КаБаРе - Кафе Бары Рестораны Житомира
|
|
Tasha27 | Дата: Вт, 07.04.2015, 15:17:21 | Сообщение # 2026 |
Генерал-лейтенант
Репутация:
-243
Награды: 114
Барбадос, пляж
|
Artmaker, видать рюмок у них нет))
|
Offline
(Канада)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 07.04.2015, 17:27:06 | Сообщение # 2027 |
Генералиссимус
Репутация:
6773
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) Вопросы такие: 1. Какими унциями пользовались, английскими, американскими или "среднеарифметическими"? 2. В каких единицах измерения порция водки была прописана в меню? 3. Унции использовались только в отношении водки или всех алкогольных напитков? 4. В каких единицах измерения бармены делали переучёт? Уася, чому тебе це хвилює? Ти мешканець території "па піісят". Це інший світ. Твої пояснення з приводу "Егермайстера" приймаються, претензій нема.
Не переймайся стосовно переобліку. Бармени тирять бухло скрізь, навіть у закладах із зірочками "Мішлен".
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 07.04.2015, 17:35:07 | Сообщение # 2028 |
Генералиссимус
Репутация:
1743
Награды: 222
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS екзамени з барної справи приймай у своїх підлеглих. Уася-TarasS, нічого іншого крім ганебної втечі під прикриттям хамства я від тебе і не чекав. Ти тільки скажи, ну для чого було так гламурно патякати про столичні витребеньки і оту кляту Унцію? )))))))))))))))))))))Добавлено (07 Апрель 2015, 18:35:07) ---------------------------------------------
Цитата TarasS ( ) Твої пояснення з приводу "Егермайстера" приймаються, претензій нема. Уася-TarasS, ну і якщо ти вже так скоренько підтерся, то і я залюбки вислухаю твої пояснення щодо унції)))
|
Offline
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 07.04.2015, 17:37:28 | Сообщение # 2029 |
Генералиссимус
Репутация:
6773
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) "Егерь" в данном контексте не является исключением, и есть люди, которые заказывают его именно "on the rocks". Є заклади ліберальні і є заклади тоталітарні - по відношенню до забаганок клієнтів а ля "підігріте морозиво". Я працював у тоталітарному.Добавлено (07 Апрель 2015, 18:37:28) ---------------------------------------------
Цитата Artmaker ( ) я залюбки вислухаю твої пояснення щодо унції Спитай у Гугеля, що таке fl oz.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 07.04.2015, 17:40:15 | Сообщение # 2030 |
Генералиссимус
Репутация:
1743
Награды: 222
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS ( ) Я працював у тоталітарному. Уася-TarasS, ну розповідай вже! Бо нам, прохванам-невдахам терпець уривається почути про твій унікальний прохвесійний досвід!Добавлено (07 Апрель 2015, 18:40:15) ---------------------------------------------
Цитата TarasS ( ) Спитай у Гугеля, що таке fl oz. Уася-TarasS, що знає Гугель я знаю, а от що знаєш ти?)))
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Вт, 07.04.2015, 17:40:42 | Сообщение # 2031 |
Припадочная
Репутация:
11041
Награды: 654
Украина, Житомир
|
Artmaker, TarasS, уасі, не набридло? роблю ставки на... печиво!
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 07.04.2015, 17:50:45 | Сообщение # 2032 |
Генералиссимус
Репутация:
1743
Награды: 222
Украина, Житомир
|
mrs_HOOLIGAN, "двое в драку, третий(тья) в ... гугель!"))) З.Ы. Чур, тапки не трогать!!!))))))))))))
