Анекдоты
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 15:27:58 | Сообщение # 1376 |
Інквізиція
Награды: 347
Мексика, Козумель
|
1941 рік. Шеренга полонених. Німецький офіцер йде вздовж шеренги і вкожного питає хто і звідки. Одного питає - ти хто? той відповідає - комуніст. офіцер - розстріляти. іншого ти хто ? - єврей офіцер - в газову камеру. ще в іншого - ти хто ? - українець офіцер - на роботу - в наступного - ти хто? - гуцул офіцер з здивованим обличчям. - розстріляти Гуцул виходить з шеренги та й до офіцера... Препрошую пане офіцере, не розстрілюйте я той самий українець тіко дикий...
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 15:35:09 | Сообщение # 1377 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Погана прикмета - їхати вночі... в ліс... у багажнику...
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 15:42:16 | Сообщение # 1378 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
По вулиці йде стара бабця. В обох руках по сумці - одна маленька, інша - більша. З великої кожні 10 кроків вилітає 50-гривнева банкнота. Міліціонер підходить і запитує: - Бабусю, у вас із сумки гроші летять. Бабуся обертається: - Ой, точно, треба вернутися зібрати. - Так, але звідки вони у вас? Може, ви їх украли? - Та ні ж бо! Просто я живу біля стадіону й коли хтось із уболівальників біжить у кущі подзюрити напроти мого під'їзду, я вже чекаю за кущами з ножицями й кажу: "Або 50 гривень, або відріжу". - Ну що ж, непогана ідея. А що в другій сумці?.. - Ну... не всі ж платять.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 15:49:45 | Сообщение # 1379 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Корова кажe "Мууу", качка каже "Геееее", депутат каже "Обiцяюю!"
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 15:50:25 | Сообщение # 1380 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
якщо кожну секунду вбивати по одному китайцеві то щоб всіх їх забити треба 47 років це при умові що вони не будуть розмножатися
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 15:52:36 | Сообщение # 1381 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
З підручника з української мови для 2 класу: "(Яка?) (що?) завела нас в цей (який?) ліс."
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 15:58:11 | Сообщение # 1382 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Чому у взводі декілька сержантів? Один сержант дубасить всіх солдатів без розбору і жалості. А на бойові стрільби взвод веде інший сержант.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 15:58:43 | Сообщение # 1383 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Він завжди боявся померти від раку легенів і від цирозу печінки, і ніколи в житті не палив і не вживав алкоголь, оскільки свого часу йому була передбачена смерть через алкоголь і тютюн... І тому розраховував він жити довго і щасливо... Але п'яні хулігани, що одного дня пізно увечері попросили у нього закурити, нічого про це не знали...
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:06:11 | Сообщение # 1384 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Приходить людоїд до дому, в одній руці тримає гроб з покійником, а за собою волочить негра на шнурку. Кидає дітям гріб з покійником і каже: -Їжте дітки консерву! А як не з"їсте консерви, я вам чиколяди не дам!!!"
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:09:11 | Сообщение # 1385 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
німці до одного селянина: -Скажеш де партизани ми тобі велику каструлю борща. -Ні. -З сметаной. -Ні. -З пампушками та часником. -Так вони вон в том лісі. Німці селянину борщу відразу, партизанів всіх повязали і ведуть через село. Селянин сидить перед каструлюю, наминає борщ. Один партизан плює в каструлю. Селянин ложкою акуратно зібрав слину і до партизана: -Ні я не пойняв, Петро, ти шо обідився?
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:11:26 | Сообщение # 1386 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
сидить нарик, сємочки плює, вдруг одна впала на землю.Він дивиться на неї і каже:"Встань!", не встає - "Встань, я кому сказав!",лежить, "Встань, зараза!", лежить.Тут нарик висипає ше півпачки зі словами:"Поможіть їй встати!"
