Живий Журнал

• Страница 192 из 192
  • «
  • 1
  • 2
  • 190
  • 191
  • 192
Модератор форума: zirka, Admin, Sandra  
Допоможіть знайти бабку-гадалку
Юлия3Дата: Сб, 14.12.2024, 18:57:03 | Сообщение # 4776
Рядовой
Награды: 0

Украина, киев
Вирішила звернутися зі своєю проблемою до ясновидця мага Андрія. Порадила знайома, якій він допоміг життя налагодити. На той момент ми з чоловіком одружені були 1,5 року. Спочатку все було добре, але через 2 місяці після весілля в нас почалися сварки, скандали. Чоловік почав руки розпускати. Що було, те було... Йшла, потім поверталася. І так постійно. Разом довго не можемо і нарізно не можемо... Власне маг Андрій побачив усе це сам і нічого не питав. Пояснив у чому проблема, запропонував варіанти дій. Я попросила, щоб він провів роботи і зробив усе, що потрібно. Протягом двох тижнів наші стосунки з чоловіком стали чудовими. Живемо душа в душу. Завжди буду вдячна Андрію за допомогу. Номер Андрія +380932169225 Viber, WhatsApp
Offline (Польша)  
  Блог пользователя Юлия3   
LENAIIДата: Сб, 14.12.2024, 19:38:41 | Сообщение # 4777
Рядовой
Награды: 0

Украина, kiev
Після роботи з Варею моє життя почало круто змінюватися на краще! Велике дякую їй за чуйність і повне розуміння ситуації, все зробила в кращому вигляді, моє життя стало яскравішим і насиченішим.Я щаслива, такого підйому та польоту душі не відчувала останні роки. І справді після того, як Варя зняла порчу, проблеми стали йти в минуле, а попереду тільки дива, сама дивуюся, я зустріла хлопця!Живемо разом! У нас з ним все чудово! Все, що потрібно для життя, у мене є!Раджу звернутися до Варічки, якщо у кого є проблеми, вона дійсно допомагає! Її номер +380632574828
Offline (Польша)  
  Блог пользователя LENAII   
  • Страница 192 из 192
  • «
  • 1
  • 2
  • 190
  • 191
  • 192
Поиск: