Штамп в паспорте. Насколько он важен и зачем нужен?
|
|
HolyWanderer | Дата: Пн, 07.02.2011, 11:14:00 | Сообщение # 251 |
Генерал-майор
Награды: 25
Украина, Житомир
|
Quote (Hoakina) Якщо все одно чи він є, чи його немає, то можна й поставити. суто жіноча теза/думка Я, наприклад, дуже хочу цієї відповідальності) Для чоловіка коли буде довіра, підтримка, постійна взаємодопомога(не показова чи вимушена, а саме від душі, це ж відчувається), то чому б і ні? А ще відносини не повинні бути інвертовані, тобто коли жінка попереду/зверху над чоловіком. Звісно, чоловік теж не повинен бути ледарем і тряпкою)) Кожен повинен знати своє місце і займатися СВОЇМИ справами. по сабжу: штамп важливий і потрібен. - моя позиція.
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пн, 07.02.2011, 13:10:18 | Сообщение # 252 |
Генералиссимус
Награды: 137
Украина, Житомир
|
Quote (Hoakina) це стосується навіть лесбі По-перше, Hoakina, я не лесбі, а бі... а це трошки інше. Такі люди можуть закохуватися в представників обох статей. У вас хибне уявлення про те, що лесбіянки хочуть заміж за чоловіків. Quote (Hoakina) якщо все це є, то що заважає штамп поставити Як можна бути впевненим у комусь іншому, якщо навіть у собі не певен?? Я, наприклад, боюся за своє майно і нерухомість. Тому зі штампом явно квапитися не стану. У мене так в подруги колишній чоловік досі за її квартиру судиться. Вона офіційно оформила з ним стосунки і прописали у своїй хаті (от дурепа!) Quote (Hoakina) Я вважаю, що відмовки чоловіків Тут не йдеться лише про відмовки чоловіків, а й про вагання жінок... чи варто?? Чоловіки потім схильні висувати претензії не лише на майно, а й на дітей, щоб подратувати жінку, з якою не склалися стосунки. Вони претендують на те, щоб дитина мала їх прізвище і все таке... Quote (Hoakina) буває багато моментів в житті, коли цей штамп як раз треба А можна про ці моменти детальніше?
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 07.02.2011, 14:16:20 | Сообщение # 253 |
Генералиссимус
Награды: 666
Украина, Житомир
|
А чому Ви вирішили, що я мала на увазі Вас? Я мала на увазі, що в природі жінки, навіть якщо вона лесбі, жити в родині. ИМХО. Quote (Vanda) У вас хибне уявлення про те, що лесбіянки хочуть заміж за чоловіків. Чому ж за чоловіків? Вони ж лесбіянки. Хоча ИМХО жінка лесбі, бі і т.д., поки не зустріне сравжнього чоловіка. Quote (Vanda) У мене так в подруги колишній чоловік досі за її квартиру судиться. По-перше, такі речі обумовлюються шлюбним контрактом. По-друге, за українським законодавством громадянський шлюб теж передбачає поділ майна.Quote (Vanda) А можна про ці моменти детальніше? Я назвала найважливіший, для себе, принаймні,- без цього в православній церкві не обвінчають. Окрім того це стосується того ж поділу майна, опіки над дітьми, спадку, доручень і т.д. Ви ж не думаєте, що ЗАГС існує тільки для краси і створили цю установу суто з романтичних причин - єднати закохані серця.
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пн, 07.02.2011, 14:35:53 | Сообщение # 254 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Hoakina) такі речі обумовлюються шлюбним контрактом є та хто таким гемором у нас хоче займатися? Крім того, подивіться на реакцію родичів з боку ображеної контрактом сторони. Та вони ж кістьми ляжуть, а не допустять такого союзу. Quote (Hoakina) українським законодавством громадянський шлюб теж передбачає поділ майна І оце найсумніше.. двоє сусідів посвідчать, що хлопець з дівчиною жив. А вони назло посвідчать, навіть якщо бачили, як він раз чи два у гості зайшов. І все, відтяпає шматок хати Quote (Hoakina) поділу майна, опіки над дітьми, спадку, доручень Мені здавалося, що ці моменти необовязково врегульовувати шлюбом. Наприклад, успадкують майно діти, а не подружжя. Нічого страшного. В однієї моєї знайомої загинув чоловік, успішний бізнесмен. Тепер усе належить його доньці, а не дружині. І ніяких проблем.. Quote (Hoakina) ЗАГС існує тільки для краси і створили цю установу суто з романтичних причин - єднати закохані серця Я думаю, що цю контору створила держава, яка намагається усюди пхати носа, навіть в особисте життя людей і робити на цьому бабки.. Спочатку одружили, потім розлучили.. і по накатаній)
Сообщение отредактировал Vanda - Пн, 07.02.2011, 14:36:59 |
(Украина)
|
|
|
noname | Дата: Пн, 07.02.2011, 18:53:07 | Сообщение # 255 |
Генерал-полковник
Награды: 194
Украина, Житомир
|
Quote (Hoakina) А якщо все це є, то що заважає штамп поставити? а смысл? Quote (Hoakina) Без свідотцтва з ЗАГСу навіть не вінчають венчают. на моей памяти есть случай, когда женатый мужчина повенчался с любовницей. в наше время все покупается... Quote (Vanda) я не лесбі, а бі... а Вы мне уже нравитесь
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 07.02.2011, 20:03:25 | Сообщение # 256 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Пн, 07.02.2011, 21:01:39 | Сообщение # 257 |
Генералиссимус
Награды: 480
Украина, Житомир
|
Quote (noname) а Вы мне уже нравитесь И не только Вам!
