Живий Журнал

• Страница 4 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератор форума: Admin, zirka  
Для родителей кто НЕ делает прививки детям
AndronДата: Вт, 27.08.2013, 13:15:40 | Сообщение # 76
Генерал-полковник
Награды: 36

Украина, Житомир-Хмельницький
ітак сьогодні відбувся другий похід в поліклініку.

підходжу до вікна довідкової дізнатися в якому кабінеті знаходиться і як попасти на ЛКК що повинна проходити з 12.00 по 14.00 у вівторок.
на що на мене подивилися як на ідіота - мол на ЛКК ніяк не попадають, це ніби закрита комісія, там приймають рішення і все. а саме рішення ви просто заберете у кабінеті №10 на першому поверсі. і мол, взагалі який ідіот вас туди направив? кажу що завідуюча. знову круглі очі і на тому все.

на даному етапі я вже зрозумів що або бреше завідуюча (Олена Степанівна. кабінет №45), яка минулого разу направила мене на ЛКК, або бреше (чи не компетентна) працівник довідкової...

далі я пішов в кабінет №10.
там дізнався тільки прізвище голови ЛКК - Бикова Лідія Олексіївна кабінет №83.

пішов у 83 - зачинено.

звернувся до довідкової щоб дізнатися коли буде голова ЛКК і чи буде взагалі сьогодні. на що отримав відповідь - а звідки я знаю??
хороша довідкова!

вирішив почекати біля кабінету 83.
після того як простояв хвилин 15, мені вирішила допомогти прибиральниця яка пішла до секретаря і дізналася що голови ЛКК сьогодні не буде.
подякував їй і пішов.

завтра ще раз піду до голови ЛКК, тим більше завтра прийомний день. з 9.00 до 11.00.
ну а по факту 3.14здатої довідкової, скоріше за все, буде письмова скарга до головного лікаря.

p.s. буду в подальшому писати про події. думаю для когось практична сторона справи в Житомирі буде цікава.

p.p.s.
сьогодні при поході з собою мав роздруківки наступного (то мали би бути мої аргументи в разі конструктивного діалогу з кимось...):

Сообщение отредактировал Andron - Вт, 27.08.2013, 13:18:36
Offline (Украина)  
  Блог пользователя Andron   
grungecatДата: Вт, 27.08.2013, 16:17:04 | Сообщение # 77
Кошка
Награды: 104

Украина, Житомир
Цитата (Andron)
ну а по факту 3.14здатої довідкової
Очень жаль, что это уже абсолютно неудивительно. Они даже по телефону нормальным тоном не отвечают (не обобщаю, адекватные люди еще тоже есть).
Offline (Украина)  
  Блог пользователя grungecat   
  • Страница 4 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Поиск: