«Циркулярка» - городские слухи
|
|
Cruel_bird | Дата: Вт, 14.11.2006, 14:47:33 | Сообщение # 1 |
Генерал-полковник
Награды: 2
Украина, Житомир...
|
Слухи - это тоже своего рода информация. Иногда даже очень интересная. Давайте говорить о том, о чем не пишут газеты, не говорит радио, не показывает ТВ. Они считают, что это не журналистика. Но если слух проверить, раскопать инфу, то журналистика может появиться. Я вот вчера слышал, что в горсовете ОЧЕНЬ недовольны редактором муниципальной газеты «Місто» Радчуком. Говорят, что ему выговор сделали и собираются в скором времени «уйти»....
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пн, 04.12.2006, 14:49:55 | Сообщение # 101 |
Інтернет-козак
Награды: 37
Украина, Житомир
|
Quote (Iваницький) | Читай, виб**док дешевої суки, тут: | Пане Адмін, повторюсь - навіщо існує поле "Замечания:"? Як на мене є всі підстави позбути його цнотливості у пана іваницького. прошу помітити що навіть "аноніми" не дозволяють собі ТАКОГО хамства...
|
(Франция)
|
|
|
Iваницький | Дата: Пн, 04.12.2006, 14:54:39 | Сообщение # 102 |
БРАНДМЕЙСТЕР
Награды: 45
Украина, Жаб'є
|
Quote | прошу помітити що навіть "аноніми" не дозволяють собі ТАКОГО хамства... | Невже? А все, що згаданою істотою викладено вище на адресу моєї родини, при цьому - абсолютно без будь яких для такого ПАСКУДСТВА підстав з мого боку, це що по вашому? Чи у вас "демократія", як зазвичай - тільки "для своїх"?
|
(Украина)
|
|
|
Admin | Дата: Пн, 04.12.2006, 15:03:49 | Сообщение # 103 |
Генералиссимус
Награды: 117
Украина, Житомир
|
Iваницький, вам замечание. Читайте правила форума.
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пн, 04.12.2006, 15:13:05 | Сообщение # 104 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Я оцінюю власне фрази, а не що їх викликало. Вони - огидні
|
(Франция)
|
|
|
Iваницький | Дата: Пн, 04.12.2006, 15:19:28 | Сообщение # 105 |
БРАНДМЕЙСТЕР
Украина, Жаб'є
|
Quote | Читайте правила форума | А что, они у Вас разные для Иваницкого и для анонимов? Увольте, уворачиваться от дерьма да ещё и замечания получать - не ту мол щеку подставил? "Ну вы, блин, даете" (с)
Сообщение отредактировал Iваницький - Пн, 04.12.2006, 15:20:06 |
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пн, 04.12.2006, 15:22:35 | Сообщение # 106 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Ви нічого так і не зрозуміли. Від лайна не можна увернутись ще більшим лайном
|
(Франция)
|
|
|
Iваницький | Дата: Пн, 04.12.2006, 15:24:37 | Сообщение # 107 |
БРАНДМЕЙСТЕР
Украина, Жаб'є
|
Quote | Я оцінюю власне фрази, а не що їх викликало. Вони - огидні | Ага. А ці, значицця, не огидні? Quote | Чим міг займатися в селі партизан-одиночка? Совращати німецьких овчарок комуністичною пропагандою? Красти в поліцаїв самогон? Чи з кріком за "родіну" впасти з сільради, чіпляючи там червоного прапора? Чи просто свої по п*яні прибили?... | Вибачте, а чим мій дід гірший за матір істоти, яка це написала? Де ж ваша "об'єктивність", панове? "кончилясь", бо дуже не хочеться правду чути? Ех, ви - "демократи"... Quote | Ви нічого так і не зрозуміли. Від лайна не можна увернутись ще більшим лайном | Це Ви, шановний, ніяк не хочете зрозуміти, що існує межа, за яку виходячи улюбленої вами етики виходити заборонено за будь яких підстав. Потвора ж, яка свідомо межу цю перетнула - не має права на етичне до себе відношення. P.S. Щось я не бачив вашого зауваження в адресу "максима"? А знаєте, ви могли б виглядати достойніше, зробивши це. І розвитку кофлікту запобігли б... не вмієте.
Сообщение отредактировал Iваницький - Пн, 04.12.2006, 15:28:54 |
(Украина)
|
|
|
Admin | Дата: Пн, 04.12.2006, 15:31:45 | Сообщение # 108 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
Iваницький, я не буду вступать с вами в полемику. Правила одни и они существуют для всех! За всеми я уследить не могу - предупреждайте меня.
|
(Украина)
|
|
|
Cruel_bird | Дата: Пн, 04.12.2006, 16:30:37 | Сообщение # 109 |
Генерал-полковник
Награды: 2
Украина, Житомир...
|
Quote (Iваницький) | я съезжу сейчас, гляну, если это правда... | Ну что горит?
|
(Украина)
|
|
|
Iваницький | Дата: Пн, 04.12.2006, 17:16:49 | Сообщение # 110 |
БРАНДМЕЙСТЕР
Украина, Жаб'є
|
Нет, не горит. Звернення до міського голови уже уехало. Я более чем уверен что факт сей суть следствие феномена "застав дурня богу молитися - лоба розіб'є", там даже и речи быть не может о сколь-либо существенных суммах.
|
(Украина)
|
|
|
Makedonskii | Дата: Пн, 04.12.2006, 17:39:58 | Сообщение # 111 |
Генерал-полковник
Награды: 28
Украина, Житомир
|
Да уж, перестарались кретины. Но всё может быть - ремонт, авария... Кстати, сколько уже не горит? А в чьей компетенции памятники?
|
(Украина)
|
|
|
Iваницький | Дата: Пн, 04.12.2006, 17:56:34 | Сообщение # 112 |
БРАНДМЕЙСТЕР
Украина, Жаб'є
|
Чего гадать? Завтра, в крайнем случае послезавтра с утра - буду точно знать.
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Пн, 04.12.2006, 19:22:08 | Сообщение # 113 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Quote (Iваницький) | Чего гадать? Завтра, в крайнем случае послезавтра с утра - буду точно знать. | Ну да. а ми будемо знати що іваницький хоче щоб ми знали
|
(Украина)
|
|
|
McSym | Дата: Пн, 04.12.2006, 19:35:50 | Сообщение # 114 |
Старый партизан
Награды: 5
Аргентина, Хухуй
|
Внук капітана Міляги (іваницький), як почав брехати про дєдушку - так зупинитися не може. Чісто дєдушку з забацаного села одвели в гестапо, а злі гестапівці його пришили, привезли в село і в центрі села поховали з салютом. Войнович відпочиває. В "Нового регіонаа" достойний конкурент.
Сообщение отредактировал McSym - Пн, 04.12.2006, 22:47:58 |
(Франция)
|
|
|
woland | Дата: Пн, 04.12.2006, 19:42:59 | Сообщение # 115 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
100%
|
(Украина)
|
|
|
Резак | Дата: Пн, 04.12.2006, 20:18:44 | Сообщение # 116 |
|
Воланду-Македонскому. Иваницкий прав: ты,парень, научись нормально общаться с людьми. Среди твоих родственников (случайно) полицаев не было,а Менты, чувствую, присутствуют (жаргончик выдает) Так и норовишь покопаться в чужих жизнях, разберись вначале в своей Все-то ты знаешь, слишком умный ментовский ребенок А на счет полковника, загнули Хотя, впрочем, иудушкам искариотским-житомирским всегда хочется выглядеть позвезднее
|
(Украина)
|
|
|
Admin | Дата: Вт, 05.12.2006, 10:32:19 | Сообщение # 117 |
Генералиссимус
Украина, Житомир
|
McSym, Вам второе предупреждение. Ещё одно и я лишу вас право голоса на этом форуме.
|
(Украина)
|
|
|
Makedonskii | Дата: Вт, 05.12.2006, 11:01:52 | Сообщение # 118 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
Вот так, пытаешься быть в стороне от свары, а какие-то резаки возьмут и загребут под одну гребенку. Обидно... Давно пора, Админ. Неужели надо было столько ждать
|
(Украина)
|
|
|
woland | Дата: Вт, 05.12.2006, 11:53:18 | Сообщение # 119 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Резак, це Ви кому?
|
(Украина)
|
|
|
McSym | Дата: Вт, 05.12.2006, 14:17:27 | Сообщение # 120 |
Старый партизан
Аргентина, Хухуй
|
Quote | McSym, Вам второе предупреждение. Ещё одно и я лишу вас право голоса на этом форуме. | Не ясно за що? ... Пункт правил, який порушено навести можна?