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Сalikusu | Дата: Вт, 07.04.2015, 17:52:40 | Сообщение # 2033 |
Припадочная
Репутация:
11041
Награды: 654
Украина, Житомир
|
Artmaker, чья б корова... *косо поглядывает на кроссовки*
|
Offline
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 07.04.2015, 18:27:23 | Сообщение # 2034 |
Генералиссимус
Репутация:
6773
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) 2. В каких единицах измерения порция водки была прописана в меню? 3. Унции использовались только в отношении водки или всех алкогольных напитков? Спешалі фор ю, уася. Спочатку була змішана система, шот для міцних напоїв і американська унція для лікерів/вермутів. Потім шоти скасували, залишили тільки унції. Бар виграв, у барменів менше мороки, 60 мл краще за 40, а 90 краще за 80. Вино у барі не наливали взагалі. Пляшки стояли тільки для ознайомлення. Хочеш вина або ігристого - замовляй цілу пляшку.Добавлено (07 Апрель 2015, 19:23:30) ---------------------------------------------
Цитата Artmaker ( ) Бо нам, прохванам-невдахам терпець уривається почути про твій унікальний прохвесійний досвід! Кому це "нам", уася? Говори від першої особи. Я не винен у тому, що отримав якісну освіту і гарний досвід, а ти ні.Добавлено (07 Апрель 2015, 19:27:23) --------------------------------------------- Tasha27, до тебе теж запитання нє із прастих: навіщо ви після "Єгермайстера" замовили пиво, коли треба було замовляти їжу?
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Tasha27 | Дата: Вт, 07.04.2015, 18:47:19 | Сообщение # 2035 |
Генерал-лейтенант
Репутация:
-243
Награды: 114
Барбадос, пляж
|
TarasS, а шо таке есть же коктейль Егермейстер с пивом)) и есть шот пиво с Егермейстером и сверху пивная пенка)))А мы не смешивая)))))))))) И вобще вы же на фото видели хлеб стоит значит была и еда))))) И для дополнения всей картины Мы сначала посетили место на фото намбер 1 и там поели) пока пьяные поляки к нам не придолбались и мы решили перебазироваться в место под намбером 2))))))
|
Offline
(Канада)
|
|
|
Artmaker | Дата: Вт, 07.04.2015, 19:01:07 | Сообщение # 2036 |
Генералиссимус
Репутация:
1743
Награды: 222
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS ( ) Спешалі фор ю О, дякую, Уася-TarasS,! Нарешті конструктивний діалог)))
Цитата TarasS ( ) Я не винен у тому, що отримав якісну освіту і гарний досвід, а ти ні. ... тобі б ще трохи виховання в свій час отримати, ну то дарма, особисто я не переймаюсь, давай далі по темі
Цитата TarasS ( ) Спочатку була змішана система, шот для міцних напоїв і американська унція для лікерів/вермутів. Потім шоти скасували, залишили тільки унції. Бар виграв, у барменів менше мороки, 60 мл краще за 40, а 90 краще за 80. Уася-TarasS, а скажи мені: 1. Шо то в твоєму випадку за шот був? 2. Для лікерів/вермутів в меню так і було прописано - 1 fl oz, чи 30 мл, чи 3 cl? 3. Зрозуміло, що рішення щодо системи не ти приймав, але, які на твою думку в такій системі плюси?
Сообщение отредактировал Artmaker - Вт, 07.04.2015, 19:38:40 |
Offline
(Украина)
|
|
|
Шурин | Дата: Вт, 07.04.2015, 20:50:11 | Сообщение # 2037 |
Генерал-полковник
Репутация:
-207
Награды: 39
Украина, Житомир
|
Tasha27, есть, в германии, в одном маленьком но довольно известном в неких кругах городке, была приобретена моим товарищем подарочная упаковка егеря, так вот, там собственно в коробке сам егерь, стопка, пивной бокалл и пиченьки. Стопка цилиндр матовый надписи 2cl черточка снизу ra, надпись 'mit bierglass, shotglas und untersetzern!" ну и 'Blondes liebt jäger" так что так...
|
Offline
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 07.04.2015, 21:16:40 | Сообщение # 2038 |
Генералиссимус
Репутация:
6773
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) 1. Шо то в твоєму випадку за шот був? 2. Для лікерів/вермутів в меню так і було прописано - 1 fl oz, чи 30 мл, чи 3 cl? 3. Зрозуміло, що рішення щодо системи не ти приймав, але, які на твою думку в такій системі плюси? 1. 40 мл. Один з манагерів називав це спесіаль аунс фор водка енд віскі. 2. Не пам'ятаю точно. Але міряли американською унцією, це умовно вважалося 30 мл. 3. Уніфікація це завжди плюс, люди працюють швидше і точніше. Рішення правильне. Вигідно бару і суто нумерологічно. Замовляти 30 мл міцного якось не по-пацанськи, а 60-90-120 саме те. Якщо дєвочка брала лонг-дрінк, то бармен або офіціант обов'язково уточнював - тобі, дєвочко, дитячий-30 чи дорослий-60?
