу испытывала небольшой дискомфорт. Я то привыкла есть много жирного, в результате первые дни был очень жидкий стул, потом старалась есть поменьше жирного и все было в порядке. Похудела я на ксеникале хорошо, за 4 месяца ушло 15 кг и это при том, что даже после того, как я долгое время уже не принимаю ксеникал и кушаю всё подряд, а вес держится. Вот такая история.
Валентиона, ксеникал не дає засвоюватись жирам з їжі. а просто менше жиру в їжу додавати не намагались?колись одна тьотка на спортивний форум прийшла,бо хотіла нормальну фігуру. то про ксенікал розповідала,що про всяк випадок брала прокладки ультранайт та клеїла на трусєля ближче до жеппо-неконтрольований викид рідкого жирного гівна міг статись від простого чиху... просто супер...
Цитата (Валентиона)
небольшой дискомфорт.
Цитата (Vanda)
треба тисяч 4-5 калорій в день з’їдати, щоб підтримувати таку вагу.
мені здається це просто така хвороба-розлад харчування.організм повинен сам регулювати це.кажу так з власного досвіду :після днів народження,або просто надмірної вечері наступного дня до самого вечора НЕ МОЖУ нічого їсти з задоволенням-просто не відчуваю голоду.більш того-відчуваю щось типу відрази до їжі,бо ВЖЕ влупила за вечір півтори добові норми енергіі.через це не їм цукерок та печива (або дуже мало)бо з огляду на кількість калорій в них на нормальну їжу нема апетиту.з*їла шоколадку-все.годин на 5 можна забути про щось інше,бо тупо не лізе.я навіть пью інколи золототисячник або деревій,бо вони повинні збуджувати апетит.але все одно влітку худну.зима забирає більше калорій на обігрів організму,то їсти зимою нормально,коли намагаюсь збільшити вагу,але 2000(2200 максимум) і все. більше ані крихти,бо буде нудити,буде погано,буде важко на шлунку.4-5 000 ккл...."імпасібль монсеньор"(с).
Сообщение отредактировал Hydrogenaza - Чт, 22.08.2013, 23:55:28
мне кажется еще очень очень сильно зависит от количества употребляемой еды,
Тоже с этим соглашусь. Иногда наблюдаешь картину: ахает-охает, как бы похудеть, я ж кушаю немного, а я как гляну - одного ее обеда мне питаться на полтора дня хватит;)
Сообщение отредактировал sirena - Пт, 23.08.2013, 10:52:52
наголос на слово "кушаю".прийшов в зал хлопець .в нього зайвої ваги кілограмів 20-25.звичайно хоче схуднути.стати більш спортивним. починаю розпитувати про харчування.він:їм небагато.два рази на день-вранці ввечорі.питаю:шо вдень?шо п*єш і з чим...виявляється,що кока-кола за тістечком- це не їжа. протягом дня солодкий чай з печивом тощо.але це ж НЕ ЇЖА,а так,перекусити та забути. а їсть 2 рази на день і небагато
Вот я вчера не успела приготовить ужин, мужика покормила остатками обеда, сама пока готовила на сегодня, попила чаю с сыром и колбаской, вполне мне хватило. Я вообще могу не ужинать, чаем с чем то наемся, но привычка кушать вместе дает о себе знать, сажусь жрать, да тарелочку по больше накладываю....спасибо природе что не толстею.
Те, що від спільних трапез жиріють – це доведений факт Зазвичай, коли живу по півроку одна, худну на 10-12 кг. Це якщо влітку їх набираю, за спільними трапезами. От взимку класно – нічого смачного немає, худнеш – красота.
Розумієте, Passionar, Вся проблема в тому, що насправді у родинах далеко не завжди однакові люди опиняються. І хто від того завжди страждає. Комусь з подружжя треба вола з’їсти аби лишень утамувати голод. А хтось від скоринки хліба поправляється. У таких практично не може бути спільних трапез, які не зашкодять нікому. Бо там і страви мають бути різні і їх кількість, і бюджет харчування різний. Я свого часу вийшла зі спільних родинних трапез, бо в моїй родині їжа і спільна вечеря важлива фішка, але при цьому така ж шкідлива. Півгодини веселого проводження часу, а потім 23,5 годин на добу – невдоволення власним тілом.
Vanda, да понимаю! Но я имел виду совместный СЕМЕЙНЫЙ ужин, а уж в семье, думаю, рацион сбалансирован (кто об этом думает). Все же сужу по своему уже более 20-летнему опыту. Ну, а уж если и в семье толку нет (ну или семьи нет - и так бывает), тогда, наверное, остается одинокое питание. Я бы с ума сошел, наверное )
Цитата (Vanda)
невдоволення власним тілом.
Над телом работать надо )
Сообщение отредактировал Passionar - Пт, 23.08.2013, 15:01:04
Нічого подібного, подивіться скільки молодих і не дуже жінок скаржаться на похудальних форумах, що не можуть стриматися, коли готують чоловікові та дітям калорійні страви (бо вони їх вимагають і енергетичні витрати інші). Нічого там не може бути збалансовано, коли обмін речовин різний. Як ви собі це уявляєте – один наминає смажену картоплю і запечену курку, а інший гризе салат і перець. Це по-вашому буде щаслива сімейна вечеря?