Живий Журнал
 
    ЖЖ ІНФО » Відео » События » Автор відео: УНІАН

    Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин

    12.01.2024 0 / 0 0.0 0

    Описание материала

    1. Заголовок "Си втюхал Путину полную ерунду! Россияне в шоке от китайских машин" залишається неперекладеним, оскільки це ідіоматичний вираз або ігровий заголовок.

    2. Мороз сильно ударив по китайським автомобілям в Росії, приводячи до збоїв у роботі автомобільних систем при зниженні температури.

    3. Водії китайських автомобілів повідомляють про відмови газових педалей, несправності гальм та пожежі проводки під час холодів.

    4. Зараз спостерігається інтенсивна відправка китайських іномарок на ремонт через проблеми, спричинені морозами.

    5. Однак наявність дефіциту запчастин також ускладнює ситуацію, роблячи ремонт китайських авто важким завданням.

    6. Власники виявляють проблеми з акумуляторами, замерзанням дверних ручок і нездатністю відчинити капоти під час холодів.

    7. Спільно з іншими аварійними ситуаціями, ці проблеми викликають невдоволення серед російських власників китайських автомобілів.

    8. Інтернет заповнили вірусні відео власників китайських машин, які демонструють проблеми, з якими вони зіштовхуються під час сильних морозів.

    9. Багато власників скаржаться на незручності, пов'язані з пластиковими газовими педалями, які відпадають через низькі температури.

    10. Проблеми зі зламаними педалями та іншими деталями викликають шок серед російських водіїв, підкреслюючи негативний вплив холодів на китайські автомобілі.

    11. Власники зазначають, що навіть активування аварійного гальмування блокує колеса та робить авто важким управляти.

    12. Російські експерти стверджують, що кількість звернень від власників китайських авто зросла на 35% у порівнянні з 2022 роком.

    13. Китайські виробники не виявили достатню готовність постачати достатню кількість деталей для російського ринку.

    14. Брак нормальних каталогів запчастин і невизначеність стосовно встановлення різних деталей у машинах однієї моделі ускладнюють роботу автосервісів.

    15. Незадовільні характеристики китайських автомобілів та їх короткий термін служби роблять їх менш привабливими для російських водіїв, які шукають довгострокові інвестиції в транспорт.

    Відео кадри:

    Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин

    Перегляд відео:

    Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин

    Інформація про відео

    Автор: УНІАН

    Скріншоти из відео

    Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин Си втюхал Путину! Россияне в шоке от китайских машин

    Коментарі: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]


    Лучшее предложение на сегодня (06.05.2024)