"Studio" це ресторан, кафе, бар і відкрита кухня в одному просторі. Ресторан + кафе = 80 місць. У деякі дні увечері вільних місць не було, люди сиділи в барі і чекали, коли звільниться столик. Часто більше години. Біля стійки сиділи до 20 людей, навіть стояли! Плюс бар обслуговує замовлення з кафе і ресторану. Зустрічне запитання: скільки людей має працювати у барі в таку зміну?
Добавлено (07 Апрель 2015, 22:16:40) --------------------------------------------- Цитата Tasha27 ( ) И вобще вы же на фото видели хлеб стоит значит была и еда))))) Не факт. У деяких рестораціях хліб лежить на столі на шару.
Сообщение отредактировал TarasS - Вт, 07.04.2015, 21:38:26 |
Offline
(Украина)
|
|
|
HOOLIGAN | Дата: Вт, 07.04.2015, 21:29:57 | Сообщение # 2039 |
тырнет-хулиган
Репутация:
7970
Награды: 1116
Украина, Матоязычная часть населения
|
Корочь, без поллитры не разберешься инеипёть!
|
Offline
(Нидерланды)
|
|
|
Tasha27 | Дата: Вт, 07.04.2015, 22:37:21 | Сообщение # 2040 |
Генерал-лейтенант
Репутация:
-243
Награды: 114
Барбадос, пляж
|
Шурин, я извиняюсь немецкого не понимаю второе и третье слово ясно последние я так понимаю Блондинки любят Ягер)) К чему это вы я не поняла)) Есть на сколько я знаю от друзей в Варшаве паб который специализируется на Егере) там главный напиток Егер в Торонтно такой место тоже есть- там восновном звучит металлллллллллл музыка и интерьер соответствующий как и сами посетители Так о чем это вы )
Добавлено (07 Апрель 2015, 23:32:45) --------------------------------------------- TarasS, не знала) терь буду в курсе)) типа закусь на шару)) можно шматочек сала прихватить и усе)))
Добавлено (07 Апрель 2015, 23:37:21) --------------------------------------------- Цитата TarasS ( ) Якщо дєвочка брала лонг-дрінк, то бармен або офіціант обов'язково уточнював - тобі, дєвочко, дитячий-30 чи дорослий-60? а потом я так думаю та девочка на вид дытына выпивала пару лонг дринков не моргнув)))
Сообщение отредактировал Tasha27 - Вт, 07.04.2015, 22:37:44 |
Offline
(Канада)
|
|
|
TarasS | Дата: Вт, 07.04.2015, 23:36:46 | Сообщение # 2041 |
Генералиссимус
Репутация:
6773
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Tasha27 ( ) Блондинки любят Ягер)) Це якась брехня. Справжні блондинки люблять Бейліз (і все, що схоже на Бейліз), Мартіні Б'янко, Мохіто, Дайкірі, Кампарі Оранж і Секс он зе Біч.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Tasha27 | Дата: Ср, 08.04.2015, 02:33:22 | Сообщение # 2042 |
Генерал-лейтенант
Репутация:
-243
Награды: 114
Барбадос, пляж
|
TarasS, Во во Есть у меня знакомые мужского пола обожающие Егер)) А вообще то я всеядная)) все люблю) все пью Из коктейлей ну так что больше всего нравится Мартини ( Не Мартини Бьянка) Маргарита Мохито Пина Колада Кола с Виски)) Но все же больше предпочитаю чистую водку или пиво)) На Кубе попробовала коктейль Зомби- просто бомба)))Я спросила бармена чего такое название у коктейля) он предложил просто его попробовать)))))Когда попробовалато поняла))) Сладенький приятно пьется Пока пила его все думала и в чем прикол ) Пока резко не вставило)))) Тогда я поняла все)))
Сообщение отредактировал Tasha27 - Ср, 08.04.2015, 02:37:03 |
Offline
(Канада)
|
|
|
Шурин | Дата: Ср, 08.04.2015, 08:00:47 | Сообщение # 2043 |
Генерал-полковник
Репутация:
-207
Награды: 39
Украина, Житомир
|
Tasha27, да нет, тут они имели в виду светлое пиво я тут панимаешь стал на защиту вас, а вы подшучиваете)))
|
Offline
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Ср, 08.04.2015, 09:33:26 | Сообщение # 2044 |
Генералиссимус
Репутация:
6773
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Tasha27 ( ) Из коктейлей ну так что больше всего нравится Мартини ( Не Мартини Бьянка) Маргарита Мохито Пина Колада Кола с Виски Віскі Кола - лонг-дрінк. Коктейль це три інгредієнти і більше.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Artmaker | Дата: Ср, 08.04.2015, 14:35:39 | Сообщение # 2045 |
Генералиссимус
Репутация:
1743
Награды: 222
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS ( ) 1. 40 мл. Один з манагерів називав це спесіаль аунс фор водка енд віскі. TarasS, т.е. в простонародье эта "мера объёма" называется "рюмкой" ну или точнее, стопкой водки (shot glass, сокращённо "шот"), и в конечном итоге, как видим, сводится она к "непонятным" для нашего населения 40 мл в отличие от "понятных" (и требуемых по правилам общепита) 50 мл. Из-за чего стоило огород городить? Ах, ну да - мода на заграницу - аНус фор водка!)))