|
(Франция)
|
|
|
woland | Дата: Вт, 05.12.2006, 14:33:44 | Сообщение # 121 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Думаю, мається на увазі ст. 2, п. ІІ правил Форуму А щодо брехні, то його через слово ловлять. Нічого, обтряхнувся і далі пішов. Як там, головне перший раз, а потім далі само собою піде
Сообщение отредактировал woland - Вт, 05.12.2006, 14:35:32 |
(Украина)
|
|
|
Iваницький | Дата: Вт, 05.12.2006, 14:47:28 | Сообщение # 122 |
БРАНДМЕЙСТЕР
Украина, Жаб'є
|
Quote | Людину заловили на брехні | Вже два роки з цікавістю вивчаю "го...номети" різних систем (бувають не тільки "максими" ). Основна "метода аргументації" у подібних пристроїв вичерпується перенесенням власних типових рис на опонента (при цьому абсолютно не має значення наявність реальних контраргументів), ляпнув дурницю - звинувачуєш опонента у тупості, сбрехав - всіх оточуючих брехунами обгавкуєш, вкрав - кричиш "тримай злодія!"... зручно, і вигадувати нічого не треба - дивишся у дзеркало і все побачене фіксуєш літерами . А ще істотам цим не дає спокою підсвідомий сором - чи то за своє походження, чи за власні... "життєві помилки". От і намагаються усіма силами спаскудити оточуюче під свій характерний окрас - тієї самої "субстанції", про яку так вдало і художньо Олексій Ясюнецький згадував ... P.S. "Стривожена пам'ять" 1993, редакційно-видавниче державне підприємство "Льонок", стор.171 2003, видання друге, доповнене, вид."Полісся", стор.173 (ще можна глянути на 228-й) Другого видання навряд чи знайдете - наклад 5000 виявися замалим. Перше є в "депутаській" кімнаті міськради, на видному місці (дівчата з оргвідділу підкажуть). P.P.S. А Филипыча зря к "этим" припутали - ошибочка вышла, по запарке наверное
Сообщение отредактировал Iваницький - Вт, 05.12.2006, 16:48:09 |
(Сингапур)
|
|
|
woland | Дата: Вт, 05.12.2006, 15:03:11 | Сообщение # 123 |
Інтернет-козак
Украина, Житомир
|
Quote (Iваницький) | От і намагаються усіма силами спаскудити оточуюче під свій характерний окрас - тієї самої "субстанції", про яку так вдало і художньо Олексій Ясюнецький згадував | Яка точна самооцінка. "Блєск"
|
(Украина)
|
|
|
McSym | Дата: Вт, 05.12.2006, 17:11:36 | Сообщение # 124 |
Старый партизан
Аргентина, Хухуй
|
Перше, хто підтер соплі нашадка партизана-гестапівця з мого попереднього посту? Я ще раз запитую, попередження винесено за те,що мілягін внук кричить тут голосніше завсіх? Quote | Думаю, мається на увазі ст. 2, п. ІІ правил Форуму | Ну і де в моїх повідомленнях Quote | спользование нецензурных слов, брани, оскорбительных выражений | ??? Ще раз пояснюю Адміну. Гестапо партизан не ловило. Партизан - однозначно озброєний суб*єкт, що в змозі чинити збройний опір. А той поц, котрого своїх односельці-поліцаї завели в гестапо - однозначно нквд-ський стукач, який здавав своїх чк-істам. Очевидно також, що до гестапо його не довели, а пришили десь на околиці села, де й зарили. Під час війни маршруток до Житомира і назад з забацаних сіл не ходило, тому всі воплі, що відвели в гестапо, а потім поховали в центрі села - брехня! Чий внук - ясно чому таке лайнисько. Адмін, попередження твоє мені пок.... Конкретно є що пред*явити?
Сообщение отредактировал McSym - Вт, 05.12.2006, 17:21:07 |
(Украина)
|
|
|
Makedonskii | Дата: Вт, 05.12.2006, 17:43:17 | Сообщение # 125 |
Генерал-полковник
Украина, Житомир
|
McSym, неточности в формулировках не есть повод к оскорблениям и тем более оскорблениям родственников, которых ты не знал и не мог знать. Тебе, Максим, место где-нибудь на оторваном форуме, типа Удава, там с большим удовольствием тебе ответят тем же. Полный игнор
|
(Украина)
|
|
|