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:12:35 | Сообщение # 1387 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Сільський коваль сказав новому практиканту: - Зараз вийму з вогню підкову. Як кивну головою, бий по ній молотом. Так новачок-практикант відразу став ковалем.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:15:08 | Сообщение # 1388 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Лекція для колгоспників. Лектор: - Товариші колгоспники. Перед вами череп Олександра Македонського, де йому 7 років. А ось цей череп, де йому 25 років. І, нарешті, череп померлого Олександра Македонського. Питання є? - Скажіть, будь ласка, як може бути у однієї людини три черепи? - А ви, пробачте, хто? - питає лектор. - Дачник. - Ну і ідіть на хрін звідси! Лекція для колгоспників!!!
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:15:28 | Сообщение # 1389 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Одіссей повертався додому з-під стін Трої двадцять років. Виною тому, ясна річ, були боги, які всіляко йому перешкоджали... Принаймні, так він пояснював дружині.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:15:30 | Сообщение # 1390 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Одіссей повертався додому з-під стін Трої двадцять років. Виною тому, ясна річ, були боги, які всіляко йому перешкоджали... Принаймні, так він пояснював дружині.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:16:28 | Сообщение # 1391 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
1 У свині оргазм триває 30 хвилин (30 хвилин! Ніфіга це... Хочу бути свинею в наступному житті) 2 У сомів більше 27 000 смакових рецепторів (І що там такого смачного на дні?) 3 Тарган живе без голови 9 днів, після чого вмирає з голоду (Я все про свиню думаю...) 4 Блоха може стрибнути на відстань в 350 разів що перевищує довжину свого тіла все одно, що людина перестрибне через футбольне поле (30 хвилин.. мля... повезло свині... тільки представте) 5 Слони - єдині тварини, які не можуть стрибати (Так навіть краще) 6 Деякі леви кохаються більше 50 разів на день. (Все одно хочу бути свинею в наступному житті - якість вище кількості!) 7 Котяча сеча світиться в ультрафіолетовому освітленні. (Цікаво кому заплатили щоб він це з'ясував?) 8 Очі у страуса більше, ніж його мозок. (Я знаю декілька таких людей) 9 У морської зірки взагалі немає мозку. (І таких людей я знаю) 10 Люди і дельфіни є єдиними видами, які займаються сексом ради задоволення. (Ей! А як же свиня?)
Сообщение отредактировал Дорогенька - Сб, 06.11.2010, 16:17:50 |
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:21:52 | Сообщение # 1392 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Дифузія головного мозку при кардинальній зміні центральної нервової системи спричиненої захаращенням підшлункового тракту з викидами шлаків та гормонів в органи мокровиділення і підсвідомого самозречення - називається нехваткою пива в організмі.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 06.11.2010, 16:40:55 | Сообщение # 1393 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Замовив чоловік котлету в ресторані і під час трапези потрапила йому кучерява волосина. Кличе клієнт офіціанта і запитує в чому тут справа. Офіціант проводить його на кухню, показує на повара і коментує: "От бачте він у нас інвалід і має лише одну руку (повар бере фарш, мне його одною рукою і кидає по волосатих грудях, котлета від грудей потрапляє на сковорідку)". Чоловіку стало шкода інваліда, але офіціант раптово додав: "Та ви ще не бачили як він перець фарширує!".
|
(Украина)
|
|
|
September | Дата: Сб, 06.11.2010, 21:23:16 | Сообщение # 1394 |
Рядовой
Награды: 2
Мальдивы, Puerto-Riva
|
- Ватсон, у меня для вас две новости: хорошая и плохая. Сначала плохая: наш дом сносят. - Как?! - Бульдозером. На его месте будет паб. - А хорошая? - Хорошая, Ватсон! Этот паб будет уютным и недорогим.Добавлено (06 Ноябрь 2010, 21:23:16) --------------------------------------------- У Москві було проведено опитування, на питатання «Як ви ставитесь до українців, що приїджать у Москву?» 40% відповіли: «А шо нам, хай їдуть!» 40% відповіли: «Слушай дарагой, пусть єдут!» 20% відповіли: «А нам всьо равно, ми нє мєстниє!»