Цитата TarasS ( ) Не пам'ятаю точно. Але міряли американською унцією Прикро, що пам’ять тебе подводить.))) Чим міряли - це питання друге, а от виходячи з чого гості замовляли? Якщо в меню прописано 30 мл - то це з точки зору більшості вітчизняного населення трохи дивакувато, а якщо 1 fl oz - ще більш дивакуватіше))) Як не крути, а пояснення такій "системі" те саме - "модний закордон")))
Цитата TarasS ( ) Рішення правильне. Вигідно бару і суто нумерологічно. Замовляти 30 мл міцного якось не по-пацанськи, а 60-90-120 саме те. Якщо дєвочка брала лонг-дрінк, то бармен або офіціант обов'язково уточнював - тобі, дєвочко, дитячий-30 чи дорослий-60? ... ну и продолжая тему: а если бы вместо 60-90-120 было 50-100-150 - это было бы менее выгодно бару?)))
Вывод: система "налива", привязанная к унции, кроме более дробного поступления доз алкоголя в организм(что мне лично всегда нравилось, но у нашего населения приоритетом никогда не было))), имеет преимущество перед общепринятой (50/100 мл) только в том случае, если подавляющее число посетителей иностранцы, с детства приученные к понятию "порция". Тогда это значительно снижает время заказа (ведь в ресторане, где нет свободных мест - каждая секунда - деньги))). В противном случае - это пустое "преклонение перед западом в лице его манагеров"+лишний гемор для персонала))).
Цитата TarasS ( ) "Studio" це ресторан, кафе, бар і відкрита кухня в одному просторі. Ресторан + кафе = 80 місць. У деякі дні увечері вільних місць не було, люди сиділи в барі і чекали, коли звільниться столик. Часто більше години. Біля стійки сиділи до 20 людей, навіть стояли! Плюс бар обслуговує замовлення з кафе і ресторану. Зустрічне запитання: скільки людей має працювати у барі в таку зміну? TarasS, якщо маються на увазі суто бармени, а горілка подається в охолоджених стопках унціями))), то в "піковий" час трьох цілком достатьно:)
Цитата TarasS ( ) Віскі Кола - лонг-дрінк. Коктейль це три інгредієнти і більше. TarasS, те що Віскі Кола - лонг-дрінк в житомирьских генделях давно відомо!
А щодо другої частини твого "опусу" думки бидло-алкашів радикально розділились! Серед іншого, в процессі п’яного спору алкаш-Василь навів такий аргумент (пряма мова):
"Як нам (провінційним алкашам))) відомо, список офіційних КОКТЕЙЛІВ IBA складає на сьогодні 77 коктейлів, серед яких є наприклад такі:
Всім відомі Screwdriver/Викрутка (горілка+апельсиновий сік), Cuba libre/Вільна Куба (ром+кола) і Dry martini/Сухий Мартіні (Джин+сухий вермут), а також Rusty nail/Іржавий гвіздок (скотч+лікер Драмбуі), Black Russian/Чорний кацап (горілка+лікер Калуа), Stinger (бренді+м’ятний лікер) і ще багато інших, що складаються з НЕ БІЛЬШЕ ДВОХ інгрідієнтів. Тому вважаю, що стверджувати, ніби змішані напої, які складаються не більш ніж з двох інгрідієнтів не є коктейлями - беспідставно і непрофесійно!" (кінець цитати)
Мені особисто аргумент Василя здається незаперечним.
