Что бы понять всю дороговизну украинских производителей советую посмотреть:
Выходит очень вкусное пиво в Германии стоит дешевле чем пиво-моча украинских производителей. У нас на заводах наверное супер-дорогая рабочая сила? Или супер-технологии?
Выходит очень вкусное пиво в Германии стоит дешевле чем пиво-моча украинских производителей. У нас на заводах наверное супер-дорогая рабочая сила? Или супер-технологии?
У нас Вища Донецька Раса, яку всі мають годувати. Всі без винятку.
Выходит очень вкусное пиво в Германии стоит дешевле чем пиво-моча украинских производителей. У нас на заводах наверное супер-дорогая рабочая сила? Или супер-технологии? biggrin
Ціна продукту формується під впливом багатьох факторів тому порівнювати ціни треба дуже обережно. Один із основних факторів є об’єм продажів. Із відео очевидно, що об’єми там великі а тому і ціни низькі.
Ціна продукту формується під впливом багатьох факторів тому порівнювати ціни треба дуже обережно. Один із основних факторів є об’єм продажів. Із відео очевидно, що об’єми там великі а тому і ціни низькі.
В "Ашане" на Берковцах и "Метро" на Позняках масштабы аналогичные. Но цены - извините меня .
Кстати, в Москве цены в обычных супермаркетах аналогичны ценам в наших супермаркетах, но у них совсем иные заработные платы.
Сообщение отредактировал BIGor - Вс, 29.12.2013, 19:46:58
Кстати, средняя зарплата в Эльзасе у молодежи 1300 евро, работают большинство не напрямую, а через рекрутинговые агентства. Отработать на одном месте более 6 месяцев очень сложно. Снять простенькую квартиру с коммуналкой зимой стоит 600-700 евро в месяц, поход в магазин за продуктами около 100 евро
Цитатаwooka ()
Це ви про Страсбург чи в середньму по ліканрі? До вашого відома ціни у Європі силно варіюются.
Якщо у людини не висока зарплата, то при відсутності понтів і здоровому глузді ця людина повинна економити. В решті випадків скільки не дай дурню - все про..ре. Отже виникає питання: враховуючи вище сказане, можете навести приклад закупки в продуктовому маркеті на 100 євро?
wooka, то есть Вы утверждаете, что у нас пива мало продают?
думаю, що значно менше.
Цитатаlakmus ()
можете навести приклад закупки в продуктовому маркеті на 100 євро?
Складається враження, що ці 100 євро рятівний круг для тих, хто не хоче помічати про основну думку викладену у цитаті. Я думаю, що маются на увазі супермаркети тиау Метро. Та можна купити не тільки продкти, але і товари повсякденного попиту. Якщо людина палить або купує легальний міцний алкоголь, то може буде більше 100Є. Також різноманітна електороніка у європі багато дорожча ніж у нас.
wooka, Вы сначала обоснуйте свое предложение "Також різноманітна електороніка у європі багато дорожча ніж у нас". Да и при чём тут Франция? Мы про Европу говорим. Я привёл пример одной из самых слабых стран Европы - Польши. Выше - цены на пиво в Германии.
Сообщение отредактировал BIGor - Вс, 29.12.2013, 23:26:20
Я привёл примей одной из самых слабых стран Европы
Що має довести слабкість країни? І до чого тут Німечина і Польща? Я привів цитату стосовно Франції а мені насипали прикладів про в Київі дядька. Таке враження, що від евроасоціації очікують тільки самі нізькі єропейські ціни та самі високі європейскі заробітки.
Ось вам цей телевізор у UK http://www.amazon.co.uk/Samsung-UE40F6400-SAMSUNG-FULL-LED/dp/B00BQELEPY ціна починається з 6236 грн.
Я думаю, що маются на увазі супермаркети тиау Метро. Та можна купити не тільки продкти, але і товари повсякденного попиту.
Цитатаwooka ()
Снять простенькую квартиру с коммуналкой зимой стоит 600-700 евро в месяц, поход в магазин за продуктами около 100 евро, бензин-соляра 1,5 евро литр в месяц около 200-300.
Цитатаwooka ()
Складається враження, що ці 100 євро рятівний круг для тих, хто не хоче помічати про основну думку викладену у цитаті.
Я, например, хочу купить нормальный автомобиль за адекватную стоимость
Ковбаса чи свобода, здається такі гасла на майдані? Ви явно не в тому тренді. З євроасоціацією ковбасу доведеться чекати довго. А нормальний автомобіл взагалі невідомо чи буде.
Ковбаса чи свобода, здається такі гасла на майдані? Ви явно не в тому тренді. З євроасоціацією ковбасу доведеться чекати довго. А нормальний автомобіл взагалі невідомо чи буде.
На счёт Великобритании ошибся, но жду цены на указанный телевизор во Франции. А чего это Вы думаете что нормального автомобиля не будет? Вы предсказываете будущее? И чего Вы приплетаете меня к Майдану, я про Майдан вообще ничего не писал.