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пн, 07.02.2011, 21:10:29 | Сообщение # 258 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Cobalt) И не только Вам! Нічого собі Дякую, noname, Cobalt))))))) Hoakina, мені здається, що традиційні соціальні інститути потроху вичерпують себе, оскільки на 100% не задовольняють людей, як раніше. Тому вони шукають, пробують щось нове.. Це не так погано, як вам здається на перший погляд.
|
(Украина)
|
|
|
Hoakina | Дата: Пн, 07.02.2011, 21:41:02 | Сообщение # 259 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Vanda) традиційні соціальні інститути потроху вичерпують себе Це називається аморальність і ніколи вона не замінить тривалих і постійних стосунків - шлюбу. Навіть геї добиваються узаконення одностатевих шлюбів. Чому б? Жили б собі вільно, а ні - хочеться родини. Це вічні цінності. Я теж була страшенно самостійна, нащо мені це добровільне рабство, думала. Але коли настає час, пріоритети змінюються. Головне, щоб це не сталося занадто пізно, а то репродуктивний вік жінки короткий. А якщо чоловік боїться шлюбу, то треба шукати іншого, справжнього чоловіка.
|
(Украина)
|
|
|
kefir | Дата: Пн, 07.02.2011, 21:44:02 | Сообщение # 260 |
резонёр
Награды: 165
Украина, Житомир
|
Quote (Vanda) традиційні соціальні інститути потроху вичерпують себе угу, особенно это видно на фоне "цветнеющей" европы.
|
(Украина)
|
|
|
Vanda | Дата: Пн, 07.02.2011, 21:54:24 | Сообщение # 261 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Quote (Hoakina) Це називається аморальність Це залежить, як то кажуть, від колокольні, на якій ви перебуваєте.. Мораль у кожного своя. Є загальнофілософський принцип - можна робити все до тієї міри, до якої це не шкодить іншим. Quote (Hoakina) Це вічні цінності А якщо ці цінності понівечили життя людині? Світ різноманітний і кожен конкретний випадок потрібно розглядати окремо. Не можна сказати, що шлюб - це щось таке білосніжне й пухнасте, а інші форми стосунків, фуууу, такі брудночорні, гидкі та погані.. Quote (Hoakina) Я теж була страшенно самостійна, нащо мені це добровільне рабство, думала. Оце єдине, в чому можу погодитися.. Quote (Hoakina) Але коли настає час, пріоритети змінюються Поживемо побачимо.. Quote (Hoakina) Головне, щоб це не сталося занадто пізно, а то репродуктивний вік жінки короткий. Доки людина жива, пізно ніколи не буває. Завжди знайдуться хоч і не свої, але діти, які поцінують тепло та увагу.
|
(Украина)
|
|
|
HolyWanderer | Дата: Вт, 08.02.2011, 11:44:02 | Сообщение # 262 |
Генерал-майор
Награды: 25
Украина, Житомир
|
Quote (Vanda) І оце найсумніше.. двоє сусідів посвідчать, що хлопець з дівчиною жив. А вони назло посвідчать, навіть якщо бачили, як він раз чи два у гості зайшов. І все, відтяпає шматок хати оформіть договір дарування і до вашої квартири ніхто не матиме ніякої справи) але треба, щоб ніби Вам її подарували. Навіть, якщо на момент дарування ви знаходитесь у шлюбі, чоловік не матиме ніякого діла до вашої квартири. Ніхто, крім вас. Головне не приписувати туди нікого зайвого. Quote (Vanda) У мене так в подруги колишній чоловік досі за її квартиру судиться. Вона офіційно оформила з ним стосунки і прописали у своїй хаті (от дурепа!) це капєц.. Quote (Hoakina) Я теж була страшенно самостійна, нащо мені це добровільне рабство, думала. Я теж страшенно самостійний, ще з 19 років, та рабства трошки хочеться:D (так-так, я мазохіст). Думаю, це уже певна стабільність у житті і більш чіткий образ життєвої дороги, певний вир, куди можна направити весь свій потенціал. Бо ж так то він йде лише для самого себе.. Але, з іншої сторони, я так бачу, що навіть повністю самодостатня особа іноді чомусь потребує більшу порцію обов_язків і турбот..