Ну, а тобі TarasS, пропонується наступне:
1. Як завжди, професійно спростувати позицію алкаша-Василя, або ж
2. Публічно вибачитись за необгрунтовне приниження Віскі-коли і інших, шанованих бидло-алкашнею, змішаних напоїв з двох інгрідієнтів)))
З.Ы. Ну і звичайно в твоєму розпорядженні завжди залишається варіянт №3 - випустити ломаною українською "непроникну хмаринку" словесного проно(н)су, та під її прикриттям тихенько зіскочити з теми))))))))))))))))))
Сообщение отредактировал Artmaker - Ср, 08.04.2015, 17:43:43 |
Offline
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Ср, 08.04.2015, 18:25:05 | Сообщение # 2046 |
Генералиссимус
Репутация:
6283
Награды: 480
Украина, Житомир
|
Цитата TarasS ( ) Мартіні Б'янко, Мохіто, Дайкірі, Кампарі Оранж і Секс он зе Біч. Да... В мою юность всё было куда прозаичнее: Портвейн и Секс он зе Pod'ezd...
|
Offline
(Украина)
|
|
|
TarasS | Дата: Ср, 08.04.2015, 20:40:42 | Сообщение # 2047 |
Генералиссимус
Репутация:
6773
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) TarasS, т.е. в простонародье эта "мера объёма" называется "рюмкой" ну или точнее, стопкой водки (shot glass, сокращённо "шот"), и в конечном итоге, как видим, сводится она к "непонятным" для нашего населения 40 мл в отличие от "понятных" (и требуемых по правилам общепита) 50 мл. Про які "правила" ти говориш?Добавлено (08 Апрель 2015, 21:40:42) ---------------------------------------------
Цитата Artmaker ( ) Вывод: система "налива", привязанная к унции, кроме более дробного поступления доз алкоголя в организм(что мне лично всегда нравилось, но у нашего населения приоритетом никогда не было))), имеет преимущество перед общепринятой (50/100 мл) только в том случае, если подавляющее число посетителей иностранцы, с детства приученные к понятию "порция". У "Studio" іноземців було багато. У деякі дні понад 50% відвідувачів.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Tasha27 | Дата: Ср, 08.04.2015, 20:53:11 | Сообщение # 2048 |
Генерал-лейтенант
Репутация:
-243
Награды: 114
Барбадос, пляж
|
Шурин, ой спасибочки большое)) Во шо значить на моем примере что значить догадываться о чем речь) А вообще то пиво всегда сочетается еще с чем то)) Добавлено (08 Апрель 2015, 21:53:11) --------------------------------------------- TarasS, спасибо за урок)) Для меня лично все что не чистым пьется то коктейл)
|
Offline
(Канада)
|
|
|
TarasS | Дата: Ср, 08.04.2015, 20:57:39 | Сообщение # 2049 |
Генералиссимус
Репутация:
6773
Награды: 123
Украина, Житомир
|
Цитата Artmaker ( ) А щодо другої частини твого "опусу" думки бидло-алкашів радикально розділились! Серед іншого, в процессі п’яного спору алкаш-Василь навів такий аргумент (пряма мова): Передай своєу уасі, що я добре поінформований про ці винятки. А щоб тупі алкаші не блукали - спеціально для них вигадали просту систему, як відрізнити двокомпонетний лонг-дрінк від двокомпонентного коктейля: лонг-дрінк називається тупо за інгредієнтами, а коктейль має власну оригінальну назву. І тому Кампарі Оранж - це таки лонг-дрінк, а не коктейль, як нас запевняє уасянський рунет.
|
Offline
(Украина)
|
|
|
Tasha27 | Дата: Ср, 08.04.2015, 21:09:48 | Сообщение # 2050 |
Генерал-лейтенант
Репутация:
-243
Награды: 114
Барбадос, пляж
|
Artmaker, Цитата Artmaker ( ) тихенько зіскочити з теми)))))))))))))))))) эээ ребьята не не спрыгивайте с темы ) Интересно же) Black Кацап вкусняшка))
Сообщение отредактировал Tasha27 - Ср, 08.04.2015, 21:11:12 |
Offline
(Канада)
|
|
|