|
(Украина)
|
|
|
nana2210 | Дата: Сб, 06.11.2010, 22:16:19 | Сообщение # 1395 |
Генерал-майор
Награды: 19
Украина, Бердичев
|
Решил мужчина купить пакет сока "Я". Подходит к ларьку и говорит: - "Я" маленький, апельсин. Из ларька, сквозь дикий хохот: - Приятно познакомиться! =)))Добавлено (06 Ноябрь 2010, 22:16:19) --------------------------------------------- Идет выступление Людмилы Янукович. Все слушают, ликуют. В центре толпы стоят два мужичка солидного возраста. И просто уха-ха-тываются, буквально катаются по полу от смеха. К ним подходят двое людей характерной наружности и выводят на выход. Один мужик другому: "Я же тебе говорил что это жена Януковича, а ты мне: "Верка Сердючка, Верка Сердючка!
|
(Украина)
|
|
|
Cobalt | Дата: Сб, 06.11.2010, 22:50:52 | Сообщение # 1396 |
Генералиссимус
Награды: 480
Украина, Житомир
|
Подошла девушка к зеркалу, посмотрелась в него... и поставила на стол ещё одну бутылку водки.Добавлено (06 Ноябрь 2010, 22:50:52) --------------------------------------------- Пришел Винни-Пух с Пятачком в гости к Кролику. Сначала все вели себя как свиньи, а затем как кролики.
|
(Украина)
|
|
|
winni | Дата: Чт, 11.11.2010, 05:32:40 | Сообщение # 1397 |
Генерал-майор
Награды: 16
Канада, canada
|
На совещании 2012 года: - Итак, как идет борьба с коррупцией в Москве? - Хорошо идет! - Ну, а к примеру, каково состояние Вашей жены, господин Мэр? - Всего навсего 1,22 миллиарда долларов. - То есть, в три раза меньше чем у Батуриной? Поздравляю! Так и запишем: коррупция, в целом, снизилась на 65%. Предчувствуя неладное, Муму с вечера наелась пенопласта. Китаец: - Я родился и вырос в крошечном приграничном городке на 8 миллионов жителей.
|
(Канада)
|
|
|
Tolikts1 | Дата: Сб, 13.11.2010, 19:16:17 | Сообщение # 1398 |
Генерал-полковник
Награды: 70
Украина, Житомир
|
Идут по лесу медведь и заяц, смотрят, сидит на тропинке лягушка и говорит: - Я - лягушка не простая, а волшебная, могу исполнить ваши три желания. Медведь подумал и говорит: - Я хочу, чтобы все медведи в нашем лесу стали женщинами... - Твоё желание исполнено. Ну а ты, заяц, чего желаешь? Заяц думал некоторое время, и говорит: - А я хочу мото-шлем. Перед ним появляется шлем. - Твоё второе желание, медведь. - Я хочу, чтобы все медведи в соседнем лесу стали женщинами. - Твоё желание исполнено. Tеперь ты, заяц, загадывай. - Ну, а я хочу мотоцикл. Перед ним появляется крутой мотоцикл. Медведь удивлённо косится на зайца: - Ты чего тратишь желания на всякую ерунду? Поди, не каждый день лягушку волшебницу встречаешь, идиот. - Твоё последнее желание, медведь. - Я хочу, чтобы все медведи во всём мире стали женщинами. - Уже стали. Загадывай, заяц. Заяц садится на мотоцикл, надевает шлем, и говорит: - А я хочу, чтобы вот этот медведь стал пидорасом. И уехал.
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 13.11.2010, 22:01:19 | Сообщение # 1399 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Давай поворожу тобі. Дай руку… У-у-у, так ти українець… Нумо дай другу… О-о-о, так ти чорнобилець… Нумо дай третю…
|
(Украина)
|
|
|
Дорогенька | Дата: Сб, 13.11.2010, 22:01:37 | Сообщение # 1400 |
Інквізиція
Мексика, Козумель
|
Сидять двоє гуцулів на полонині, тут один каже: - Позирай, позирай, гинде з тої скали альпініст полетів! О, щи єден! Гніздо в них там, чи шо
|
(Украина)
|
|
|