|
(Украина)
|
|
|
Orlik | Дата: Вт, 15.03.2011, 17:49:24 | Сообщение # 263 |
Майор
Награды: 0
Украина, Житомир
|
Штамп нужен, чтоб все законно было. А вдруг что случится, докажи потом.
|
(Украина)
|
|
|
mr_Gray | Дата: Вт, 10.05.2011, 21:31:29 | Сообщение # 264 |
Генерал-майор
Награды: 12
Украина, Житомир
|
Quote (Calikusu) Тема практически созвучна с темой "Хотим ли мы замуж?" Имхо, если я не хочу замуж, то и штамп в паспорте мне ни к чему. мыша, ты права )
|
(Украина)
|
|
|
Дульсинэя | Дата: Вт, 10.05.2011, 21:57:59 | Сообщение # 265 |
Тобосская
Награды: 79
Украина, Киефф
|
Quote (mr_Gray) Quote (Calikusu) Тема практически созвучна с темой "Хотим ли мы замуж?" Имхо, если я не хочу замуж, то и штамп в паспорте мне ни к чему. мыша, ты права ) позвольте не согласиться. иногда "фиктивные" штампы помогают выехать за границу
|
(Украина)
|
|
|
Calikusu | Дата: Вт, 10.05.2011, 23:48:22 | Сообщение # 266 |
припадочная
Награды: 518
Арабская Республика Суринам, .
|
Дульсинэя, ну мы же о чуЙствах, а не корысти ради..
|
(Украина)
|
|
|
Дульсинэя | Дата: Ср, 11.05.2011, 00:15:20 | Сообщение # 267 |
Тобосская
Украина, Киефф
|
Calikusu, типа, шоп чуйства стали ишшо крепше, давайте пачпорт ваш пропечатаем?
|
(Украина)
|
|
|
Calikusu | Дата: Ср, 11.05.2011, 00:16:56 | Сообщение # 268 |
припадочная
|
Quote (Дульсинэя) Calikusu, типа, шоп чуйства стали ишшо крепше, давайте пачпорт ваш пропечатаем? танееееееееееее. от этого не чуйства не изменюццо. шобы печатать пашпорт, надо ого-го как чуйствовать, а то иначе всэ цэ до одного места, уйди ты в декрет хоть пятерней беременная.
|
(Украина)
|
|
|
Дульсинэя | Дата: Ср, 11.05.2011, 00:22:13 | Сообщение # 269 |
Тобосская
Украина, Киефф
|
ну так какой тады сэнс?
|
(Украина)
|
|
|
Calikusu | Дата: Ср, 11.05.2011, 00:47:42 | Сообщение # 270 |
припадочная
|
Quote (Дульсинэя) ну так какой тады сэнс? хотя б такой:
|
(Украина)
|
|
|
Дульсинэя | Дата: Ср, 11.05.2011, 00:52:45 | Сообщение # 271 |
Тобосская
Украина, Киефф
|
|
(Украина)
|
|
|
нина29 | Дата: Чт, 01.08.2013, 19:42:36 | Сообщение # 272 |
|
штамп нужен для государства, таким образом регистрируется пребывание в браке и взаимная ответственность.
|
(Украина)
|
|
|
ФЕЯ | Дата: Чт, 01.08.2013, 20:30:48 | Сообщение # 273 |
Генерал-полковник
Награды: 67
Украина, Ж
|
Цитата (нина29) штамп нужен для государства а вы никогда не думали, что государству глубоко наср@ть?
Сообщение отредактировал ФЕЯ - Чт, 01.08.2013, 20:31:04 |
(Украина)
|
|
|
Олололя | Дата: Чт, 01.08.2013, 21:07:10 | Сообщение # 274 |
Генерал-лейтенант
Награды: 27
Украина, Житомир
|
ФЕЯ, а кто такое сказал? Например америкосы давно подсчитали что государству женатый мужик обходится дешевле чем холостой
|
(Украина)
|
|
|
ФЕЯ | Дата: Чт, 01.08.2013, 21:08:27 | Сообщение # 275 |
Генерал-полковник
Награды: 67
Украина, Ж
|
Олололя, а мы к америкосам каким боком?
|